Åsbacken 16

Trivsamt och välskött gavelradhus med en totalarea om ca.150 kvm, inklusive inredd vindsvåning. Mycket uppskattat läge i den södra delen av Skintebo. Utbyggda altaner på entrésidan liksom på trädgårdssidan, som erbjuder sol från morgon till kväll. Bad- och båtliv, skolor, dagis, Nya Hovås med affärer och kommunikationer på bekvämt avstånd.

Pris:
4 485 000 kr, Utgångspris
Rum:
5 rum, varav 3-4 sovrum.
Boarea:
148 kvm
Tomtarea:
87 kvm
Byggår: 1974
Interiör:

Entréplan: Välkommen till detta välvårdade och fräscha gavelradhus i den sydligaste, eftertraktade delen av Skintebo.
Via den utbyggda altanen i söder kommer man in i den ljusa entréhallen med goda avhängningsmöjligheter.

Den breda öppningen in mot köket och matplatsen vid fönstret ger ett välkomnande intryck. Köket renoverades 2011. Vit högblank köksinredning från Ballingslöv och köksutrustning i form av spishäll och tillhörande fläkt, inbyggnadsugn och microvågsugn i bekväm arbetshöjd, extra bred kyl/frys och diskmaskin. Grönt glaskakel och spotlights över svart bänkskiva.
I anslutning till köket ligger tvättstugan med tvättmaskin, torktumlare, tvättbänk, flera hyllplan till förvaring samt rostfri varmvattenberedare. Skjutdörr installerad mellan kök och tvättstuga.

Vardagsrummet har plats för såväl soffgrupp som för matsalsmöbel och har utgång till en utbyggd solterrass med bra läge för kvällssol. Altanen byggdes 2007. Härliga gräsytor i direkt anslutning. 

Duschrum / wc-rum på entréplanet är renoverat och utrustat med dusch, wc, tvättställ och handdukstork.

Hela entréplanet har ett vackert, extra isolerat ek-plankgolv. Alla radiatorer är oljefyllda och alla innerdörrar är utbytta i hela huset.
Trapporna mellan våningsplanen är vitmålade, vilket skapar en luftig och modern atmosfär.

Övre plan: Övre hall med två garderober, dimmbara spotlights och tre bra sovrum.
Ett av sovrummen har fransk balkong samt en garderob och ett av sovrummen har fem garderober samt utgång till den rymliga balkongen i söder.

Badrummet på detta plan är ombyggt 2005 och är betydligt större än originalutförandet. Här finns bubbelbadkar, separat bred dusch, wc, handfat med underskåp, högskåp och handdukstork. Väggkakel och klinkersgolv med golvvärme för extra komfort. Spotlights med dimmer.

Vindsvåning: Vitmålad trappa leder upp till den inredda vindsvåningen med två öppningsbara takfönster som ger ett fint ljusinsläpp. Härligt allrum / TV-rum med platsbyggd bokhylla och två rymliga sidovindar. Laminatgolv likt nåtat skeppsgolv ger rummet karaktär. Mörkläggningsgardiner och solskyddsjalusier finns installerade liksom spotlights med dimmer.

Ett härligt gavelhus med en totalarea om ca.150 kvm fördelade på väl genomtänkta utrymmen för familjen.

Uteplats:
Uteplats 1: Utbyggd träaltan, läge söder.
Uteplats 2: Utbyggd träaltan, läge nordväst.
Stor balkong i söder.
Härlig gräsmatta i direkt anknytning till solterrassen på trädgårdssidan.
Bilplats:
P-plats under tak i P-däck med plats för 1 bil (P-däcket är låst under natten). Flertalet gästparkeringar finns på övre plan på P-däcket.
Övriga byggnader:
Förråd på både entré- och trädgårdssidan. Ytterligare förråd finns i gemensam länga, ca 4-5 kvm.
TV:
Grundutbud Kabel-TV ingår i samf.
Internet:
Fiberkabel installerades 2011 för bredband. Hastighet 100 Mbit/s. Telia är leverantör.
Övrigt:

Fastigheten är väl underhållen och flera stora renoveringar är utförda såsom tilläggsisolering och fasadbyte av gavelfasaden, tilläggsisolerat nytt golv i entreplan, ny ytterdörr, nytt tak ( råspont, papp, läkt, takpannor ), ombyggt och större badrum på övre plan, installerat värmepump och fiber, nytt kök, oljeradiatorer och nya innerdörrar i hela huset, rostfri varmvattenberedare, utbyggda altaner och inredd vindsvåning m.m

På www.skinteboportalen.se kan man löpande se vad som händer i området.

Tomt:

Tomtarea 87 m² (friköpt).

Upplåtelseform:
Äganderätt

Ekonomi

Taxeringsvärde:
2 666 000 kr
Driftskostnad:
40 403 kr/år
Energiprestanda:
59 kWh/m² år

Byggnad

Byggnadstyp:
2 plan med inredd vindsvåning
Byggnadsår:
1974
Grund:
Krypgrund
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Betong + trä
Fasad:
Trä (gaveln tilläggsisolerad-02)
Takbeklädnad:
Taket bytt -02, takpannor-2010
Hängrännor:
Plåt
Fönster:
3-glasfönster, 2-glas
Ventilation:
Mekanisk frånluft
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Uppvärmningssystem:
Direktverkande el (oljefyllda radiatorer), luftvärmepump -2010

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Skintebo 2:170
Taxeringskod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten / Kommunalt avlopp
Servitut:

Gemensamhetsanläggning: Göteborg Skintebo GA:1, Göteborg Skintebo GA:2, Göteborg Skintebo GA:25
Planbestämmelser: Stadsplan (1973-03-28)

Fyrmästarevägen 4

Välkommen till Gottskär och ett underbart havsnära boende med strålande havsutsikt och ljuvligt läge på Fyrmästarevägen! Ett bekvämt boende om totalt 225 kvm med ett flertal sköna solterrasser, generösa sällskapsutrymmen och stora sovrum. Vidbyggt garage. Barnvänlig natur- och trädgårdstomt om 1249 kvm med omedelbar närhet till tennis, bad- och båtliv.

Pris:
7 980 000 kr, utgångspris
Rum:
7 rum, varav 4-5 sovrum.
Boarea:
198 kvm
Biarea:
27 kvm
Tomtarea:
1 249 kvm
Byggår: 1982
Interiör:

Entréplan:
Via den prydligt stensatta uppfarten med sitt fristående garage tar vi granittrapporna upp till husets entré där vi välkomnas av en av husets tre sköna solterrasser. I entréhallen finns plats för ytterkläderna och i direkt anslutning finns den helt nyrenoverade gästtoaletten.

Innanför entréhallen möts vi av ett härligt ljus och en skön volym när vi får femton meters genomsyn tvärs igenom huset med allrummet och vardagsrummet på var sida om köket.

Vardagsrummet om ca 40 kvm har ett trevligt burspråk vid matplatsen och soffgruppen står fint placerad med strålande havsutsikt från generöst tilltagna glaspartier, ifrån golv till tak. Utgång via pardörrar till solterrasserna som sträcker sig runt hörnet. Lamellgardiner samt vind/solstyrda markiser finns som skydd när solen är som starkast.

Köket, från Lidhult, är elegant och komplett utrustat med luckor i oljad alm, arbetsbänkar i granit och oljad massiv körsbär. Den maskinella utrustningen utgörs av inbyggnadsugnar i rostfritt, integrerad diskmaskin, extra bred spishäll och utdragbar fläktkåpa. Allt från Miele och Gaggenau. Snyggt integrerad kyl/sval/frys och platsbyggd förvaring för vin. Från den trivsamma matplatsen vid det rejäla dörr- och fönsterpartiet, med utgång till solterrassen, har vi en strålande havsutsikt. Från köket når vi också nedre plan via den marint inspirerade trappan i stål med massiva eksteg.

I passagen utanför köket finns en fräsch välutrustad klädvårdsdel med egen utgång. Den maskinella utrustningen utgörs av tvättmaskin och torktumlare från Miele. Gott om plats för tvätt- och linneförvaring.

Allrummet om ca 30 kvm erbjuder också en strålande havsutsikt och ett fint ljus genom de stora glaspartierna. Utgång till solterrasserna även härifrån.  Innanför allrummet finns ett mycket väl tilltaget sovrum om ca 20 kvm, som tidigare varit uppdelat i två rum (kan enkelt återställas). Bakom platsbyggda skjutdörrsgarderober döljer sig, förutom förvaringsmöjligheter, en fällbar extrasäng för gästerna.

Hela detta våningsplan har skön golvvärme (el) under ett snyggt klinkergolv som binder samman ytorna på ett mycket trevligt sätt.

Nedre plan:
Från köket tar vi oss till den nedre entréhallen via den “svävande” trappan. Härifrån når vi den vackra trädgården och husets fjärde uteplats. Praktiskt klinkergolv innanför entrén, som övergår i ekparkett.

På detta våningsplan finns tre generöst tilltagna sovrum, där man i den inre delen har skapat ett underbart masterbedroom, med både badrum och walk-in-closet i direkt anslutning, om totalt ca 40 kvm. Badrummet är helkaklat med värme (el) under klinker och infällda spotlights i tak. Dubbla handfat samt både duschplats och badkar. Walk-in-closet är komplett inredd.

På var sida om entréhallen finns ytterligare två sovrum, varav ett om ca 18 kvm med gott om plats för både dubbelsäng och lite till, dessutom en platsbyggd och välinredd skjutdörrsgarderob. Det tredje sovrummet om ca 12 kvm har plats för förvaring i två garderober. Båda dessa sovrum har mattlackad ekparkett.

Uteplats:
Tre sköna solterrasser varav två med strålande havsutsikt. Dessutom en terrass, delvis under tak, på nedre plan.
Bilplats:
Separat garagebyggnad med fjärrstyrd port samt ett flertal parkeringsplatser på uppfart.
Internet:
Bredband via öppen fiber. Parabol.
Tomt:

Barnvänlig och vackert anlagd natur- och trädgårdstomt om 1 249 m² (friköpt).

Upplåtelseform:
Äganderätt

Ekonomi

Taxeringsvärde:
3 809 000 kr
Driftskostnad:
61 985 kr/år
Energiprestanda:
133 kWh/m² år

Byggnad

Byggnadsår:
1982
Grund:
Platta på mark + mekaniskt ventilerad krypgrund
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Tegel
Takbeklädnad:
Betongpannor (2007)
Hängrännor:
Plåt
Fönster:
Isolerglasfönster
Ventilation:
Mekanisk frånluft
Larm:
Finns
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Uppvärmningssystem:
Direktverkande el + luftvärmepump (2014)

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Dannebacka 1:44
Taxeringskod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten / Kommunalt avlopp
Servitut:

Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Skällared GA:2
Planbestämmelser: Byggnadsplan (1960-06-30)

Gamla Kyrkstigen 29a

Underbart lugnt och idylliskt belägen enplansvilla, med fina solterrasser mot sydväst och lättskött tomt gränsande till litet skogsparti med promenadstigar, bär och svamp.
Direkt närhet till skola, förskola, golf, tennis och havet.

Rum:
6 rum, varav 4 sovrum.
Boarea:
148 kvm
Biarea:
10 kvm
Tomtarea:
817 kvm
Byggår: 1988
Interiör:

Inbjudande entréhall med dekorativt, mörkt klinkergolv och behaglig golvvärme. Två ljusa, luftiga sällskapsrum i fil, med glasat skjutdörrsparti mellan rummen, vackra golv i ekparkett och från bägge sällskapsrummen finns utgång till stora solterrasser mot söder och väster.
I vardagsrummet finns också braskamin som ger skön, ombonad atmosfär.
På terrassen finns taktäckt utekök med inbyggd grill och praktisk arbetsbänk.
Här är det gott om plats för sittgrupper och det perfekta västerläget ger fin kvällssol.
Fyra ljusa, trivsamma sovrum, alla med parkettgolv. Bra garderobsutrymmen och i anslutning till sovrumsavdelningen finns dessutom klädkammare.
Ett av dessa sovrum lämpar sig väl som kontor eller lekrum, då det ligger åtskilt från övriga.
Stort härligt kök med rejält burspråk, som ger extra ljus och rymd.
Vita snickerier, granit- och ekbänkar och maskinell utrustning bestående av ny (2016) hällspis, fläkt, kyl, frys och diskmaskin. Köksön ger extra arbetsytor och förvaringsutrymmen.
Ljus, välinredd tvättstuga utrustad med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp.
Fräscht och smakfullt inrett helkaklat badrum med klinkergolv och skön golvvärme. Gästtoalett, med nytt, snyggt klinkergolv, finns i anslutning till entréhallen.

Övriga byggnader:
Vidbyggt, varmisolerat förråd om c:a 10 kvm, samt fristående cykel/redskapsförråd.
Tomt:

Tomtarea 817 m² (friköpt). Plan, lättskött trädgårdstomt med solterrasser mot söder och väster. Grönområdet mot nord/ost ger behagligt insynsskydd och möjlighet till bär- och svampplockning inpå knuten.

Upplåtelseform:
Äganderätt

Byggnad

Byggnadstyp:
1 plansvilla
Byggnadsår:
1988
Yttervägg:
Betong
Grund:
Krypgrund
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Trä
Takbeklädnad:
Betongpannor
Hängrännor:
Plåtisol
Fönster:
Isolerglasfönster
Ventilation:
Självdrag och mekanisk
Larm:
Finns
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Uppvärmningssystem:
Frånluftsvärmepump
Panna:
2013

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Algusered 2:21
Taxeringskod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten / Kommunalt avlopp
Servitut:

Servitut: Rättigheter-förmån: Avtalsservitut Ledning För Vattenavrinning
Rättigheter-last: Avtalsservitut Kraftledning Mm(2 st)
Inskrivning servitut/övriga gravitationer: Avtalsservitut Kraftledning Mm, Avtalsservitut Kraftledning Mm
Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Algusered GA:1
Planbestämmelser: Byggnadsplan (1974-04-19)

Hovås Bautastensväg 12b

Högt och ljust västerläge på liten återvändsgata nära Göteborgs Golfklubb, Hovåshamnen och fina badvikar. Underbar utsikt över de vackra omgivningarna och en glimt av Askimsviken. Lättskött tomt med härliga solterrasser och snyggt mosaikklädd, gjuten saltvattenspool från år 2016.

Rum:
7 rum, varav 4 sovrum.
Boarea:
200 kvm
Biarea:
10 kvm
Tomtarea:
941 kvm
Byggår: 1991
Interiör:

Entréplan;
Välkomnande entréhall med ljust, tåligt stengolv och behaglig golvvärme.
Från hallen finns bekväm direktförbindelse med det välinredda garaget, där det finns gott om skåpsutrymmen samt vinkyl.
Vardagsrum, matplats och kök i öppen planlösning, köket är från år 2010 (Kvikk) i funktionell och smakfull design med högblanka vita luckor och italiensk sten ovan bänk.
Köket är utrustat med dubbel kyl och frys, inbyggnadsugnar, diskmaskin, spisfläkt och extra bred häll. Dessutom finns köksblandare med kokande vatten.
De väl tilltagna fönster- och dörrpartierna ger skön rymd och ett rikligt flöde av ljus.
Från kök och sällskapsavdelning når vi inbjudande uteplatser på det stora trädäcket, här finns också saltvattenspoolen, från år 2016.
Två av villans fyra sovrum finns på detta plan, liksom tvättstuga med groventré och wc/duschrum. Klädkammare finns i anslutning till ett av sovrummen.
Övre plan;
Allrum med underbar utsikt över centrala Hovås, golfbanan och den inre delen av Askimsviken.
Ryggåstaket ger härlig rymd och från allrummet finns utgång till stor balkong, med bästa läge för kvällssolen.
Från bägge sovrummen på detta plan finns utgång till rejäl solterrass med skyddat söderläge.
I det större sovrummet, med fantastisk volym, är utsikten betagande mot väster.
Här finns också klädkammare.
Fräscht och smakfullt inrett wc/duschrum.
Genomgående nylagd askparkett i allrum och sovrum på detta plan.

Bilplats:
Dubbelgarage från år 2013
Övriga byggnader:
Växthus och förråd.
Tomt:

Tomtarea 941 m² (friköpt). Lättskött och fint anlagd trädgårdstomt med gräsytor och berghällar. Stort soldäck och swimmingpool

Upplåtelseform:
Äganderätt

Byggnad

Byggnadstyp:
1 ½ plan
Byggnadsår:
1991
Mark:
Berg
Yttervägg:
Betong
Grund:
Platta på mark
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä/betong
Fasad:
Trä
Takbeklädnad:
Betongpannor och takpapp
Hängrännor:
Plåtisol
Fönster:
Isolerglasfönster med aluminiumkarmar
Ventilation:
Mekanisk
Larm:
Finns
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Uppvärmningssystem:
Ftx-system; fläktstyrt till- och frånluftssystem med värmeåtervinning. Direktverkande el

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Hovås 1:287
Taxeringskod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten / Kommunalt avlopp
Servitut:

Rättigheter-last: Avtalsservitut Ledning; Avtalsservitut Parkering; Officialservitut Va
Inskrivning servitut/övriga gravitationer: Avtalsservitut Ledning, Avtalsservitut Parkering
Gemensamhetsanläggning: Göteborg Hovås GA:36

Dragsvägen 37

Smakfullt inredd etagevilla, ritad av Göran Knape och uppförd år 2006, med vidsträckt havsutsikt och ljuvligt läge nära havet och brygga med båtplats. Härliga solterrasser, gästhus och pool för optimal avkoppling i den underbart natursköna miljö Gottskär erbjuder.

Rum:
8 rum, varav 5 sovrum.
Boarea:
256 kvm
Biarea:
25 kvm
Tomtarea:
963 kvm
Byggår: 2006
Interiör:

Härligt rymlig och inbjudande entréhall med ljust klinkergolv och rejäla skjutdörrsgarderober.
Från entréhallen når vi ett arbetsrum och tvättstugan, utrustad med tvättmaskin, torkskåp och torktumlare.
Intilliggande förråd erbjuder bra förvaringsmöjligheter, liksom garaget, som idag också disponeras som två förrådsutrymmen.
I anslutning till dessa finns wc/duschrum.
Fantastiskt ljust och luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier och glasade pardörrar mot terrass och trädgård.
Vidsträckt utsikt över havet med Stegla Udde i förgrunden.
Öppen spis ger skön atmosfär liksom de vackra, breda vitmålade golvtiljorna.
I öppen planlösning med vardagsrum och matsalsdel finns det platsbyggda köket från Lundins snickeri, med vita luckor och bänkar i valnöt.
Köksutrustningen består av kyl, frys, gasspis, fläkt, inbyggnadsugnar och diskmaskin, allt av märket Gaggenau.

En halvtrappa upp finns allrum, med ljuvlig havsutsikt, två sovrum, badrum, stor klädkammare och förutom badrummet, ett separat wc-rum.
Från allrummet når vi också en terrass, bekvämt utrustad med diskbänk och vatten.

Ytterligare ett etage upp finner vi “Master Bedroom”  med rejäl klädkammare och stort, härligt badrum med bastu och underbar utsikt.
Även från detta plan finns utgång till solterrass.

Nedre plan är idag inrett som en separat, välutrustad lägenhet med egen ingång.
Här finns två allrum/sovrum, kök utrustat med kyl, frys, spis, fläkt och kombinerad tvättmaskin/torktumlare.
Ett wc/duschrum, samt klädkammare.
Lägenheten kan enkelt införlivas med övriga ytor i villan via arbetsrummet, där en vägg kan öppnas upp.

Bilplats:
Garage, idag inrett som två förrådsutrymmen
Tomt:

Tomtarea 963 m² (friköpt). Vacker trädgårds/naturtomt där berget skapar rumskänsla vid den stora solterrassen och poolen. Vid poolen finns utedusch och gäststuga med wc-rum. Här finns solterrasser i alla väderstreck, med betagande utsikt över havet.

Upplåtelseform:
Äganderätt

Byggnad

Byggnadstyp:
Etagevilla
Byggnadsår:
2006
Yttervägg:
Betong
Grund:
Platta på mark
Stomme:
Betong
Bjälklag:
Betong och trä
Fasad:
Trä, målad 2015
Takbeklädnad:
Takduk
Hängrännor:
Plåtisol
Fönster:
Isolerglasfönster
Ventilation:
Självdrag
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Uppvärmningssystem:
Bergvärme

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Bratterås 1:59
Taxeringskod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten / Kommunalt avlopp
Servitut:

Servitut: Rättigheter-förmån: Officialservitut Väg
Rättigheter-last: Officialservitut Väg
Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Skällared GA:2
Planbestämmelser: Detaljplan (2001-11-01) , Byggnadsplan (1960-06-30)

Prosten Cullbergs Väg 32

En riktig oas med högt, fritt och privat läge, vidsträckt havsutsikt och underbar natur/trädgårdstomt om 4 770 kvm. Totalrenoverad enplansvilla (år 2012)  med härliga solterrasser, dessutom separat, välutrustat annex med två rum, pentry och badrum.

Pris:
16 500 000 kr, Utgångspris
Rum:
5 rum, varav 3 sovrum. Dessutom 2 sovloft. Välutrustat gästhus med två sovrum, pentry och badrum.
Boarea:
172 kvm
Biarea:
32 kvm
Tomtarea:
4 770 kvm
Byggår: 1995
Interiör:

Välkomnande entréhall med golvmaterial i ekparkett.
Vardagsrum med stor öppen spis i charmfull design och underbar utsikt över havet genom det angränsande verandarummets väl tilltagna fönsterpartier.
I det inbjudande verandarummet ger fönsterpartierna mot havet ett rikligt flöde av ljus.
Härifrån når vi också den stora solterrassen med bästa läge för sol, från tidig morgon till sen kväll.
Ljust och väldisponerat kök med klinkergolv och behaglig golvvärme.
Vita snickerier och köksutrustningen består av hällspis, fläkt, diskmaskin och kyl. Frys finns i den fina, välplanerade tvättstugan intill.
Tre ljusa sovrum med bra volym. I ett av dessa sovrum finns smakfullt helkaklat badrum en suite, med klinker på golv och skön golvvärme.
Ytterligare ett helkaklat badrum finner vi i anslutning till övriga två sovrum, klinker med golvvärme finns även här.
Från dessa två sovrum når vi solterrassen via glasade pardörrspartier.
Ett arbetsrum och en rymlig klädkammare.
Förutom sovrummen finns två mysiga sovloft med bra garderobsutrymmen.
Genomgående ekparkett i sällskapsrum och sovrum.

Övriga byggnader:
Gästhus, om totalt c:a 80 kvm, inrett med två rum, pentry och badrum, samt rejält förrådsutrymme. Stor solterrass med underbar havsutsikt.
Tomt:

Tomtarea 4 770 m² (friköpt). Vacker natur/trädgårdstomt med fina berghällar och gräsytor. Härliga solterrasser och skyddade uteplatser med vidsträckt havsutsikt.

Upplåtelseform:
Äganderätt

Ekonomi

Taxeringsvärde:
4 526 000 kr
Energiprestanda:
92 kWh/m² år

Byggnad

Byggnadstyp:
1-plan med källardel
Byggnadsår:
1995
Grund:
Källare och krypgrund
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Trä, år 2012
Takbeklädnad:
Betongpannor, år 2012
Hängrännor:
Plåtisol, 2012
Fönster:
Isolerglasfönster
Ventilation:
Självdrag
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Uppvärmningssystem:
Direktverkande el och luftvärmepump.

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Guntofta 1:15
Taxeringskod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten / Kommunalt avlopp
Servitut:

Servitut: Rättigheter-förmån: Avtalsservitut Optokabel; Avtalsservitut Väg
Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Algusered GA:4, Kungsbacka Algusered GA:5, Kungsbacka Släps-Klev GA:2

Ryttarstigen 29

Charmfull villa med attraktivt läge nära golfbanan och havet.
Plan, avstyckningsbar trädgårdstomt om 1584 kvm, förhandsbesked avseende avstyckning finns.

Rum:
6 rum, varav 4 sovrum.
Boarea:
140 kvm
Biarea:
120 kvm
Tomtarea:
1 584 kvm
Byggår: 1950
Interiör:

Entréplan;
Välkomnande entréhall med fint parkettgolv.
Ljust, inbjudande vardagsrum med stora fönsterpartier och öppen spis.
Matsal i anslutning till köket, i öppen planlösning med vardagsrummet.
Köket (HTH) är inrett med luckor i bok, köksö med granitbänk och hällspis, spisfläkt, inbyggnadsugn, samt integrerad kyl, frys och diskmaskin.
Rejält fönsterparti, åt tre väderstreck, ger extra ljus och rymd.
Klinkergolv med behaglig golvvärme.
Via allrummet och en ljus passage med utgång till solterrassen, når vi en separat sovrumsavdelning med tre av villans fyra sovrum och ett badrum med bra volym. Här finns både hörnbadkar och dusch. Klinkergolv med golvvärme.
Från det större av sovrummen finns utgång till den vackra trädgården.
I anslutning till entréhallen finner vi det fjärde sovrummet och ett toalettrum. 
Nedre plan;
Ett riktigt rymligt allrum, bastu, dusch och separat toalettrum.
Tvättstuga utrustad med tvättmaskin och torktumlare.
Ett arbetsrum/förråd, mat/vinkällare, garage och pannrum.

Uteplats:
Solterrass med bästa syd/västläge
Bilplats:
Garage i villans källarvåning, samt fristående garagebyggnad
Tomt:

Tomtarea 1 584 m² (friköpt). Plan trädgårdstomt, förhandsbesked för avstyckning finns.

Upplåtelseform:
Äganderätt

Byggnad

Byggnadstyp:
1- plansvilla med inredd källarvåning
Byggnadsår:
1950
Grund:
Platta på mark
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Trä
Takbeklädnad:
Betongpannor
Hängrännor:
Plåtisol
Fönster:
Isolerglasfönster och kopplade
Ventilation:
Självdrag
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Uppvärmningssystem:
Bergvärme 2006, samt direktverkande el

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Brottkärr 2:185
Taxeringskod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten / Kommunalt avlopp
Servitut:

Servitut: Rättigheter-förmån: Officialservitut Väg
Gemensamhetsanläggning: Göteborg Brottkärr GA:30

Ögärdesvägen 15

Välkommen till Trollåsen, ett högt och fritt boende i västersluttning på Ögärdesvägen. En ljus och rymlig villa, ursprungligen byggd 1959, med generösa sällskapsutrymmen och fyra stora sovrum.  Barnvänlig natur- och trädgårdstomt om 1179 kvm med bekväm närhet till skolor, kommunikationer, ridstall, golf, bad- och båtliv.

Rum:
7 rum, varav 4-5 sovrum.
Boarea:
184 kvm
Tomtarea:
1 179 kvm
Byggår: 1959
Interiör:

Entréplan:
Via den stensatta trädgårdsgången välkomnas vi av husets solterrasser med sitt höga och fria västerläge. En halvtrappa upp når vi den ljusa och rymliga entréhallen där vi direkt känner den strama stilrena femtiotalsarkitekturen med en generös takhöjd och fint ljus från de stora fönsterpartierna.

I hallen finns det gott om plats för ytterkläder och i direkt anslutning finns gästtoalett med dusch. Helkaklat med skön golvvärme (el) under klinker, infällda spotlights i tak. Intill badrummet finns ett större sovrum med utmärkta förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober.

Från entréhallen tar vi oss vidare in till husets underbara sällskapsrum med köket i öppen planlösning, totalt ca 75 kvm. Köket är komplett utrustat med gott om utrymme bakom luckor i björk och glas samt rejäla arbetsytor på blankpolerad röd granit. En köksö på hjul är den perfekta frukost/bufféplatsen, som dessutom erbjuder förvaring i skåp. Den maskinella utrustningen utgörs av kyl, frys, hällspis och fläktkåpa i alu-look, snyggt integrerad diskmaskin samt inbyggd mikro. Från köksdelen finns utgång till trevlig terrass med österläge.

Den trevliga matsalen intill inbjuder till middagar för riktigt stora sällskap. Det generöst tilltagna vardagsrummet rymmer två soffgrupper och lite till. Här kan man njuta av en värmande brasa mörka höst- och vinterkvällar och när solen är framme flödar den in från de stora fönsterpartierna i väster.

Hela våningsplanet har en mattlackad ekparkett.

Övre plan:
Från entréhallen når vi övre plan via den elegant vitmålade trappan med massiva eksteg. På detta våningsplan finns ett rymligt allrum med utgång till balkong, tre bra sovrum, badrum och klädvårdsrum.

Från allrummets balkong med västerläge får du utsikt över Askim och en glimt av havet, när löven fallit. På var sida om allrummet finns de tre sovrummen, varav master bedroom har ett rejält utrymme för klädförvaring bakom fyra skjutdörrar.

Badrummet, renoverat 2012, är helkaklat med värme (el) under klinker och har infällda spotlights i tak. Här finns duschplats bakom vikdörrar, toalett, handfat i snygg vit kommod samt handdukstork. Det stora takfönstret ger gott dagsljus. Klädvårdsdelen är utrustad med tvättmaskin och torktumlare samt plats för tvätt och linneförvaring. Ett stort öppningsbart takfönster även här.

Hela våningsplanet har ett ljust laminatgolv. Utrymme för ytterligare förvaring finns på vinden.

Källarplan:
Detta våningsplan når man numera från utsidan. Här finns fantastiska utrymmen, ca 100 kvm, för teknik, hobby och förvaring.

Uteplats:
Stor skyddad terrass med västerläge på entrésidan samt terrass i österläge med utgång från kök. Dessutom balkong i väster från övre plan.
Bilplats:
Ett flertal parkeringsplatser på uppfart.
Tomt:

Barnvänlig terrasserad natur- och trädgårdstomt i västerläge om 1 179 m² (friköpt).

Upplåtelseform:
Äganderätt

Byggnad

Byggnadsår:
1959
Grund:
Platta på mark
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Stående träpanel
Takbeklädnad:
Betongpannor
Hängrännor:
Plåt
Fönster:
Isolerglasfönster + kopplade 2-glas
Ventilation:
Mekanisk frånluft
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Uppvärmningssystem:
El - vattenburen värme + golvvärme (el).

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Askim 3:69
Taxeringskod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten / Kommunalt avlopp
Servitut:

Servitut: Rättigheter-förmån: Officialservitut Väg
Rättigheter-last: Officialservitut Kraftledning Mm

Krokelyckan 38

Välkommen till Krokelyckan 38 i mysiga Grimmered. Bekvämt, bilfritt och barnvänligt boende i ett mycket välskött hus med öppen planlösning och fyra sovrum. Beläget i områdets ytterkant på lättskött, prydlig och vackert anlagd trädgårdstomt med fruktträd och sköna solterrasser. Bekvämt avstånd till skolor, havet, kommunikationer och Frölunda torg.

Rum:
5 rum, varav 4 sovrum.
Boarea:
125 kvm
Biarea:
10 kvm
Tomtarea:
299 kvm
Byggår: 1977
Interiör:

Entréplan:
Via den snyggt stensatta och väl skyddade entrén når vi hallen, med praktiskt klinkergolv. Här finns det utmärkta förvaringsmöjligheter i en platsbyggd skjutdörrsgarderob. Gästtoalett intill.

Från entréhallen får vi en omedelbar kontakt med det trevliga vardagsrummet, köket och matplatsen. Allt i en öppen planlösning och med den inbjudande braskaminen (Fläktstyrd) i blickfånget. Utgång till den skönt träbelagda terrassen med eftermiddags- och kvällssol. Generöst tilltagna fönsterpartier som ger ett härligt ljus och en fin kontakt med den välanlagda trädgården. Ekparkett i vardagsrum och matplats, klinkergolv i kök.

Köksdelen, med gott om skåp har väl tilltagna arbetsytor. Den maskinella utrustningen utgörs av kyl, frys, diskmaskin, hällspis och fläkt. Allt i vitt.
Matplatsen intill braskaminen, har gott om plats för hela familjen.

På entréplanet finns ett av husets fyra utmärkta sovrum. Detta sovrum har utgång till ytterligare en solterrass där du kan njuta av morgon- och förmiddagssolen. Väl tilltaget sovrum med gott om plats för dubbelsäng.
Innanför entréhallen finns klädvårdsdel med utgång till trädgården. Här är det utrustat med tvättmaskin, tvättho och linneförvaring. Dessutom en duschplats i kabin.

Via den elegant nyrenoverade trappan med marin prägel i form av massiva eksteg och räcken i glas, stål och ek når vi husets övre plan.

Övre plan:

På detta våningsplan finns tre bra sovrum, varav två större, badrum och utmärkta förvaringsmöjligheter. Möblerbar hall. Genomgående ekparkett i hela planet.

Badrummet, renoverat 2011, är helkaklat med skön värme (el) under klinker och utrustat med både badkar och dusch. Handfat i vitlaserad kommod, förvaringsmöbel, handdukstork och wc.

Stuvutrymme på vind om ca 10 kvm.

Uteplats:
Två skyddade och träbelagda solterrasser, en med morgon- och förmiddagssol och en med eftermiddags- och kvällssol.
Bilplats:
Garageplats med portautomatik i samfälld länga. Fria p-platser.
Övriga byggnader:
Förråd om ca 10 kvm i anslutning till entrén.
Internet:
ComHem via samfälligheten. Bredband, telefoni och TV (basutbud), 1 600 kr/halvår.
Tomt:

Friköpt, barnvänlig och lättskött trädgårdstomt om 299 m².

Upplåtelseform:
Äganderätt

Byggnad

Byggnadstyp:
2-plansvilla
Byggnadsår:
1977
Grund:
Platta på mark
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Stående träpanel
Takbeklädnad:
Betongpannor
Hängrännor:
Plåt
Fönster:
Isolerglasfönster, delvis aluminiumklädda utvändig
Ventilation:
Självdrag
Larm:
Finns
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Uppvärmningssystem:
Luftvärmepump (2013) samt direktverkande el.

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Rud 89:24
Taxeringskod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten / Kommunalt avlopp
Servitut:

Rättigheter-last: Avtalsservitut Ledning
Inskrivning servitut/övriga gravitationer: Avtalsservitut Ledning
Gemensamhetsanläggning: Göteborg Rud GA:10
Planbestämmelser: Stadsplan (1976-10-22)

Örsviksvägen 11

Välkommen till Örsviksvägen och ett bekvämt, barnvänligt boende på ett plan med tilltalande interiör och utmärkta sällskapsytor. Dessutom fyra bra sovrum. Lättskött trädgårdstomt med plats för hopp och lek i naturskön miljö med närhet till bad- och båtliv i fina Örsviken. Inom bekvämt promenadavstånd finns även kommunikationer, skolor, förskolor och affärscentrum.

Rum:
7 rum, varav 4 sovrum.
Boarea:
196 kvm
Tomtarea:
1 111 kvm
Byggår: 1978
Interiör:

Redan i det ljusa och luftiga hallrummet om drygt 25 kvm, med ryggåstak, välkomnas vi av en härlig rymd och skön trädgårdskontakt med flödande solljus från söder. Terracottaklinker och infällda spotlights i tak. Utgång via helglasade pardörrar till uteplatsen i sydväst.

På var sida om entrén finns två sovrum, båda med utmärkta förvaringsmöjligheter.

Från hallrummet, via bred öppning når vi det trivsamma matrummet och köket om drygt 20 kvm. Här finns det gott om plats för den stora familjens måltider vid det rejäla fönsterpartiet mot väster som även har utgång till solterrassen. Köksdelen, med luckor i björk från Kvänum är komplett utrustat med maskiner i rostfritt och har rejäla arbetsytor på svarta granitbänkar. Skafferi/förråd i anslutning till matrummet.

I omedelbar anslutning till köket finns det trevliga vardagsrummet om ca 35 kvm med murad öppen spis som förgyller mörka höst- och vinterkvällar. Infällda spotlights i matrum, kök och vardagsrum.

Innanför köket finns det ytterligare två rymliga sovrum, båda med plats för dubbelsäng och lite till, samt med plats för förvaring i inbyggda garderober. Hela denna del av huset har vackert oljade ekparketter.

I husets mitt är klädvårdsdelen och de två badrummen belägna. Båda badrummen är helkaklade, har skön golvvärme under klinker (el) och infällda spotlights i tak. Båda med wc, ett utrustat med duschplats och ett med badkar. I anslutning till gästtoalett med dusch finns husets ursprungliga entré, med plats för förvaring i inbyggda garderober. Klädvårdsdelen är utrustad med tvättmaskin, torkskåp, tvättho och linneförvaring.

Övrigt:
Som fastighetsägare i området finns möjlighet till medlemskap i Örsvikens bryggförening med båtplatser och badhytter. www.orsviken.se .

Uteplats:
Stor skyddad stensatt solterrass med skönt sydvästläge samt stensatt uteplats, delvis under tak, med morgonsol..
Bilplats:
Vidbyggt garage samt ett flertal parkeringsplatser på uppfart.
Övriga byggnader:
Varmisolerad friggebod.
Internet:
Telia öppen fiber är installerad, samt möjlighet till medlemskap i Örsvikens antennförening med markbunden kabel TV.
Tomt:

Friköpt barnvänlig trädgårdstomt om 1 111 m².

Upplåtelseform:
Äganderätt

Byggnad

Byggnadsår:
1978
Grund:
Platta på mark
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Stående träpanel
Takbeklädnad:
Betongpannor
Hängrännor:
Plåt
Fönster:
Isolerglasfönster
Ventilation:
Mekanisk frånluft
Larm:
Finns
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Uppvärmningssystem:
El - vattenburen värme + luftvärmepump + golvvärme (el).

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Kilhult 3:7
Taxeringskod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten / Kommunalt avlopp
Servitut:

Rättigheter-last: Avtalsservitut Ledning
Inskrivning servitut/övriga gravitationer: Avtalsservitut Ledning
Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Spårhaga GA:3
Planbestämmelser: Byggnadsplan (1971-02-10) , Ändring av detaljplan (2012-01-12)

Örnehufvudsgatan 17

Med högt fritt och soligt utsiktsläge på våning 5 av 6 i klassiska funkiskvarter erbjuds en mycket inbjudande lägenhet med sju meter lång söderbalkong. Stilenligt renoverad med vackra ekparketter och trägolv, nytt badrum mm. Perfekt belägen med promenadavstånd till Götaplatsen, Korsvägen och Chalmers. Nära kommunikationer och service.

Rum:
2 rum och kök, varav 1 sovrum.
Boarea:
50 kvm
Våning:
5 av 6
Hiss:
Hiss finns.
Byggår: 1936
Interiör:

Vi tar hissen, i det nyrenoverade trapphuset, upp till husets femte våning. En inbjudande entréhall med plats för ytterkläderna i nisch, finns precis innanför ytterdörren. Dessutom utmärkta förvaringsmöjligheter i en stor inbyggd garderob.

Redan i hallen får vi en skön känsla av funktionalismen i form av våningens takhöjd, ljus och disposition som tar oss vidare in i det underbara vardagsrummet med hörnläge mot öster och söder.  Nyslipad stavparkett i ek förbinder vardagsrum och hall på ett klassiskt vis.
I vardagsrummet och från den sju meter långa balkongen med gott söderläge har du fri utsikt över Johanneberg, Krokslätt och Södra Guldheden.

I hallpassagen mellan entré och vardagsrum är kök, sovrum och badrum beläget. Badrummet, renoverat 2016, är helkaklat med skön golvvärme under klinker (el). Infällda spotlights i tak och utrustat med handfat i kommod, toalett och handduksvärmare. Dessutom förberett för tvättmaskin.

Det mysiga sovrummet med sitt vitlaserade trägolv, har plats för dubbelsäng och lite till. Fritt läge och utsikt även här. Platsbyggd förvaring i större garderob.

Det trivsamma köket är disponerat på tidstypiskt 30-talsvis med liten matplats för två. Strålande utsikt och vitlaserat trägolv även här. Modern och praktisk skåpsinredning kompletterat med ett platsbyggt skafferiskåp av äldre modell. Den maskinella utrustningen utgörs av hällspis, fläktkåpa, diskmaskin samt ny kyl/frys.

Hela lägenheten har nyrenoverade ytskikt med nya stilenliga strömbrytare och kontakter.

Uteplats:
Hörnbalkong i söder och öster. Gemensam grill/uteplats vid husets västersida.
Bilplats:
Föreningen disponerar 3 st garageplatser (1545:-/månad) och 9 st p-platser med elstolpe (515:-/månad). Separat kö. Alt. boendeparkering.
Internet:
Bredband och TV via ComHem.
Övriga utrymmen:
Det finns förråd och gemensam tvättstuga med torkrum. Cykelförråd.
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Byggnad

Byggnadsår:
1936

Förening

Namn:
Brf Örnehufvudsgatan 17

Ugglegården 10

Havsutsikt, volym och ett fantastiskt ljus erbjuder denna härliga våning med två sköna balkonger, underbart belägen i maritim miljö vid Brottkärrs hamn och Amundöarna. Nyskick. Hiss. Egen p-plats. Ett skuldfritt stabilt boende där värme, vatten, bredband/telefoni/TV och parkering ingår i den låga månadsavgiften!

Rum:
3 rum och kök, varav 2 sovrum.
Boarea:
90 kvm
Våning:
2 av 3
Hiss:
Hiss finns.
Byggår: 2014
Interiör:

Via prydlig stensatt trädgårdsgång från den egna parkeringsplatsen kommer vi in i husets entré varifrån vi når denna trevliga lägenhet, en trappa upp eller via hissen.

Inbjudande entréhall med flödande dagsljus från två håll. Elegant marmorgolv i carrara och infällda spotlights i taket. Plats för ytterkläderna i en inredd platsbyggd skjutdörrsgarderob. 

I anslutning till hallen finns lägenhetens badrum. Smakfullt helkaklat med klinker på golv (natursten i dusch) och utrustat med duschplats bakom glasdörr, handfat i vit kommod, handduksvärmare och toalett. Dessutom tvättmaskin och torktumlare, under arbetsbänk och linneförvaring. Infällda spotlights i taket. Intill badrummet finns den snyggt inredda gästtoaletten.

Från hallen når vi det ljusa och luftiga vardagsrummet, om ca 30 kvm, som har rejäla fönsterpartier och utgång till den trevliga balkongen, med havsutsikt och kvällssol.
Här finns det gott om plats för att njuta av sköna sommarkvällar.

Vardagsrum och kök är avdelat med en skjutdörr i frostat glas och ett rejält fönsterparti så att man även från köket har den fina utsikten. Köksdelen, med luckor i vitt och med kakel som stänkskydd, har gott om arbetsbänkar i granit. Infällda spotlights i taket och klinker på golv. Köket är komplett utrustat med inbyggnadsugnar (mikro och varmluft), extra bred induktionshäll, utdragbar fläktkåpa, kyl, frys och diskmaskin. Allt i rostfritt.

Från hallen når vi även de två sovrummen om ca 19 respektive ca 9 kvm. Här finns utmärkta förvaringsmöjligheter i ett flertal garderober. Det mindre sovrummet har dessutom utgång till en underbar balkong, med gott söderläge.

Lägenheten är i nyskick med härlig volym, 2,50 m till tak, genomgående ekparketter, marmor och klinker på golv, listverk i ek och vitt samt vita innerdörrar. Skön vattenburen golvvärme i hela lägenheten. Fjärrstyrda markiser och gardiner som solskydd.

Uteplats:
Två sköna balkonger med havsutsikt.
Bilplats:
1 parkeringsplats, ingår i månadsavgiften.
Internet:
TV, bredband och telefoni ingår i månadsavgiften.
Övriga utrymmen:
Det finns eget källarförråd samt gemensamt cykelförråd, såväl utomhus som inomhus.
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Byggnad

Byggnadsår:
2014

Förening

Namn:
Brf Brottkärrs Havssida

Golfbanevägen 28

Underbar volym och ett fantastiskt ljus erbjuder denna nyproducerade takvåning med skön takterrass i sydväst. Hiss. Varmgarage. Väl tilltagna förrådsutrymmen som nås med hissen och en vackert anlagd trädgård med gemensam uteplats vid den porlande bäcken. Skuldfri förening som innebär stabila och mycket låga boendekostnader. Ett högklassigt boende med bästa läge i hjärtat av Hovås där du har direkt närhet till golfbana, båthamn och bad.

Rum:
3 rum och kök (kan göras om till 4 rum), varav 2-3 sovrum.
Boarea:
110 kvm
Våning:
3 av 3
Hiss:
Hiss finns.
Byggår: 2016
Interiör:

Vi tar hissen från entrén eller garaget upp till översta plan, takvåningen. Redan i entréhallen välkomnas vi av det fantastiska ljuset och den sköna volymen, med upp till 2,70 meter i takhöjd.
Intill entrén finns utmärkta förvaringsmöjligheter i ett flertal platsbyggda garderober från Kvänum.

Från hallen når vi det ljusa och härliga vardagsrummet, trevligt i vinkel och med kök och matplats i öppen planlösning om ca 50 kvm. Helglasade pardörrar tar oss ut till den underbara takterrassen om ca 12 kvm, med ett gott sydvästläge som ger en glimt av golfbanan.

Köksdelen, med luckan Kvänum Brahe i vitbonad ask, har gott om arbetsytor på bänkar av Silkstone. Bra ljus från två takfönster ovanför arbetsbänkarna. Komplett utrustad maskinpark med helintegrerad kyl, frys och diskmaskin samt ugn, mikro, induktionshäll och motordriven höj/sänkbar bänkfläkt. Vinkylen når du ifrån matplatsen. Allt ifrån Gaggenau.

I anslutning till vardagsrum och kök finns ett sovrum om ca 15 kvm, idag disponerat som TV-rum/arbetsrum. Två väl tilltagna takfönster ger ett fint dagsljus.

Hall, vardagsrum och TV-rum har ett snyggt massivt plankgolv i oljad lättrökt grålaserad ek från Kährs. Köksdelen har ett blankpolerat svart granitgolv.

Master bedroom är beläget innanför hallen, i husets frontespis. Ett underbart sovrum med skön volym och utmärkta förvaringsmöjligheter i en snyggt inredd walk-in-closet bakom skjutdörrar. Inredning och dörrar från Kvänum, även här. Mattlackad ekparkett i detta rum.

I hallen, på varsin sida om entrén, är badrummet och den separata toaletten med klädvårdsdel belägna. Båda utrymmena är elegant helkaklade med klinker på golv. Badrummet är utrustat med en rymlig duschplats bakom glasväggar, toalett, tvättställ i kommod samt handdukstork. Takfönstret ger utmärkt dagsljus. Det separata toalettrummet har ett elipseformat tvättställ ovan en Opalsvart bänksskiva. Klädvårdsdelen är utrustad med tvättmaskin och torktumlare från Miele, tvättbänk med ho och städskåp.

Härlig volym i hela våningen, upp till 2,70 m till tak med infällda spotlights genomgående. Fönsterbänkar i kalksten. Skön vattenburen golvvärme i hela våningen. Dessutom kompletterat med komfortgolvvärme (el) i badrum.

Utmärkta förvaringsmöjligheter i källarvåning med ett rejält eget förråd, del i ett stort gemensamt förråd samt separat utrymme för golfvagnen.

Uteplats:
Underbar takterrass i sydväst om ca 12 kvm. Gemensam uteplats i trädgården.
Bilplats:
Garageplats, ingår i månadsavgiften. P-platser utomhus.
Internet:
Grundutbud av TV, bredband och telefoni (fiber). Ingår i månadsavgiften.
Övriga utrymmen:
Utmärkta förvaringsmöjligheter i källarvåning med ett rejält eget förråd, del i ett stort gemensamt förråd samt separat utrymme för golfvagnen.
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Byggnad

Byggnadsår:
2016
Ventilation:
Mekanisk frånluft

Förening

Namn:
Golfbanevägens Brf

Styrbordsgatan 6

Högt belägen villatomt, med bygglov, nära GKSS- hamnen på idylliska Styrbordsgatan. Fin utsikt över vackra omgivningar med glimtar av havet i väster.
Bekväm närhet till spårvagn, skärgårdsbåtarna vid Saltholmen, tennisbana i Ängholmsparken, trevliga restauranger, bad- och båtliv.

Pris:
5 850 000 kr, Utgångspris
Tomtarea:
710 kvm
Tomt:

Tomtarea 710 m² (friköpt). Högt belägen villatomt nära havet med fin utsikt över de vackra omgivningarna

Upplåtelseform:
Äganderätt

Ekonomi

Taxeringsvärde:
4 028 000 kr

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Älvsborg 855:785
Taxeringskod:
210, Småhusenhet, tomtmark
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten / Kommunalt avlopp
Servitut:

Servitut: Rättigheter-förmån: Avtalsservitut Villa Mm
Rättigheter-last: Avtalsservitut Villa; Avtalsservitut Villa Mm(2 st); Officialservitut Vatten och Avlopp
Inskrivning servitut/övriga gravitationer: Avtalsservitut Villa Mm, Avtalsservitut Villa Mm, Avtalsservitut Villa
Gemensamhetsanläggning: Göteborg Älvsborg GA:149

Valebergsvägen 155

Härligt, välskött parhus i eftertraktat område. Privat och insynsskyddat läge i den sydvästra utkanten av området, med bad- och båtliv, skolor och kommunikationer inom bekvämt avstånd.

Rum:
5 rum, varav 4 sovrum.
Boarea:
125 kvm
Tomtarea:
172 kvm
Byggår: 1973
Interiör:

Entréplan:
Välkommen till detta trivsamma parhus. Entréhall med praktiskt klinkergolv och skjutdörrsgarderob. Spotlights i entréhallen samt en vitmålad trappa som leder upp till övre plan.

Ljust, härligt vardagsrum med stora fönsterpartier och altandörr mot trädgården och solterrassen i skönt, insynsskyddat västerläge. Askparkettgolv.

Köket är från 2011 med vita kökssnickerier från Marbodal, turkosblå kakelmosaik över mörk bänkskiva. Funktionella förvaringsutrymmen och bra arbetsytor. Köksutrustning bestående av; spis, spisfläkt, hel kyl, hel frys, diskmaskin.
Askparkettgolv även här. Från den rymliga matplatsen når man solterrassen via en altandörr.

Tvättstugan, i direkt anslutning till köket, är utrustad med Miele tvättmaskin, Miele torktumlare, varmvattenberedare och tvättho.
På detta plan finns även en fräsch, helkaklad gäst-toalett.

Övre plan:
Övre hall med en rymlig klädkammare, ljust laminatgolv och två takkupoler, varav en öppningsbar, som ger fint ljusinsläpp. En extra garderob/klk.

På detta plan finns fyra sovrum. Ett av sovrummen har 4 garderober och utgång till rymlig, möblerbar balkong i väster ( ombyggd 2013 ) via helglasad altandörr. Ett sovrum har en stor skjutdörrsgarderob. Parkettgolv i två av sovrummen.

Helkaklat badrum -2008, med dusch, wc, kommod med dubbla tvättställ,  handdukstork. Badrummet har öppningsbar takkupol som ger fint ljusinsläpp.

Välkommen till en attraktiv och välplanerad bostad med ett fint läge i områdets sydvästligaste del. I detta område bor man med närhet till det mesta och har också  en ostördhet som få områden kan erbjuda.

Uteplats:
Uteplats 1: Stor solterrass, läge sydväst.
Uteplats 2: Balkong, läge sydväst.
Bilplats:
Garage med plats för 1 bil. Gästparkeringar finns i anslutning till garagebyggnaderna.
Övriga byggnader:
2 st Förråd.(isolerade)
TV:
Ansluten till kabelnät.
Internet:
Fiber installerad 2014. Bredband. Hastighet: 100 Mbit/s.
Tomt:

Tomtarea 172 m² (friköpt). Tomten: insynsskyddad trädgårdstomt. Atriumgård med bl.a fruktträd. Stora härliga gräsmattor (lekytor) , som sköts av föreningen, i direkt anslutning till den egna trädgårdstomten.

Upplåtelseform:
Äganderätt

Byggnad

Byggnadstyp:
2 plan
Byggnadsår:
1973
Grund:
Krypgrund
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Trä och tegel
Takbeklädnad:
Papp
Hängrännor:
Plåtisol
Fönster:
3-glasfönster, 2-glas
Ventilation:
Självdrag
Larm:
Finns
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Uppvärmningssystem:
Direktverkande el + luftvärmepump-07

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Lindås 1:403
Taxeringskod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten / Kommunalt avlopp
Servitut:

Gemensamhetsanläggning: Göteborg Lindås GA:9, Göteborg Lindås S:1
Planbestämmelser: Stadsplan (1971-01-13)

Jans väg 3

I villamiljö och med ett underbart läge ett par hundra meter från havet erbjuds en fantastiskt trevlig bostad med skön solterrass. Härliga sällskapsytor med vardagsrum och kök i öppen planlösning om ca 50 kvm. Komplett och mycket smakfullt inrett. Allt i nyskick! Skuldfri förening som innebär stabila och mycket låga boendekostnader.

Rum:
3 rum och kök, varav 2 sovrum.
Boarea:
88 kvm
Våning:
2 av 2
Byggår: 2010
Interiör:

En trappa upp via husets eleganta och gemensamma entré når vi denna välplanerade ljusa och mycket trevliga bostad. Vidare in i hallen, med snyggt klinkergolv innanför entrén, finns plats för förvaring bakom spegelskjutdörrar.

I anslutning till hallen finns det stilrena badrummet, rymligt och helkaklat med skön golvvärme under klinker. Badrummet är inrett med duschplats, handduksvärmare, handfat i vit kommod, toalett samt tvättmaskin och torktumlare.

Från hallen når vi det härliga och ljusa vardagsrummet, ca 50 kvm, med kök och matplats i en öppen och genomgående planlösning. Fantastiskt ljus från tre väderstreck via stora glaspartier och en helglasad dörr, ut till terrassen. Här trivs man!

Köksdelen har vita högblanka luckor med snyggt kakel ovan blankpolerade svarta granitbänkar. Gott om plats för förvaring och matlagning där köksön delar av på ett naturligt sätt. Köket är komplett utrustat med induktionshäll, elegant fläkt, inbyggnadsugnar, kyl, frys samt integrerad diskmaskin.

Den sköna och insynsskyddade terrassen om ca 11 kvm har ett gott hörnläge med södersol.

De två sovrummen, om ca 14 resp. 10 kvm är belägna i varsin del av lägenheten. Det större sovrummet erbjuder en välinredd och platsbyggd förvaring bakom skjutdörrar. Det andra sovrummet, med ett trevligt hörnläge, har goda förvaringsmöjligheter i tre garderober.

En fantastiskt trevlig lägenhet i perfekt skick! Generöst tilltagen takhöjd, genomgående vitmålade väggar med ekparketter och klinker på golv, listverk i ek samt stramt profilerade innerdörrar i vitt. Fönsterbänkar i kalksten och infällda spotlights i hall, badrum, kök och vardagsrum. Genomgående skön vattenburen golvvärme i hela lägenheten.

Närhet till busshållplats med direktlinje in till centrala Göteborg.

Uteplats:
Terrass om ca 11 kvm samt en gemensam uteplats i föreningens lummiga trädgård.
Bilplats:
En parkeringsplats med eluttag, ingår i månadsavgiften.
Internet:
TV, bredband och telefoni via Teliasonera. Ingår i månadsavgiften.
Övriga utrymmen:
Det finns förråd i entréplan.
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Byggnad

Byggnadsår:
2010

Förening

Namn:
Brf Jans väg 3