Till salu

Nya Hovås

Lillgårdens Gränd 1

Lägenhet
Pris:
3 850 000 kr
Boarea:
82 kvm
Rum:
3 rum och kök, varav 2 sovrum.

Gavel 3:a i ett av områdets bästa lägen. Lägenheten ligger mot naturen med insynsskyddat, lugnt och fritt läge. Den öppna planlösningen i kombination med de generösa fönsterpartierna ger mycket ljusinsläpp. 
Modernt och bekvämt boende med hiss och balkong om ca åtta kvm i syd/västerläge. Trevlig innergård och garagehus intill bostaden.
Föreningen…

Örgryte - Skår

Skårsgatan 62

Villa
Pris:
14 600 000 kr, utgångspris
Boarea:
309 kvm
Rum:
9 rum, varav 5 sovrum.
Tomtarea:
1 194 kvm
Mäklare: Kjell Laweson

Välkommen till Skårsgatan 62! Här erbjuds ett underbart boende på en av områdets största tomter i välskött klassiskt 40-talshus med gott västerläge på grönskande och vacker naturtomt med sköna uteplatser. Villan, som är fortlöpande renoverad och väl underhållen, erbjuder totalt ca 400 kvm med generöst tilltagna sällskapsytor, härligt inbjudande…

Örgryte - Bö

Brödragatan 24

Pris:
6 450 000 kr, Utgångspris
Boarea:
135 kvm
Rum:
6 rum, varav 5 sovrum.
Tomtarea:
243 kvm
Mäklare: Christina Åberg

En stilren funkis-pärla, ritad av Le Corbusier-eleven Ingrid Wallberg och uppförd år 1937, som efter renoveringar kan erbjuda ett fantastiskt boende i hjärtat av Örgryte.
Ett rakt, stramt och arkitektoniskt rent formspråk, med stora fönsterpartier som ger maximalt ljusinsläpp, effektivt och optimalt utformad planlösning och som kronan på verket; den…

Hovås

Brottkärrs Bergegård 11

Villa
Pris:
17 000 000 kr, utgångspris
Boarea:
189 kvm
Rum:
10 rum
Tomtarea:
6 802 kvm
Mäklare: Kjell Laweson

Med underbart läge i södra delen av Hovås, som innebär kort promenadavstånd till havet och golfbanan, kan vi nu erbjuda en unik fastighet med potential och utvecklingsmöjligheter.

Byggnaden, ursprungligen uppförd år 1936 och tillbyggd år 1945 om totalt ca 300 kvm, har under 2019 genomgått en ytskiktsrenovering utvändigt och invändigt förutom…

Billdal - Skintebo

Resliden 43

Villa
Pris:
6 850 000 kr, Utgångspris
Boarea:
200 kvm
Rum:
10 rum, varav 5 sovrum.
Tomtarea:
1 366 kvm
Mäklare: Christina Åberg

Charmfull och barnvänlig idyll från år 1890 med stor, härlig trädgårdstomt. Centralt och lugnt läge nära havet, med Skintebo, Killingsholmens och Brottkärrs småbåtshamnar, fina badvikar, skolor och bra bussförbindelser med Göteborg inom bekvämt promenadavstånd, liksom natursköna Amundön.

Askim - Björkhällan

Björkhällan 17

Villa
Pris:
6 250 000 kr, utgångspris
Boarea:
142 kvm
Rum:
5 rum, varav 3 sovrum.
Tomtarea:
275 kvm
Mäklare: Kjell Laweson

Ett bekvämt, fräscht och lättskött boende på ett våningsplan med härliga solterrasser erbjuds på trevliga Björkhällan! Här bor ni med naturområden, bad, idrottsanläggningar och skolor strax intill samtidigt som Sisjöns alla butiker finns på kort avstånd.

Särö

Gröningevägen 332

Villa
Pris:
5 475 000 kr, som utgångspris
Boarea:
290 kvm
Rum:
7 rum, varav 4 sovrum.
Tomtarea:
1 977 kvm

Rymlig etagevilla med öppen planlösning och inomhuspool. Underbara sällskapsrum med imponerande takhöjd och många spännande detaljer som ger huset karaktär. Stor trädgårdstomt med fina uteplatser.
Högt, lugnt, vackert och insynsskyddat läge nära naturen och centrala Särö.
Lugn gata med närhet till skolor och busshållplats. Bekvämt avstånd till…

Långedrag

Långedragsvägen 164

Villa
Pris:
8 800 000 kr, utgångspris
Boarea:
234 kvm
Tomtarea:
533 kvm
Mäklare: Kjell Laweson

Med ett trevligt och centralt läge vid Hinsholmen erbjuds fullt uthyrd fastighet innehållande två lägenheter och en lokal. Lättskött förvaltningsobjekt där byggnaden, 2½-plan + källare, är kontinuerligt renoverad och väl underhållen. Totalt ca 330 kvm med hyresintäkter för 2018 om 409.200:- där lokalhyresgästen står för hela fastighetens…

Fiskebäck

Rödingsgatan 15

Villa
Boarea:
125 kvm
Rum:
5 rum, varav 4 sovrum.
Tomtarea:
1 353 kvm

Underbart fint och idylliskt belägen villa, i originalskick, på vacker tomt gränsande till grönområde. En liten pärla, som efter renoveringar kan erbjuda ett riktigt trivsamt boende i attraktiva Fiskebäck nära havet, med småbåtshamnar och fina badplatser.

Södermalm - Toltorpsdalen

Glasbjörksgatan 10

Lägenhet
Boarea:
74 kvm
Rum:
3 rum och kök, varav 2 sovrum.

Ovanför Toltorpsdalen, gränsande till storslagen natur i Änggårdsbergen, med omedelbar närhet till Botaniska Trädgården, Sahlgrenska och Södra Guldheden erbjuds välplanerad, ljus och tilltalande lägenhet med högt fritt läge och skön uteplats. Här bor du med det bästa av två världar. Ett rogivande naturnära lugn med panoramautsikt och…

Askim - Vita Fläcken

Askåkersplan 32

Lägenhet
Boarea:
75.6 kvm
Rum:
3 rum och kök, varav 2 sovrum.

Två trappor upp finner vi denna smakfulla lägenhet med en härlig balkong.  Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning med två rejäla sovrum.
Bekväm närhet till affärer, goda kommunikationer och vackra promenader.

Särö

Fjällvägen 3

Villa
Boarea:
126 kvm
Rum:
4 rum, varav 3 sovrum.
Tomtarea:
1 066 kvm

Charmigt timmerhus med vackert grönskande trädgårdstomt och lugnt, centralt läge nära golf, tennis och bad.
Trevlig planlösning med ett vardagsrum om hela 40 kvm, takhöjd upp till nock och öppen spis.
Rymlig källarvåning och dubbelgarage.

Långedrag - Hagen

Staregatan 11

Villa
Boarea:
170 kvm
Rum:
6 rum, varav 4 sovrum.
Tomtarea:
669 kvm

Väldisponerad, rymlig villa med fint läge i Långedrag-Hagen. Barnvänlig och vacker tomt med härliga, helt insynsskyddade uteplatser och poolområde.
Långedrag erbjuder den perfekta kombinationen av naturupplevelser nära stan - närhet till bad och promenadstigar, båthamn och gångavstånd till Engelska skolan.

Billdal

Sjöbacken 2

Lägenhet
Boarea:
76 kvm
Rum:
3 rum och kök, varav 2 sovrum.

Välkommen till Brf Sjöbacken i Billdal och ett inbjudande naturnära 55+ boende i lugn trivsam miljö med närhet till kommunikationer, bad och båtliv. Här erbjuds ett bekvämt boende i en välplanerad lägenhet i mycket bra skick, belägen på entréplan. Stort inglasat uterum i soligt sydvästläge med utgång till den gemensamma trädgården. I anslutning…

Särö - Särön

Drottningvägen 10

Villa
Boarea:
375 kvm
Rum:
11 rum, varav 5 sovrum.
Tomtarea:
5 465 kvm

Villa Skogshyddan, en sagolikt vacker nationalromantisk pärla på Särön. Varsamt och omsorgsfullt renoverad, med all ursprunglig charm bevarad och återskapad.
Ljuvlig parktomt om 5 465 kvm, med gräsytor, grusade gångar, planteringar och en stor pool, omgärdad av låga naturstensmurar.

Hovås - Brottkärr

Bäckslingan 1

Villa
Boarea:
242 kvm
Rum:
9 rum, varav 7 sovrum.
Tomtarea:
1 648 kvm

Högt och naturskönt belägen rymlig familjevilla uppförd i underhållsfria material, med bästa västerläge och havsutsikt. Smakfullt renoverad med nybyggd separat trerumslägenhet.
Lägenheten ger möjlighet till generationsboende, egen verksamhet eller uthyrning.
Elegant, stram och stilren arkitektur, med inredningsmaterial av högsta klass i vacker, tidlös…

Hovås - Brottkärr

Sandåsen 15

Villa
Boarea:
253 kvm
Rum:
7 rum, varav 4 sovrum.
Tomtarea:
1 345 kvm

Väldisponerad, rymlig villa med högt, fint läge på idylliska Sandåsen. Underbart vacker tomt med härliga, helt insynsskyddade uteplatser där grönskan och de små berghällarna skapar skön rumskänsla.
Brottkärr erbjuder den perfekta kombinationen av naturupplevelser och småskaligt “stadsliv”, med direkt närhet till bad och promenadstigar på Amundön,…

Särö

Rothlins Väg 39a

Villa
Boarea:
151 kvm
Rum:
6 rum, varav 5 sovrum.
Tomtarea:
882 kvm

Endast ett par minuters cykeltur från fina badplatser väntar denna ljusa och rymliga familjevilla med rejält tilltagen altan i soligt läge med fin och lättskött trädgårdstomt.
Hög inredningsstandard i öppen och väl genomtänkt planlösning i modern design om totalt ca 220 kvm med garage om 24 kvm. Bergvärme ger låga driftkostnader.
Här bor du…

Särö - Särön

Västra Särövägen 122

Villa
Boarea:
140 kvm
Rum:
5 rum, varav 4 sovrum.
Tomtarea:
1 442 kvm

Bekvämast tänkbara boende på ett plan i ljust och trivsamt inredd villa. En liten oas, med vacker tomt omgärdad av grönska, stor solterrass och direkt närhet till Särö Golfklubb, tennisbanor, Särö Västerskog, Snäckestrand och trevliga restauranger i havsnära miljö..

Hovås

Ryttarstigen 29B

Villa
Boarea:
181 kvm
Rum:
7 rum, varav 5 sovrum.
Tomtarea:
640 kvm

Smakfullt och stilsäkert inredd villa, helt nybyggd och inflyttningsklar!
Villan är uppförd år 2019, med ljus, luftig planlösning i väl avstämda färger och material. Plan, lättskött trädgårdstomt och stor härlig solterrass mot söder och väster. Lugnt, attraktivt läge på Ryttarstigen med golfbanan och havet i direkt närhet.

Hovås

Fjordvägen 51,Hovås Kallbadhus Sjöbod M1

Boarea:
7.5 kvm
Rum:
1 rum

Sjöbod M 1 vid Hovås Kallbadhus.
Välkommen till en av jordens vackraste platser, som erbjuder skön avkoppling vid havet. Njut av sandstrand, klippor och badbryggor.
Här finns även boulebana, restaurang och kiosk.

Kullavik

Vättnevägen 14

Villa
Boarea:
315 kvm
Rum:
10 rum, varav 5 sovrum.
Tomtarea:
6 213 kvm

Thunellska Villan
Nationalromantiken i all sin prakt, en magnifik villa som för tankarna till sagornas Törnrosa-slott på stor, grönskande tomt, om 6 213 kvm, i centrala Kullavik.
Varsamt och omsorgsfullt renoverad där de vackra sekelskiftesdetaljerna i form av fotlister, boaseringar och pärlspont är bevarade och återskapade med en unik noggrannhet och en…

Kullavik Kyvik-Korshamn

Norra Kyviksvägen 38

Boarea:
180 kvm
Rum:
6 rum, varav 4 sovrum.
Tomtarea:
1 096 kvm

Med lugnt, privat och insynsskyddat läge, som sista hus på liten återvändsgata i populära Kyvik -Korshamn, kommer denna enplansvilla om 180 m2 att uppföras under 2019-20.

Bekvämast tänkbara boende på ett plan med fyra sovrum och två sällskapsrum. Exklusiva byggnads- och inredningsmaterial med en ljus, öppen planlösning som ger en skön volym med…

Särö

Särö Ängväg 28

Villa
Boarea:
155 kvm
Rum:
7 rum, varav 3 sovrum.
Tomtarea:
3 390 kvm

Med idylliskt läge på ljuvlig natur- och trädgårdstomt om hela 3 390 kvm erbjuds ett privat och ostört boende med högt läge i unik miljö. Villan, ursprungligen uppförd år 1904 och tillbyggd i början på 60-talet har på klassiskt vis tre sällskapsrum i fil, burspråk, magnifik kakelugn och massiva ekparketter i ek. Här har samma familj trivts sedan…

Billdal

Billdals Hagenväg 2a

Boarea:
150 kvm
Rum:
6 rum, varav 3 sovrum.
Tomtarea:
279 kvm

Välkommen att boka din visning söndagen den 24/9 ! Ring eller maila!
Hjärtligt välkommen till Billdal och denna tvåplansvilla om 150 välplanerade kvadratmeter. Här möts du av ett modernt och välplanerat hus i utmärkt skick med stora fönster och viss havsutsikt. Ett ljust boende med exklusiva material, modern utrustning, härlig atmosfär och fönster i…

Billdal

Kofferdalsvägen 15

Tomt
Tomtarea:
940 kvm

Fantastiskt läge nära hamnen, naturen och tennisbanor.
Tomten om 940 kvm ligger nära badet och småbåtshamnen med bryggor och klippor.

Området är detaljplanerat och får bebyggas med byggnadsarea om 150 kvm + komplementbyggnad om 40 kvm. Den tillåtna höjden är +15 m.
Säljaren kommer ombesörja och bekosta grovplanering av vägen.

Belägen nära…

Billdals häggväg 9

Villa
Boarea:
112 kvm
Tomtarea:
929 kvm

Rymlig villa med trevlig planlösning. Underbara sällskapsrum. Stor plan trädgårdstomt med fin stor altan.
Lugnt, vackert och insynsskyddat läge.
Lugn återvändsgata med närhet till skolor och busshållplats. Bekvämt avstånd till Billdals centrum, båthamn och bad.

Askim - Trollåsen

Trollåsvägen 2

Villa
Boarea:
144 kvm
Rum:
7 rum, varav 6 sovrum.
Tomtarea:
751 kvm

Ljust och fint västerläge, perfekt för den sena kvällssolen. Rymlig, väldisponerad villa, uppförd 1973 i karaktäristiskt stilren arkitektur.
Totalyta c:a 290 kvm, med härliga sällskapsytor, stora fönsterpartier, sköna solterrasser och ett lugnt, trivsamt läge nära fina naturområden, Askimsbadet, skolor och Sisjöns samt Nya Hovås handelscentrum.

Billdal

Billdals hagenväg 47

Villa
Boarea:
174 kvm
Rum:
7 rum, varav 3 sovrum.
Tomtarea:
1 085 kvm

Havsnära läge i pittoreska Billdal.
Ljust och fint västerläge, perfekt för den sena kvällssolen. Rymlig, väldisponerad villa, uppförd år 1974 i karaktäristiskt stilren arkitektur.
Totalyta ca 280 kvm, med härliga sällskapsytor, stora fönsterpartier, sköna solterrasser och ett lugnt, trivsamt läge nära havet och fina naturområden.
Närhet till…

Särö

Sannå Dalastigen 11

Villa
Boarea:
214 kvm
Rum:
8 rum, varav 5 sovrum.
Tomtarea:
1 231 kvm

Fräscht och smakfullt inredd villa, uppförd år 2005 i öppen, ljus och tilltalande arkitektur på lättskött natur- och trädgårdstomt med fridfullt, idylliskt läge längst in på återvändsgata gränsande till Sandsjöbacka naturreservat.

Detta unika och väl genomtänkta hus specialdesignades för att passa den stora aktiva familjen och erbjuder fem…

Askim - Kobbehall

Askims urbergsväg 1

Villa
Boarea:
143 kvm
Rum:
9 rum, varav 4 sovrum.
Tomtarea:
1 316 kvm

Klassisk Kobbehallsvilla i två plan, uppförd år 1968 i karaktäristiskt stilren sextiotalsarkitektur med många av de tidstypiska detaljerna bevarade. Totalt 286 kvm fördelat på upp till fem sovrum, fyra sällskapsrum och tre badrum. Villan har de senaste åren fått nytt tak och ny dränering. Bergvärme installerades år 2006.

Ett rymligt, barnvänligt och…

Billdal

Kofferdalsvägen 32

Villa
Boarea:
179 kvm
Rum:
6 rum, varav 3 sovrum.
Tomtarea:
866 kvm

Välkommen till trevliga och fridfulla Kofferdalsvägen, strax intill havet och Skintebo hamn. Här erbjuds en klassisk sjuttiotalsvilla med underbar natur- och trädgårdstomt, perfekt för barnfamiljen. Härligt ljust läge med solterrasser i söder och väster. Stora sällskapsytor och rymliga sovrum. Välskött och prydligt med bl.a nytt tak och ny dränering.…