Till salu

Kullavik - Korshamn

Norra Ekekullsvägen 9

Villa
Pris:
9 900 000 kr, utgångspris
Boarea:
183 kvm
Rum:
6 rum, varav 3 sovrum.
Tomtarea:
2 000 kvm
Mäklare: Kjell Laweson

Med lugnt, privat och insynsskyddat läge i populära Kullavik, Korshamn - Örsviken, kommer denna enplansvilla om drygt 180 m2 att uppföras under år 2020. Bekvämast tänkbara boende på ett plan med loftvåning, fördelat på tre sovrum och generöst tilltagna sällskapsytor. Exklusiva byggnads- och inredningsmaterial med en ljus, öppen planlösning som ger en…

Tynnered

Topasgatan 75

Lägenhet
Pris:
1 975 000 kr
Boarea:
70 kvm
Rum:
3 rum och kök, varav 2 sovrum.

Två trappor upp finner vi denna smakfulla lägenhet med en härlig inglasad balkong. En väldisponerad bostad med två rejäla sovrum.
Bekväm närhet till affärer, goda kommunikationer och vackra promenader.

Askim

Hults gata 7A

Villa
Pris:
8 775 000 kr
Boarea:
278 kvm
Rum:
8 rum, varav 5 sovrum.
Tomtarea:
997 kvm

Välkommen till denna unika villa i populära Hult!
Totalt ca 300 kvm med spännande planlösning och fina materialval. Ljusa öppna ytor, tre sällskapsrum samt fem-sex stora sovrum.
Möjlighet att avgränsa till separat lägenhet för verksamhet eller generationsboende.
Villan ligger insynsskyddat med flera uteplatser i soligt söderläge och vacker trädgård.…

Askim - Vita Fläcken

Värslevägen 43

Lägenhet
Pris:
1 975 000 kr
Boarea:
34.9 kvm
Rum:
1.5 rum och kök

Nyrenoverad 1,5:a med trevlig uteplats i soligt läge!
Lägenheten renoverades i oktober 2019 med nytt kök, ny ekparkett, nymålade väggar och golvlister.
Här bor du nära havet, badplatser, Nya Hovås, Sisjöns shoppingområde och golfbana. Mycket goda kommunikationer till Göteborgs centrum. Låg avgift där även hushållselen ingår. P-plats till låg…

Askim

Askims Kyrkväg 65B

Villa
Pris:
7 975 000 kr
Boarea:
164 kvm
Rum:
6 rum, varav 4 sovrum.
Tomtarea:
658 kvm

Tilltalande 1,5 plansvilla med bästa läget i hjärtat av Askim. Byggd 2009 med total area om 191 kvm och garage med förråd. Här bor du i ett lugnt, barnvänligt område med närhet till natur, Askimsbadet,  skolor, kommunikationer och Sisjöns samt Nya Hovås handelscentrum.

Särö

Gröningevägen 332

Villa
Pris:
4 995 000 kr, som utgångspris
Boarea:
290 kvm
Rum:
7 rum, varav 4 sovrum.
Tomtarea:
1 977 kvm

Rymlig etagevilla med öppen planlösning och inomhuspool. Underbara sällskapsrum med imponerande takhöjd och många spännande detaljer som ger huset karaktär. Stor trädgårdstomt med fina uteplatser.
Högt, lugnt, vackert och insynsskyddat läge nära naturen och centrala Särö.
Lugn gata med närhet till skolor och busshållplats. Bekvämt avstånd till…

Särö

Lysholmsvägen 18

Villa
Pris:
8 775 000 kr, som utgångspris
Boarea:
177 kvm
Rum:
7 rum, varav 4 sovrum.
Tomtarea:
557 kvm

Härlig villa nära havet, med underbar havsutsikt och närhet till bad och båtliv. Vacker plan trädgårdstomt och ljuvligt lugnt och idylliskt läge i underbar, havsnära miljö nära tennis, golf och trevliga restauranger.
Lugn återvändsgata med närhet till skolor och busshållplats. Bekvämt avstånd till Särö centrum samt kommunikationer.

Hovås

Övre Hägnavägen 13

Villa
Pris:
10 900 000 kr, Utgångspris
Boarea:
316 kvm
Rum:
10 rum, varav 6 sovrum.
Tomtarea:
1 795 kvm
Mäklare: Christina Åberg

Villa Trähammar, rymlig villa i underbart charmfull arkitektur med högt, ostört västerläge i idylliska Hovås. Fin utsikt över de grönskande omgivningarna med Hovåsskolan, golfbanan och havet, med bad- och båtliv, inom bekvämt avstånd.
Hovås erbjuder den perfekta kombinationen av naturupplevelser både vid havet och i Sandsjöbackareservatets skogsmark…

Askim - Trollåsen

Skrinnarvägen 71

Villa
Boarea:
150 kvm
Rum:
5 rum, varav 3 sovrum.
Tomtarea:
473 kvm

Välkommen till ett av de populära funkishusen på Övre Trollåsen. Fritt läge i området med lättskött tomt. Huset är ljust med stora fönsterpartier mot uteplatsen i öster, mot naturreservatet och mot terrassen rakt utanför köket. Tre rymliga sovrum, allrum, stort vardagsrum med mysig kamin och öppen planlösning mot det luftiga och moderna köket.

Billdal - Skintebo

Resliden 43

Villa
Boarea:
200 kvm
Rum:
10 rum, varav 5 sovrum.
Tomtarea:
1 366 kvm

Charmfull och barnvänlig idyll från år 1890 med stor, härlig trädgårdstomt. Centralt och lugnt läge nära havet, med Skintebo, Killingsholmens och Brottkärrs småbåtshamnar, fina badvikar, skolor och bra bussförbindelser med Göteborg inom bekvämt promenadavstånd, liksom natursköna Amundön.

Hovås - Brottkärrs hamn

Ugglegården 14

Lägenhet
Boarea:
68 kvm
Rum:
3 rum och kök, varav 2 sovrum.

Underbart belägen våning i nyskick med havsnära läge vid Brottkärrs hamn med Lilla och Stora Amundön strax intill. Kvadratsmart och välplanerat med två sköna uteplatser, varav en med havsglimt, som erbjuder sol från morgon till kväll. Ett skuldfritt bekvämt boende där parkering, värme, vatten och bredband ingår i den mycket låga månadsavgiften!

Billdal

Billdals hagenväg 2A

Boarea:
150 kvm
Rum:
6 rum, varav 3 sovrum.
Tomtarea:
279 kvm

Välkommen att boka din visning söndagen den 24/9 ! Ring eller maila!
Hjärtligt välkommen till Billdal och denna tvåplansvilla om 150 välplanerade kvadratmeter. Här möts du av ett modernt och välplanerat hus i utmärkt skick med stora fönster och viss havsutsikt. Ett ljust boende med exklusiva material, modern utrustning, härlig atmosfär och fönster i…

Hovås - Brottkärr

Matildehemsvägen 5 och 7

Villa
Boarea:
278 kvm
Rum:
10 rum, varav 4 sovrum.
Tomtarea:
2 369 kvm

En riktig idyll i hjärtat av Brottkärr, en oas med anor från 1800-talets mitt, nära hav och hamn. Varsamt och smakfullt tillbyggd och renoverad år 1995 med bevarad, gammaldags charm.
På fastigheten finns, förutom boningshuset om ca 320 kvm, några större byggnader innehållande stor lada, verkstad, flera förrådsrum, gäst/uthyrningslägenhet och stor…

Särö

Rothlins Väg 39a

Villa
Boarea:
151 kvm
Rum:
6 rum, varav 5 sovrum.
Tomtarea:
882 kvm

Endast ett par minuters cykeltur från fina badplatser väntar denna ljusa och rymliga familjevilla med rejält tilltagen altan i soligt läge med fin och lättskött trädgårdstomt.
Hög inredningsstandard i öppen och väl genomtänkt planlösning i modern design om totalt ca 220 kvm med garage om 24 kvm. Bergvärme ger låga driftkostnader.
Här bor du…

Hovås - Brottkärr

Bäckslingan 1

Villa
Boarea:
242 kvm
Rum:
9 rum, varav 7 sovrum.
Tomtarea:
1 648 kvm

Högt och naturskönt belägen rymlig familjevilla uppförd i underhållsfria material, med bästa västerläge och havsutsikt. Smakfullt renoverad med nybyggd separat trerumslägenhet.
Lägenheten ger möjlighet till generationsboende, egen verksamhet eller uthyrning.
Elegant, stram och stilren arkitektur, med inredningsmaterial av högsta klass i vacker, tidlös…

Askim - Vita Fläcken

Askåkersplan 32

Lägenhet
Boarea:
75.6 kvm
Rum:
3 rum och kök, varav 2 sovrum.

Två trappor upp finner vi denna smakfulla lägenhet med en härlig balkong.  Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning med två rejäla sovrum.
Bekväm närhet till affärer, goda kommunikationer och vackra promenader.

Hovås

Fjordvägen 51,Hovås Kallbadhus Sjöbod M1

Boarea:
7.5 kvm
Rum:
1 rum

Sjöbod M 1 vid Hovås Kallbadhus.
Välkommen till en av jordens vackraste platser, som erbjuder skön avkoppling vid havet. Njut av sandstrand, klippor och badbryggor.
Här finns även boulebana, restaurang och kiosk.

Långedrag - Hagen

Staregatan 11

Villa
Boarea:
170 kvm
Rum:
6 rum, varav 4 sovrum.
Tomtarea:
669 kvm

Väldisponerad, rymlig villa med fint läge i Långedrag-Hagen. Barnvänlig och vacker tomt med härliga, helt insynsskyddade uteplatser och poolområde.
Långedrag erbjuder den perfekta kombinationen av naturupplevelser nära stan - närhet till bad och promenadstigar, båthamn och gångavstånd till Engelska skolan.

Fiskebäck

Rödingsgatan 15

Villa
Boarea:
125 kvm
Rum:
5 rum, varav 4 sovrum.
Tomtarea:
1 353 kvm

Underbart fint och idylliskt belägen villa, i originalskick, på vacker tomt gränsande till grönområde. En liten pärla, som efter renoveringar kan erbjuda ett riktigt trivsamt boende i attraktiva Fiskebäck nära havet, med småbåtshamnar och fina badplatser.

Särö - Särön

Drottningvägen 10

Villa
Boarea:
375 kvm
Rum:
11 rum, varav 5 sovrum.
Tomtarea:
5 465 kvm

Villa Skogshyddan, en sagolikt vacker nationalromantisk pärla på Särön. Varsamt och omsorgsfullt renoverad, med all ursprunglig charm bevarad och återskapad.
Ljuvlig parktomt om 5 465 kvm, med gräsytor, grusade gångar, planteringar och en stor pool, omgärdad av låga naturstensmurar.

Kullavik

Vättnevägen 14

Villa
Boarea:
315 kvm
Rum:
10 rum, varav 5 sovrum.
Tomtarea:
6 213 kvm

Thunellska Villan
Nationalromantiken i all sin prakt, en magnifik villa som för tankarna till sagornas Törnrosa-slott på stor, grönskande tomt, om 6 213 kvm, i centrala Kullavik.
Varsamt och omsorgsfullt renoverad där de vackra sekelskiftesdetaljerna i form av fotlister, boaseringar och pärlspont är bevarade och återskapade med en unik noggrannhet och en…

Hovås - Brottkärrs hamn

Ugglegården 19

Villa
Boarea:
137 kvm
Rum:
5 rum, varav 3 sovrum.
Tomtarea:
432 kvm

Välkommen till Ugglegården 19! Med ett underbart havsnära läge vid Brottkärrs hamn med Lilla och Stora Amundön strax intill erbjuds detta parhus uppfört år 2014. Inbjudande arkitektur med hög standard, härligt ljus, fina materialval och skön volym, upp till 2,70 i takhöjd. Vardagsrum och kök i öppen planlösning om ca 55 kvm, allrum och tre bra sovrum…

Askim - Björkhällan

Björkhällan 17

Villa
Boarea:
142 kvm
Rum:
5 rum, varav 3 sovrum.
Tomtarea:
275 kvm

Ett bekvämt, fräscht och lättskött boende på ett våningsplan med härliga solterrasser erbjuds på trevliga Björkhällan! Här bor ni med naturområden, bad, idrottsanläggningar och skolor strax intill samtidigt som Sisjöns alla butiker finns på kort avstånd.

Örgryte - Skår

Skårsgatan 62

Villa
Boarea:
309 kvm
Rum:
9 rum, varav 5 sovrum.
Tomtarea:
1 194 kvm

Välkommen till Skårsgatan 62! Här erbjuds ett underbart boende på en av områdets största tomter i välskött klassiskt 40-talshus med gott västerläge på grönskande och vacker naturtomt med sköna uteplatser. Villan, som är fortlöpande renoverad och väl underhållen, erbjuder totalt ca 400 kvm med generöst tilltagna sällskapsytor, härligt inbjudande…

Örgryte - Bö

Brödragatan 24

Boarea:
135 kvm
Rum:
6 rum, varav 5 sovrum.
Tomtarea:
243 kvm

En stilren funkis-pärla, ritad av Le Corbusier-eleven Ingrid Wallberg och uppförd år 1937, som efter renoveringar kan erbjuda ett fantastiskt boende i hjärtat av Örgryte.
Ett rakt, stramt och arkitektoniskt rent formspråk, med stora fönsterpartier som ger maximalt ljusinsläpp, effektivt och optimalt utformad planlösning och som kronan på verket; den…

Askim - Trollåsen

Trolltjärn 13

Villa
Boarea:
131 kvm
Rum:
5 rum, varav 3 sovrum.
Tomtarea:
534 kvm

Högt belägen villa med fin utsikt över Askimsviken och södra skärgården. Rofylld, naturskön miljö med promenadslingor och badsjöar i direkt närhet.
Stram stilren arkitektur, som väl smälter in i den omgivande naturen, med vackra berghällar och skogsmark.

Södermalm - Toltorpsdalen

Glasbjörksgatan 10

Lägenhet
Boarea:
74 kvm
Rum:
3 rum och kök, varav 2 sovrum.

Ovanför Toltorpsdalen, gränsande till storslagen natur i Änggårdsbergen, med omedelbar närhet till Botaniska Trädgården, Sahlgrenska och Södra Guldheden erbjuds välplanerad, ljus och tilltalande lägenhet med högt fritt läge och skön uteplats. Här bor du med det bästa av två världar. Ett rogivande naturnära lugn med panoramautsikt och…

Särö

Fjällvägen 3

Villa
Boarea:
126 kvm
Rum:
4 rum, varav 3 sovrum.
Tomtarea:
1 066 kvm

Charmigt timmerhus med vackert grönskande trädgårdstomt och lugnt, centralt läge nära golf, tennis och bad.
Trevlig planlösning med ett vardagsrum om hela 40 kvm, takhöjd upp till nock och öppen spis.
Rymlig källarvåning och dubbelgarage.

Billdal

Sjöbacken 2

Lägenhet
Boarea:
76 kvm
Rum:
3 rum och kök, varav 2 sovrum.

Välkommen till Brf Sjöbacken i Billdal och ett inbjudande naturnära 55+ boende i lugn trivsam miljö med närhet till kommunikationer, bad och båtliv. Här erbjuds ett bekvämt boende i en välplanerad lägenhet i mycket bra skick, belägen på entréplan. Stort inglasat uterum i soligt sydvästläge med utgång till den gemensamma trädgården. I anslutning…

Hovås - Brottkärr

Sandåsen 15

Villa
Boarea:
253 kvm
Rum:
7 rum, varav 4 sovrum.
Tomtarea:
1 345 kvm

Väldisponerad, rymlig villa med högt, fint läge på idylliska Sandåsen. Underbart vacker tomt med härliga, helt insynsskyddade uteplatser där grönskan och de små berghällarna skapar skön rumskänsla.
Brottkärr erbjuder den perfekta kombinationen av naturupplevelser och småskaligt “stadsliv”, med direkt närhet till bad och promenadstigar på Amundön,…

Särö - Särön

Västra Särövägen 122

Villa
Boarea:
140 kvm
Rum:
5 rum, varav 4 sovrum.
Tomtarea:
1 442 kvm

Bekvämast tänkbara boende på ett plan i ljust och trivsamt inredd villa. En liten oas, med vacker tomt omgärdad av grönska, stor solterrass och direkt närhet till Särö Golfklubb, tennisbanor, Särö Västerskog, Snäckestrand och trevliga restauranger i havsnära miljö..

Kullavik Kyvik-Korshamn

Norra Kyviksvägen 38

Boarea:
180 kvm
Rum:
6 rum, varav 4 sovrum.
Tomtarea:
1 096 kvm

Med lugnt, privat och insynsskyddat läge, som sista hus på liten återvändsgata i populära Kyvik -Korshamn, kommer denna enplansvilla om 180 m2 att uppföras under 2019-20.

Bekvämast tänkbara boende på ett plan med fyra sovrum och två sällskapsrum. Exklusiva byggnads- och inredningsmaterial med en ljus, öppen planlösning som ger en skön volym med…

Billdal

Kofferdalsvägen 15

Tomt
Tomtarea:
940 kvm

Fantastiskt läge nära hamnen, naturen och tennisbanor.
Tomten om 940 kvm ligger nära badet och småbåtshamnen med bryggor och klippor.

Området är detaljplanerat och får bebyggas med byggnadsarea om 150 kvm + komplementbyggnad om 40 kvm. Den tillåtna höjden är +15 m.
Säljaren kommer ombesörja och bekosta grovplanering av vägen.

Belägen nära…