Till salu

Långedrag

Långedragsvägen 164

Villa
Pris:
0 kr
Boarea:
175 kvm
Tomtarea:
533 kvm
Mäklare: Kjell Laweson

Med ett trevligt och centralt läge vid Hinsholmen erbjuds fullt uthyrd fastighet innehållande två lägenheter och en lokal. Lättskött förvaltningsobjekt där byggnaden, 2½-plan + källare, är kontinuerligt renoverad och väl underhållen. Totalt ca 330 kvm med hyresintäkter för 2018 om 409.200:- där lokalhyresgästen står för hela fastighetens…

Fiskebäck

Rödingsgatan 15

Villa
Pris:
5 800 000 kr, Utgångspris
Boarea:
125 kvm
Rum:
5 rum, varav 4 sovrum.
Tomtarea:
1 353 kvm
Mäklare: Kjell Laweson

Underbart fint och idylliskt belägen villa, i originalskick, på vacker tomt gränsande till grönområde. En liten pärla, som efter renoveringar kan erbjuda ett riktigt trivsamt boende i attraktiva Fiskebäck nära havet, med småbåtshamnar och fina badplatser.

Hovås - Brottkärr

Sandåsen 15

Villa
Pris:
7 250 000 kr, Utgångspris
Boarea:
253 kvm
Rum:
7 rum, varav 4 sovrum.
Tomtarea:
1 345 kvm
Mäklare: Christina Åberg

Väldisponerad, rymlig villa med högt, fint läge på idylliska Sandåsen. Underbart vacker tomt med härliga, helt insynsskyddade uteplatser där grönskan och de små berghällarna skapar skön rumskänsla.
Brottkärr erbjuder den perfekta kombinationen av naturupplevelser och småskaligt “stadsliv”, med direkt närhet till bad och promenadstigar på Amundön,…

Nya Hovås

Ängsäters Gränd 8

Lägenhet
Pris:
2 375 000 kr
Boarea:
48.5 kvm
Rum:
2 rum och kök, varav 1 sovrum.

Välkommen till en härlig tvåa belägen i markplan med egen ingång och uteplats i soligt västerläge.
Smakfull och välplanerad bostad med trevligt och fritt läge mitt i Nya Hovås.
Föreningen med god ekonomi erbjuder övernattningslägenhet och en fin gemensam innergård.
Möjlighet att bo i spännande stadsdel med rikt utbud av affärer, restauranger,…

Kullavik

Vättnevägen 14

Villa
Pris:
13 300 000 kr, Utgångspris
Boarea:
315 kvm
Rum:
10 rum, varav 5 sovrum.
Tomtarea:
6 213 kvm
Mäklare: Christina Åberg

Thunellska Villan
Nationalromantiken i all sin prakt, en magnifik villa som för tankarna till sagornas Törnrosa-slott på stor, grönskande tomt, om 6 213 kvm, i centrala Kullavik.
Varsamt och omsorgsfullt renoverad där de vackra sekelskiftesdetaljerna i form av fotlister, boaseringar och pärlspont är bevarade och återskapade med en unik noggrannhet och en…

Billdal

Billdals Hagenväg 2a

Pris:
7 475 000 kr, som utgångspris
Boarea:
150 kvm
Rum:
6 rum, varav 3 sovrum.
Tomtarea:
279 kvm

Hjärtligt välkommen till Billdal och denna tvåplansvilla om 150 välplanerade kvadratmeter. Här möts du av ett modernt och välplanerat hus i utmärkt skick med stora fönster och viss havsutsikt. Ett ljust boende med exklusiva material, modern utrustning, härlig atmosfär och fönster i flera väderstreck.  Bra planlösning och 100 m till havet borgar för…

Billdal

Kofferdalsvägen 15

Tomt
Pris:
4 175 000 kr
Tomtarea:
940 kvm

Fantastiskt läge nära hamnen, naturen och tennisbanor.
Tomten om 940 kvm ligger nära badet och småbåtshamnen med bryggor och klippor.

Området är detaljplanerat och får bebyggas med byggnadsarea om 150 kvm + komplementbyggnad om 40 kvm. Den tillåtna höjden är +15 m.
Säljaren kommer ombesörja och bekosta grovplanering av vägen.

Belägen nära…

Särö - Särön

Drottningvägen 10

Villa
Boarea:
375 kvm
Rum:
11 rum, varav 5 sovrum.
Tomtarea:
5 465 kvm

Villa Skogshyddan, en sagolikt vacker nationalromantisk pärla på Särön. Varsamt och omsorgsfullt renoverad, med all ursprunglig charm bevarad och återskapad.
Ljuvlig parktomt om 5 465 kvm, med gräsytor, grusade gångar, planteringar och en stor pool, omgärdad av låga naturstensmurar.

Hovås - Brottkärr

Bäckslingan 1

Villa
Boarea:
242 kvm
Rum:
9 rum, varav 7 sovrum.
Tomtarea:
1 649 kvm

Högt och naturskönt belägen rymlig familjevilla uppförd i underhållsfria material, med bästa västerläge och havsutsikt. Smakfullt renoverad med nybyggd separat trerumslägenhet.
Lägenheten ger möjlighet till generationsboende, egen verksamhet eller uthyrning.
Elegant, stram och stilren arkitektur, med inredningsmaterial av högsta klass i vacker, tidlös…

Särö

Rothlins Väg 39a

Villa
Boarea:
151 kvm
Rum:
6 rum, varav 5 sovrum.
Tomtarea:
882 kvm

Endast ett par minuters cykeltur från fina badplatser väntar denna ljusa och rymliga familjevilla med rejält tilltagen altan i soligt läge med fin och lättskött trädgårdstomt.
Hög inredningsstandard i öppen och väl genomtänkt planlösning i modern design om totalt ca 220 kvm med garage om 24 kvm. Bergvärme ger låga driftkostnader.
Här bor du…

Särö - Särön

Västra Särövägen 122

Villa
Boarea:
140 kvm
Rum:
5 rum, varav 4 sovrum.
Tomtarea:
1 442 kvm

Bekvämast tänkbara boende på ett plan i ljust och trivsamt inredd villa. En liten oas, med vacker tomt omgärdad av grönska, stor solterrass och direkt närhet till Särö Golfklubb, tennisbanor, Särö Västerskog, Snäckestrand och trevliga restauranger i havsnära miljö..

Hovås

Ryttarstigen 29B

Villa
Boarea:
181 kvm
Rum:
7 rum, varav 5 sovrum.
Tomtarea:
640 kvm

Smakfullt och stilsäkert inredd villa, helt nybyggd och inflyttningsklar!
Villan är uppförd år 2019, med ljus, luftig planlösning i väl avstämda färger och material. Plan, lättskött trädgårdstomt och stor härlig solterrass mot söder och väster. Lugnt, attraktivt läge på Ryttarstigen med golfbanan och havet i direkt närhet.

Hovås

Fjordvägen 51,Hovås Kallbadhus Sjöbod M1

Boarea:
7.5 kvm
Rum:
1 rum

Sjöbod M 1 vid Hovås Kallbadhus.
Välkommen till en av jordens vackraste platser, som erbjuder skön avkoppling vid havet. Njut av sandstrand, klippor och badbryggor.
Här finns även boulebana, restaurang och kiosk.

Kullavik Kyvik-Korshamn

Norra Kyviksvägen 38

Boarea:
180 kvm
Rum:
6 rum, varav 4 sovrum.
Tomtarea:
1 096 kvm

Med lugnt, privat och insynsskyddat läge, som sista hus på liten återvändsgata i populära Kyvik -Korshamn, kommer denna enplansvilla om 180 m2 att uppföras under 2019-20.

Bekvämast tänkbara boende på ett plan med fyra sovrum och två sällskapsrum. Exklusiva byggnads- och inredningsmaterial med en ljus, öppen planlösning som ger en skön volym med…

Särö

Särö Ängväg 28

Villa
Boarea:
155 kvm
Rum:
7 rum, varav 3 sovrum.
Tomtarea:
3 390 kvm

Med idylliskt läge på ljuvlig natur- och trädgårdstomt om hela 3 390 kvm erbjuds ett privat och ostört boende med högt läge i unik miljö. Villan, ursprungligen uppförd år 1904 och tillbyggd i början på 60-talet har på klassiskt vis tre sällskapsrum i fil, burspråk, magnifik kakelugn och massiva ekparketter i ek. Här har samma familj trivts sedan…

Billdals häggväg 9

Villa
Boarea:
112 kvm
Tomtarea:
929 kvm

Rymlig villa med trevlig planlösning. Underbara sällskapsrum. Stor plan trädgårdstomt med fin stor altan.
Lugnt, vackert och insynsskyddat läge.
Lugn återvändsgata med närhet till skolor och busshållplats. Bekvämt avstånd till Billdals centrum, båthamn och bad.

Hovås

Fjordvägen 51 Hovås Kallbadhus Sjöbod K3

Boarea:
7.5 kvm
Rum:
1 rum

Sjöbod K 3 vid Hovås Kallbadhus.
Välkommen till en av jordens vackraste platser, som erbjuder skön avkoppling vid havet. Njut av sandstrand, klippor och badbryggor.
Här finns även boulebana, restaurang och kiosk.

Askim - Trollåsen

Trollåsvägen 2

Villa
Boarea:
144 kvm
Rum:
7 rum, varav 6 sovrum.
Tomtarea:
751 kvm

Ljust och fint västerläge, perfekt för den sena kvällssolen. Rymlig, väldisponerad villa, uppförd 1973 i karaktäristiskt stilren arkitektur.
Totalyta c:a 290 kvm, med härliga sällskapsytor, stora fönsterpartier, sköna solterrasser och ett lugnt, trivsamt läge nära fina naturområden, Askimsbadet, skolor och Sisjöns samt Nya Hovås handelscentrum.

Billdal

Billdals hagenväg 47

Villa
Boarea:
174 kvm
Rum:
7 rum, varav 3 sovrum.
Tomtarea:
1 085 kvm

Havsnära läge i pittoreska Billdal.
Ljust och fint västerläge, perfekt för den sena kvällssolen. Rymlig, väldisponerad villa, uppförd år 1974 i karaktäristiskt stilren arkitektur.
Totalyta ca 280 kvm, med härliga sällskapsytor, stora fönsterpartier, sköna solterrasser och ett lugnt, trivsamt läge nära havet och fina naturområden.
Närhet till…

Särö

Sannå Dalastigen 11

Villa
Boarea:
214 kvm
Rum:
8 rum, varav 5 sovrum.
Tomtarea:
1 231 kvm

Fräscht och smakfullt inredd villa, uppförd år 2005 i öppen, ljus och tilltalande arkitektur på lättskött natur- och trädgårdstomt med fridfullt, idylliskt läge längst in på återvändsgata gränsande till Sandsjöbacka naturreservat.

Detta unika och väl genomtänkta hus specialdesignades för att passa den stora aktiva familjen och erbjuder fem…

Askim - Kobbehall

Askims urbergsväg 1

Villa
Boarea:
143 kvm
Rum:
9 rum, varav 4 sovrum.
Tomtarea:
1 316 kvm

Klassisk Kobbehallsvilla i två plan, uppförd år 1968 i karaktäristiskt stilren sextiotalsarkitektur med många av de tidstypiska detaljerna bevarade. Totalt 286 kvm fördelat på upp till fem sovrum, fyra sällskapsrum och tre badrum. Villan har de senaste åren fått nytt tak och ny dränering. Bergvärme installerades år 2006.

Ett rymligt, barnvänligt och…

Billdal

Kofferdalsvägen 32

Villa
Boarea:
179 kvm
Rum:
6 rum, varav 3 sovrum.
Tomtarea:
866 kvm

Välkommen till trevliga och fridfulla Kofferdalsvägen, strax intill havet och Skintebo hamn. Här erbjuds en klassisk sjuttiotalsvilla med underbar natur- och trädgårdstomt, perfekt för barnfamiljen. Härligt ljust läge med solterrasser i söder och väster. Stora sällskapsytor och rymliga sovrum. Välskött och prydligt med bl.a nytt tak och ny dränering.…

Billdal

Sjöbacken 3

Lägenhet
Boarea:
97 kvm
Rum:
4 rum och kök, varav 3 sovrum.

Välkommen till Brf Sjöbacken i Billdal och ett inbjudande naturnära 55+ boende i lugn trivsam miljö med närhet till kommunikationer, bad och båtliv. Här erbjuds ett bekvämt boende i en rymlig och välplanerad lägenhet belägen på entréplan. Stort inglasat uterum i soligt sydvästläge med utgång till den gemensamma trädgården. Egen parkeringsplats med…