Örnehufvudsgatan 17

Med högt fritt och soligt utsiktsläge på våning 5 av 6 i klassiska funkiskvarter erbjuds en mycket inbjudande lägenhet med sju meter lång söderbalkong. Stilenligt renoverad med vackra ekparketter och trägolv, nytt badrum mm. Perfekt belägen med promenadavstånd till Götaplatsen, Korsvägen och Chalmers. Nära kommunikationer och service.

Pris:
2 685 000 kr, utgångspris
Avgift:
3 063 kr/mån
Rum:
2 rum och kök, varav 1 sovrum.
Boarea:
50 kvm
Våning:
5 av 6
Hiss:
Hiss finns.
Byggår: 1936
Interiör:

Vi tar hissen, i det nyrenoverade trapphuset, upp till husets femte våning. En inbjudande entréhall med plats för ytterkläderna i nisch, finns precis innanför ytterdörren. Dessutom utmärkta förvaringsmöjligheter i en stor inbyggd garderob.

Redan i hallen får vi en skön känsla av funktionalismen i form av våningens takhöjd, ljus och disposition som tar oss vidare in i det underbara vardagsrummet med hörnläge mot öster och söder.  Nyslipad stavparkett i ek förbinder vardagsrum och hall på ett klassiskt vis.
I vardagsrummet och från den sju meter långa balkongen med gott söderläge har du fri utsikt över Johanneberg, Krokslätt och Södra Guldheden.

I hallpassagen mellan entré och vardagsrum är kök, sovrum och badrum beläget. Badrummet, renoverat 2016, är helkaklat med skön golvvärme under klinker (el). Infällda spotlights i tak och utrustat med handfat i kommod, toalett och handduksvärmare. Dessutom förberett för tvättmaskin.

Det mysiga sovrummet med sitt vitlaserade trägolv, har plats för dubbelsäng och lite till. Fritt läge och utsikt även här. Platsbyggd förvaring i större garderob.

Det trivsamma köket är disponerat på tidstypiskt 30-talsvis med liten matplats för två. Strålande utsikt och vitlaserat trägolv även här. Modern och praktisk skåpsinredning kompletterat med ett platsbyggt skafferiskåp av äldre modell. Den maskinella utrustningen utgörs av hällspis, fläktkåpa, diskmaskin samt ny kyl/frys.

Hela lägenheten har nyrenoverade ytskikt med nya stilenliga strömbrytare och kontakter.

Uteplats:
Hörnbalkong i söder och öster. Gemensam grill/uteplats vid husets västersida.
Bilplats:
Föreningen disponerar 3 st garageplatser (1545:-/månad) och 9 st p-platser med elstolpe (515:-/månad). Separat kö. Alt. boendeparkering.
Internet:
Bredband och TV via ComHem.
Övriga utrymmen:
Det finns förråd och gemensam tvättstuga med torkrum. Cykelförråd.
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Ekonomi

Avgift:
3 063 kr/mån
Driftskostnad:
300 kr/mån
Energiprestanda:
147 kWh/m² år
Andelstal:
3.20146

Byggnad

Byggnadsår:
1936

Förening

Namn:
Brf Örnehufvudsgatan 17

Ugglegården 10

Havsutsikt, volym och ett fantastiskt ljus erbjuder denna härliga våning med två sköna balkonger, underbart belägen i maritim miljö vid Brottkärrs hamn och Amundöarna. Nyskick. Hiss. Egen p-plats. Ett skuldfritt stabilt boende där värme, vatten, bredband/telefoni/TV och parkering ingår i den låga månadsavgiften!

Rum:
3 rum och kök, varav 2 sovrum.
Boarea:
90 kvm
Våning:
2 av 3
Hiss:
Hiss finns.
Byggår: 2014
Interiör:

Via prydlig stensatt trädgårdsgång från den egna parkeringsplatsen kommer vi in i husets entré varifrån vi når denna trevliga lägenhet, en trappa upp eller via hissen.

Inbjudande entréhall med flödande dagsljus från två håll. Elegant marmorgolv i carrara och infällda spotlights i taket. Plats för ytterkläderna i en inredd platsbyggd skjutdörrsgarderob. 

I anslutning till hallen finns lägenhetens badrum. Smakfullt helkaklat med klinker på golv (natursten i dusch) och utrustat med duschplats bakom glasdörr, handfat i vit kommod, handduksvärmare och toalett. Dessutom tvättmaskin och torktumlare, under arbetsbänk och linneförvaring. Infällda spotlights i taket. Intill badrummet finns den snyggt inredda gästtoaletten.

Från hallen når vi det ljusa och luftiga vardagsrummet, om ca 30 kvm, som har rejäla fönsterpartier och utgång till den trevliga balkongen, med havsutsikt och kvällssol.
Här finns det gott om plats för att njuta av sköna sommarkvällar.

Vardagsrum och kök är avdelat med en skjutdörr i frostat glas och ett rejält fönsterparti så att man även från köket har den fina utsikten. Köksdelen, med luckor i vitt och med kakel som stänkskydd, har gott om arbetsbänkar i granit. Infällda spotlights i taket och klinker på golv. Köket är komplett utrustat med inbyggnadsugnar (mikro och varmluft), extra bred induktionshäll, utdragbar fläktkåpa, kyl, frys och diskmaskin. Allt i rostfritt.

Från hallen når vi även de två sovrummen om ca 19 respektive ca 9 kvm. Här finns utmärkta förvaringsmöjligheter i ett flertal garderober. Det mindre sovrummet har dessutom utgång till en underbar balkong, med gott söderläge.

Lägenheten är i nyskick med härlig volym, 2,50 m till tak, genomgående ekparketter, marmor och klinker på golv, listverk i ek och vitt samt vita innerdörrar. Skön vattenburen golvvärme i hela lägenheten. Fjärrstyrda markiser och gardiner som solskydd.

Uteplats:
Två sköna balkonger med havsutsikt.
Bilplats:
1 parkeringsplats, ingår i månadsavgiften.
Internet:
TV, bredband och telefoni ingår i månadsavgiften.
Övriga utrymmen:
Det finns eget källarförråd samt gemensamt cykelförråd, såväl utomhus som inomhus.
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Byggnad

Byggnadsår:
2014

Förening

Namn:
Brf Brottkärrs Havssida

Hovås Bautastensväg 16

Härligt rymlig och väldisponerad villa, uppförd år 2010 och ritad av Stefan Rupert i tilltalande New England-arkitektur. Lugnt läge vid återvändsgata nära Göteborgs Golfklubb, Hovåshamnen och fina badvikar. Underbar utsikt över de vackra omgivningarna och en liten glimt av Askimsviken. Lättskött tomt med inbjudande solterrasser.

Pris:
11 500 000 kr, Utgångspris
Rum:
9 rum, varav 5 sovrum.
Boarea:
271 kvm
Biarea:
4 kvm
Tomtarea:
901 kvm
Byggår: 2010
Interiör:

Entréplan;
Ljus, inbjudande entréhall med imponerande takhöjd som ger en öppenhet upp till det övre planet. Bra garderobsutrymmen och snyggt, praktiskt skiffergolv.

Vardagsrum med härlig volym, öppen spis och stora fönsterpartier. Via glasade pardörrar når vi solterrasser och trädgård.
I öppen planlösning med vardagsrummet finns matsal och kök.

Köket är platsbyggt, med dekorativt mönstrat klinkergolv vid arbetsytorna. Köksön erbjuder extra förvaring, här finns också gasolspisen och en takfläkt.
Utrustningen i övrigt består av vinkyl, inbyggnadsugnar, integrerad diskmaskin och kyl. Frys finns i tvättstugan intill.

I fil med vardagsrummet finns ytterligare två sällskapsrum, från bägge dessa rum finns pardörrar ut mot trädgården.

Takhöjden, om 2,70 m. ger fin rymd, som tillsammans med det vackra plankgolvets breda tiljor sammanbinder rummen och ger planlösningen ett skönt flöde.

I anslutning till köket finns tvättstugan, med bra förvaringsutrymmen och arbetsytor. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Här finns också groventré och ett separat toalettrum.

Ett av villans fem sovrum finns på entréplanet, med smakfullt inrett, helkaklat wc/duschrum intill.

Övre plan;
Ljust och luftigt allrum, här finns utgång till den väl tilltagna balkongen.

I det större av de fyra sovrummen på detta plan finns ett badrum en suite, med kakel och klinker i en tilltalande ljus färgton, badkar, duschplats och dubbla handfat. Rejäl klädkammare finns också i direkt anslutning till sovrummet. Från sovrummet når vi även balkongen med underbar utsikt över omgivningarna.

Intill de tre övriga sovrummen finns ytterligare ett stilsäkert kaklat wc/duschrum med dubbla handfat, samt en stor klädkammare.
Genomgående vitmålat plankgolv på hela detta plan.

Vindsutrymmet är stort och ger utmärkta förvaringsmöjligheter.

Bilplats:
Carport och parkeringsplats
Övriga byggnader:
Förråd
Tomt:

Tomtarea 901 m² (friköpt). Lättskött trädgårdstomt med fina solterrasser

Upplåtelseform:
Äganderätt

Ekonomi

Taxeringsvärde:
6 221 000 kr
Energiprestanda:
42 kWh/m² år

Byggnad

Byggnadstyp:
1 ½ plansvilla
Byggnadsår:
2010
Grund:
Platta på mark
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Trä
Takbeklädnad:
Betongpannor
Hängrännor:
Plåtisol
Fönster:
Isolerglasfönster
Ventilation:
Mekanisk frånluft
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Uppvärmningssystem:
Bergvärme

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Hovås 1:318
Taxeringskod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten / Kommunalt avlopp
Servitut:

Rättigheter-last: Avtalsservitut Ledning; Officialservitut Va-Ledningar
Inskrivning servitut/övriga gravitationer: Avtalsservitut Ledning
Gemensamhetsanläggning: Göteborg Hovås GA:36

Ögärdesvägen 15

Välkommen till Trollåsen, ett högt och fritt boende i västersluttning på Ögärdesvägen. En ljus och rymlig villa, ursprungligen byggd 1959, med generösa sällskapsutrymmen och fyra stora sovrum.  Barnvänlig natur- och trädgårdstomt om 1179 kvm med bekväm närhet till skolor, kommunikationer, ridstall, golf, bad- och båtliv.

Pris:
6 850 000 kr, utgångspris
Rum:
7 rum, varav 4-5 sovrum.
Boarea:
200 kvm
Biarea:
100 kvm
Tomtarea:
1 179 kvm
Byggår: 1959
Interiör:

Entréplan:
Via den stensatta trädgårdsgången välkomnas vi av husets solterrasser med sitt höga och fria västerläge. En halvtrappa upp når vi den ljusa och rymliga entréhallen där vi direkt känner den strama stilrena femtiotalsarkitekturen med en generös takhöjd och fint ljus från de stora fönsterpartierna.

I hallen finns det gott om plats för ytterkläder och i direkt anslutning finns gästtoalett med dusch. Helkaklat med skön golvvärme (el) under klinker, infällda spotlights i tak. Intill badrummet finns ett större sovrum med utmärkta förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober.

Från entréhallen tar vi oss vidare in till husets underbara sällskapsrum med köket i öppen planlösning, totalt ca 75 kvm. Köket är komplett utrustat med gott om utrymme bakom luckor i björk och glas samt rejäla arbetsytor på blankpolerad röd granit. En köksö på hjul är den perfekta frukost/bufféplatsen, som dessutom erbjuder förvaring i skåp. Den maskinella utrustningen utgörs av kyl, frys, hällspis och fläktkåpa i alu-look, snyggt integrerad diskmaskin samt inbyggd mikro. Från köksdelen finns utgång till trevlig terrass med österläge.

Den trevliga matsalen intill inbjuder till middagar för riktigt stora sällskap. Det generöst tilltagna vardagsrummet rymmer två soffgrupper och lite till. Här kan man njuta av en värmande brasa mörka höst- och vinterkvällar och när solen är framme flödar den in från de stora fönsterpartierna i väster.

Hela våningsplanet har en mattlackad ekparkett.

Övre plan:
Från entréhallen når vi övre plan via den elegant vitmålade trappan med massiva eksteg. På detta våningsplan finns ett rymligt allrum med utgång till balkong, tre bra sovrum, badrum och klädvårdsrum.

Från allrummets balkong med västerläge får du utsikt över Askim och en glimt av havet, när löven fallit. På var sida om allrummet finns de tre sovrummen, varav master bedroom har ett rejält utrymme för klädförvaring bakom fyra skjutdörrar.

Badrummet, renoverat 2012, är helkaklat med värme (el) under klinker och har infällda spotlights i tak. Här finns duschplats bakom vikdörrar, toalett, handfat i snygg vit kommod samt handdukstork. Det stora takfönstret ger gott dagsljus. Klädvårdsdelen är utrustad med tvättmaskin och torktumlare samt plats för tvätt och linneförvaring. Ett stort öppningsbart takfönster även här.

Hela våningsplanet har ett ljust laminatgolv. Utrymme för ytterligare förvaring finns på vinden.

Källarplan:
Detta våningsplan når man numera från utsidan. Här finns fantastiska utrymmen, ca 100 kvm, för teknik, hobby och förvaring.

Uteplats:
Stor skyddad terrass med västerläge på entrésidan samt terrass i österläge med utgång från kök. Dessutom balkong i väster från övre plan.
Bilplats:
Ett flertal parkeringsplatser på uppfart.
Tomt:

Barnvänlig terrasserad natur- och trädgårdstomt i västerläge om 1 179 m² (friköpt).

Upplåtelseform:
Äganderätt

Ekonomi

Taxeringsvärde:
4 050 000 kr
Driftskostnad:
50 836 kr/år
Energiprestanda:
138 kWh/m² år

Byggnad

Byggnadsår:
1959
Grund:
Platta på mark
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Stående träpanel
Takbeklädnad:
Betongpannor
Hängrännor:
Plåt
Fönster:
Isolerglasfönster + kopplade 2-glas
Ventilation:
Mekanisk frånluft
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Uppvärmningssystem:
El - vattenburen värme + golvvärme (el).

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Askim 3:69
Taxeringskod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten / Kommunalt avlopp
Servitut:

Servitut: Rättigheter-förmån: Officialservitut Väg
Rättigheter-last: Officialservitut Kraftledning Mm

Krokelyckan 38

Välkommen till Krokelyckan 38 i mysiga Grimmered. Bekvämt, bilfritt och barnvänligt boende i ett mycket välskött hus med öppen planlösning och fyra sovrum. Beläget i områdets ytterkant på lättskött, prydlig och vackert anlagd trädgårdstomt med fruktträd och sköna solterrasser. Bekvämt avstånd till skolor, havet, kommunikationer och Frölunda torg.

Rum:
5 rum, varav 4 sovrum.
Boarea:
125 kvm
Biarea:
10 kvm
Tomtarea:
299 kvm
Byggår: 1977
Interiör:

Entréplan:
Via den snyggt stensatta och väl skyddade entrén når vi hallen, med praktiskt klinkergolv. Här finns det utmärkta förvaringsmöjligheter i en platsbyggd skjutdörrsgarderob. Gästtoalett intill.

Från entréhallen får vi en omedelbar kontakt med det trevliga vardagsrummet, köket och matplatsen. Allt i en öppen planlösning och med den inbjudande braskaminen (Fläktstyrd) i blickfånget. Utgång till den skönt träbelagda terrassen med eftermiddags- och kvällssol. Generöst tilltagna fönsterpartier som ger ett härligt ljus och en fin kontakt med den välanlagda trädgården. Ekparkett i vardagsrum och matplats, klinkergolv i kök.

Köksdelen, med gott om skåp har väl tilltagna arbetsytor. Den maskinella utrustningen utgörs av kyl, frys, diskmaskin, hällspis och fläkt. Allt i vitt.
Matplatsen intill braskaminen, har gott om plats för hela familjen.

På entréplanet finns ett av husets fyra utmärkta sovrum. Detta sovrum har utgång till ytterligare en solterrass där du kan njuta av morgon- och förmiddagssolen. Väl tilltaget sovrum med gott om plats för dubbelsäng.
Innanför entréhallen finns klädvårdsdel med utgång till trädgården. Här är det utrustat med tvättmaskin, tvättho och linneförvaring. Dessutom en duschplats i kabin.

Via den elegant nyrenoverade trappan med marin prägel i form av massiva eksteg och räcken i glas, stål och ek når vi husets övre plan.

Övre plan:

På detta våningsplan finns tre bra sovrum, varav två större, badrum och utmärkta förvaringsmöjligheter. Möblerbar hall. Genomgående ekparkett i hela planet.

Badrummet, renoverat 2011, är helkaklat med skön värme (el) under klinker och utrustat med både badkar och dusch. Handfat i vitlaserad kommod, förvaringsmöbel, handdukstork och wc.

Stuvutrymme på vind om ca 10 kvm.

Uteplats:
Två skyddade och träbelagda solterrasser, en med morgon- och förmiddagssol och en med eftermiddags- och kvällssol.
Bilplats:
Garageplats med portautomatik i samfälld länga. Fria p-platser.
Övriga byggnader:
Förråd om ca 10 kvm i anslutning till entrén.
Internet:
ComHem via samfälligheten. Bredband, telefoni och TV (basutbud), 1 600 kr/halvår.
Tomt:

Friköpt, barnvänlig och lättskött trädgårdstomt om 299 m².

Upplåtelseform:
Äganderätt

Byggnad

Byggnadstyp:
2-plansvilla
Byggnadsår:
1977
Grund:
Platta på mark
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Stående träpanel
Takbeklädnad:
Betongpannor
Hängrännor:
Plåt
Fönster:
Isolerglasfönster, delvis aluminiumklädda utvändig
Ventilation:
Självdrag
Larm:
Finns
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Uppvärmningssystem:
Luftvärmepump (2013) samt direktverkande el.

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Rud 89:24
Taxeringskod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten / Kommunalt avlopp
Servitut:

Rättigheter-last: Avtalsservitut Ledning
Inskrivning servitut/övriga gravitationer: Avtalsservitut Ledning
Gemensamhetsanläggning: Göteborg Rud GA:10
Planbestämmelser: Stadsplan (1976-10-22)

Igelkottstigen 15

Här erbjuds möjligheternas fastighet med ett högt fritt läge på ljuvligt idyllisk trädgårdstomt om 1 598 kvm, som sannolikt kan avstyckas till två attraktiva tomter. Eller, varför inte bygga ut det gedigna timmerhuset och skapa ett unikt boende för familjen med krav på generösa ytor. Villa Kullen, är uppförd år 1900, med massor av bevarad charm i lyckad kombination med stilsäkert renoverat sällskapskök och nytt badrum. Bekvämt avstånd till golf, bad och båtliv.

Pris:
9 900 000 kr, utgångspris
Rum:
5 rum, varav 2 sovrum.
Boarea:
120 kvm
Biarea:
75 kvm
Tomtarea:
1 598 kvm
Byggår: 1900
Interiör:

Entréplan:

Via den nyrenoverade farstukvisten når vi in i den välkomnande entréhallen med skön genomsyn mot det underbara sällskapsköket och solterrassen. Redan här möts vi av husets genomgående vackra breda golvtiljor, spröjsade fönster, spegeldörrar och snickerier.

Intill entrén finns det rymliga badrummet, stilfullt renoverat 2010, med skön golvvärme (el) under klinkergolv och helkaklade väggar.  Badrummet är utrustat med stor duschplats, badkar, dubbla handfat i kommod samt toalett och handduksvärmare. Infällda spotlights i tak.

Det generöst tilltagna sällskapsköket från Swenova erbjuder gott om arbetsytor och mycket goda förvaringsmöjligheter i skänkar och skåp. Den maskinella utrustningen utgörs av kyl och frys side-by-side, inbyggnadsugnar, spishäll och fläktkåpa i rostfritt. Diskmaskinen är snyggt integrerad. Infällda spotlights i tak.

Från köket når vi, den härliga solterrassen i öster och söderläge, med gott om plats för solstolar och matgrupper.

Från hallen kommer vi in i de två trivsamma sällskapsrummen belägna i fil med varandra och med en underbar känsla och karaktär i de frilagda timmerväggarna. Här finns det gott om plats för ett trevligt umgänge.

Övre plan:

Det övre våningsplanet når vi från entréhallen via den vitmålade trappan. På denna våning erbjuds två sovrum samt övre hall/kontor/TV-rum med utgång till skön västerbalkong med utsikt.
De två sovrummen är belägna på varsin gavel, ett utav dem med stor skjutdörrsgarderob. Ytterligare förvaringsmöjligheter finns i platsbyggda garderober och sidovindar.

Källarplan:

Källarvåningen når vi från entréhallen och via egen entré från trädgården. Här finns goda utrymmen för allrum och gästrum (idag bedrivs verksamhet här), samt sedvanliga förvaringsutrymmen, toalett och tvättstuga utrustad med tvättmaskin och torktumlare.

Uteplats:
Härliga solterrasser i öster och söder. Skyddad farstukvist och balkong med utsikt, i väster.
Bilplats:
Parkering för tre bilar samt parkeringsmöjlighet på infart.
Tomt:

Ljuvligt idyllisk trädgårdstomt om 1 598 m² (friköpt).

Upplåtelseform:
Äganderätt

Ekonomi

Taxeringsvärde:
4 815 000 kr
Driftskostnad:
43 329 kr/år
Energiprestanda:
102 kWh/m² år

Byggnad

Byggnadsår:
1900
Grund:
Betongplatta
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Trä
Takbeklädnad:
Betongpannor
Hängrännor:
Plåt
Fönster:
2-glasfönster med spröjs
Ventilation:
Självdrag
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Uppvärmningssystem:
Bergvärmeanläggning

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Hovås 57:139
Taxeringskod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten / Kommunalt avlopp

Fyrmästarevägen 4

Välkommen till Gottskär och ett underbart havsnära boende med strålande havsutsikt och ljuvligt läge på Fyrmästarevägen! Ett bekvämt boende om totalt 225 kvm med ett flertal sköna solterrasser, generösa sällskapsutrymmen och stora sovrum. Vidbyggt garage. Barnvänlig natur- och trädgårdstomt om 1249 kvm med omedelbar närhet till tennis, bad- och båtliv.

Pris:
7 980 000 kr, utgångspris
Rum:
7 rum, varav 4-5 sovrum.
Boarea:
198 kvm
Biarea:
27 kvm
Tomtarea:
1 249 kvm
Byggår: 1982
Interiör:

Entréplan:
Via den prydligt stensatta uppfarten med sitt fristående garage tar vi granittrapporna upp till husets entré där vi välkomnas av en av husets tre sköna solterrasser. I entréhallen finns plats för ytterkläderna och i direkt anslutning finns den helt nyrenoverade gästtoaletten.

Innanför entréhallen möts vi av ett härligt ljus och en skön volym när vi får femton meters genomsyn tvärs igenom huset med allrummet och vardagsrummet på var sida om köket.

Vardagsrummet om ca 40 kvm har ett trevligt burspråk vid matplatsen och soffgruppen står fint placerad med strålande havsutsikt från generöst tilltagna glaspartier, ifrån golv till tak. Utgång via pardörrar till solterrasserna som sträcker sig runt hörnet. Lamellgardiner samt vind/solstyrda markiser finns som skydd när solen är som starkast.

Köket, från Lidhult, är elegant och komplett utrustat med luckor i oljad alm, arbetsbänkar i granit och oljad massiv körsbär. Den maskinella utrustningen utgörs av inbyggnadsugnar i rostfritt, integrerad diskmaskin, extra bred spishäll och utdragbar fläktkåpa. Allt från Miele och Gaggenau. Snyggt integrerad kyl/sval/frys och platsbyggd förvaring för vin. Från den trivsamma matplatsen vid det rejäla dörr- och fönsterpartiet, med utgång till solterrassen, har vi en strålande havsutsikt. Från köket når vi också nedre plan via den marint inspirerade trappan i stål med massiva eksteg.

I passagen utanför köket finns en fräsch välutrustad klädvårdsdel med egen utgång. Den maskinella utrustningen utgörs av tvättmaskin och torktumlare från Miele. Gott om plats för tvätt- och linneförvaring.

Allrummet om ca 30 kvm erbjuder också en strålande havsutsikt och ett fint ljus genom de stora glaspartierna. Utgång till solterrasserna även härifrån.  Innanför allrummet finns ett mycket väl tilltaget sovrum om ca 20 kvm, som tidigare varit uppdelat i två rum (kan enkelt återställas). Bakom platsbyggda skjutdörrsgarderober döljer sig, förutom förvaringsmöjligheter, en fällbar extrasäng för gästerna.

Hela detta våningsplan har skön golvvärme (el) under ett snyggt klinkergolv som binder samman ytorna på ett mycket trevligt sätt.

Nedre plan:
Från köket tar vi oss till den nedre entréhallen via den “svävande” trappan. Härifrån når vi den vackra trädgården och husets fjärde uteplats. Praktiskt klinkergolv innanför entrén, som övergår i ekparkett.

På detta våningsplan finns tre generöst tilltagna sovrum, där man i den inre delen har skapat ett underbart masterbedroom, med både badrum och walk-in-closet i direkt anslutning, om totalt ca 40 kvm. Badrummet är helkaklat med värme (el) under klinker och infällda spotlights i tak. Dubbla handfat samt både duschplats och badkar. Walk-in-closet är komplett inredd.

På var sida om entréhallen finns ytterligare två sovrum, varav ett om ca 18 kvm med gott om plats för både dubbelsäng och lite till, dessutom en platsbyggd och välinredd skjutdörrsgarderob. Det tredje sovrummet om ca 12 kvm har plats för förvaring i två garderober. Båda dessa sovrum har mattlackad ekparkett.

Uteplats:
Tre sköna solterrasser varav två med strålande havsutsikt. Dessutom en terrass, delvis under tak, på nedre plan.
Bilplats:
Separat garagebyggnad med fjärrstyrd port samt ett flertal parkeringsplatser på uppfart.
Internet:
Bredband via öppen fiber. Parabol.
Tomt:

Barnvänlig och vackert anlagd natur- och trädgårdstomt om 1 249 m² (friköpt).

Upplåtelseform:
Äganderätt

Ekonomi

Taxeringsvärde:
3 809 000 kr
Driftskostnad:
61 985 kr/år
Energiprestanda:
133 kWh/m² år

Byggnad

Byggnadsår:
1982
Grund:
Platta på mark + mekaniskt ventilerad krypgrund
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Tegel
Takbeklädnad:
Betongpannor (2007)
Hängrännor:
Plåt
Fönster:
Isolerglasfönster
Ventilation:
Mekanisk frånluft
Larm:
Finns
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Uppvärmningssystem:
Direktverkande el + luftvärmepump (2014)

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Dannebacka 1:44
Taxeringskod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten / Kommunalt avlopp
Servitut:

Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Skällared GA:2
Planbestämmelser: Byggnadsplan (1960-06-30)

Golfbanevägen 28

Underbar volym och ett fantastiskt ljus erbjuder denna nyproducerade takvåning med skön takterrass i sydväst. Hiss. Varmgarage. Väl tilltagna förrådsutrymmen som nås med hissen och en vackert anlagd trädgård med gemensam uteplats vid den porlande bäcken. Skuldfri förening som innebär stabila och mycket låga boendekostnader. Ett högklassigt boende med bästa läge i hjärtat av Hovås där du har direkt närhet till golfbana, båthamn och bad.

Rum:
3 rum och kök (kan göras om till 4 rum), varav 2-3 sovrum.
Boarea:
110 kvm
Våning:
3 av 3
Hiss:
Hiss finns.
Byggår: 2016
Interiör:

Vi tar hissen från entrén eller garaget upp till översta plan, takvåningen. Redan i entréhallen välkomnas vi av det fantastiska ljuset och den sköna volymen, med upp till 2,70 meter i takhöjd.
Intill entrén finns utmärkta förvaringsmöjligheter i ett flertal platsbyggda garderober från Kvänum.

Från hallen når vi det ljusa och härliga vardagsrummet, trevligt i vinkel och med kök och matplats i öppen planlösning om ca 50 kvm. Helglasade pardörrar tar oss ut till den underbara takterrassen om ca 12 kvm, med ett gott sydvästläge som ger en glimt av golfbanan.

Köksdelen, med luckan Kvänum Brahe i vitbonad ask, har gott om arbetsytor på bänkar av Silkstone. Bra ljus från två takfönster ovanför arbetsbänkarna. Komplett utrustad maskinpark med helintegrerad kyl, frys och diskmaskin samt ugn, mikro, induktionshäll och motordriven höj/sänkbar bänkfläkt. Vinkylen når du ifrån matplatsen. Allt ifrån Gaggenau.

I anslutning till vardagsrum och kök finns ett sovrum om ca 15 kvm, idag disponerat som TV-rum/arbetsrum. Två väl tilltagna takfönster ger ett fint dagsljus.

Hall, vardagsrum och TV-rum har ett snyggt massivt plankgolv i oljad lättrökt grålaserad ek från Kährs. Köksdelen har ett blankpolerat svart granitgolv.

Master bedroom är beläget innanför hallen, i husets frontespis. Ett underbart sovrum med skön volym och utmärkta förvaringsmöjligheter i en snyggt inredd walk-in-closet bakom skjutdörrar. Inredning och dörrar från Kvänum, även här. Mattlackad ekparkett i detta rum.

I hallen, på varsin sida om entrén, är badrummet och den separata toaletten med klädvårdsdel belägna. Båda utrymmena är elegant helkaklade med klinker på golv. Badrummet är utrustat med en rymlig duschplats bakom glasväggar, toalett, tvättställ i kommod samt handdukstork. Takfönstret ger utmärkt dagsljus. Det separata toalettrummet har ett elipseformat tvättställ ovan en Opalsvart bänksskiva. Klädvårdsdelen är utrustad med tvättmaskin och torktumlare från Miele, tvättbänk med ho och städskåp.

Härlig volym i hela våningen, upp till 2,70 m till tak med infällda spotlights genomgående. Fönsterbänkar i kalksten. Skön vattenburen golvvärme i hela våningen. Dessutom kompletterat med komfortgolvvärme (el) i badrum.

Utmärkta förvaringsmöjligheter i källarvåning med ett rejält eget förråd, del i ett stort gemensamt förråd samt separat utrymme för golfvagnen.

Uteplats:
Underbar takterrass i sydväst om ca 12 kvm. Gemensam uteplats i trädgården.
Bilplats:
Garageplats, ingår i månadsavgiften. P-platser utomhus.
Internet:
Grundutbud av TV, bredband och telefoni (fiber). Ingår i månadsavgiften.
Övriga utrymmen:
Utmärkta förvaringsmöjligheter i källarvåning med ett rejält eget förråd, del i ett stort gemensamt förråd samt separat utrymme för golfvagnen.
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Byggnad

Byggnadsår:
2016
Ventilation:
Mekanisk frånluft

Förening

Namn:
Golfbanevägens Brf

Styrbordsgatan 6

Högt belägen villatomt, med bygglov, nära GKSS- hamnen på idylliska Styrbordsgatan. Fin utsikt över vackra omgivningar med glimtar av havet i väster.
Bekväm närhet till spårvagn, skärgårdsbåtarna vid Saltholmen, tennisbana i Ängholmsparken, trevliga restauranger, bad- och båtliv.

Pris:
5 850 000 kr, Utgångspris
Tomtarea:
710 kvm
Tomt:

Tomtarea 710 m² (friköpt). Högt belägen villatomt nära havet med fin utsikt över de vackra omgivningarna

Upplåtelseform:
Äganderätt

Ekonomi

Taxeringsvärde:
4 028 000 kr

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Älvsborg 855:785
Taxeringskod:
210, Småhusenhet, tomtmark
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten / Kommunalt avlopp
Servitut:

Servitut: Rättigheter-förmån: Avtalsservitut Villa Mm
Rättigheter-last: Avtalsservitut Villa; Avtalsservitut Villa Mm(2 st); Officialservitut Vatten och Avlopp
Inskrivning servitut/övriga gravitationer: Avtalsservitut Villa Mm, Avtalsservitut Villa Mm, Avtalsservitut Villa
Gemensamhetsanläggning: Göteborg Älvsborg GA:149

Gamla Kyrkstigen 29a

Underbart lugnt och idylliskt belägen enplansvilla, med fina solterrasser mot sydväst och lättskött tomt gränsande till litet skogsparti med promenadstigar, bär och svamp.
Direkt närhet till skola, förskola, golf, tennis och havet.

Rum:
6 rum, varav 4 sovrum.
Boarea:
148 kvm
Biarea:
10 kvm
Tomtarea:
817 kvm
Byggår: 1988
Interiör:

Inbjudande entréhall med dekorativt, mörkt klinkergolv och behaglig golvvärme. Två ljusa, luftiga sällskapsrum i fil, med glasat skjutdörrsparti mellan rummen, vackra golv i ekparkett och från bägge sällskapsrummen finns utgång till stora solterrasser mot söder och väster.
I vardagsrummet finns också braskamin som ger skön, ombonad atmosfär.
På terrassen finns taktäckt utekök med inbyggd grill och praktisk arbetsbänk.
Här är det gott om plats för sittgrupper och det perfekta västerläget ger fin kvällssol.
Fyra ljusa, trivsamma sovrum, alla med parkettgolv. Bra garderobsutrymmen och i anslutning till sovrumsavdelningen finns dessutom klädkammare.
Ett av dessa sovrum lämpar sig väl som kontor eller lekrum, då det ligger åtskilt från övriga.
Stort härligt kök med rejält burspråk, som ger extra ljus och rymd.
Vita snickerier, granit- och ekbänkar och maskinell utrustning bestående av ny (2016) hällspis, fläkt, kyl, frys och diskmaskin. Köksön ger extra arbetsytor och förvaringsutrymmen.
Ljus, välinredd tvättstuga utrustad med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp.
Fräscht och smakfullt inrett helkaklat badrum med klinkergolv och skön golvvärme. Gästtoalett, med nytt, snyggt klinkergolv, finns i anslutning till entréhallen.

Övriga byggnader:
Vidbyggt, varmisolerat förråd om c:a 10 kvm, samt fristående cykel/redskapsförråd.
Tomt:

Tomtarea 817 m² (friköpt). Plan, lättskött trädgårdstomt med solterrasser mot söder och väster. Grönområdet mot nord/ost ger behagligt insynsskydd och möjlighet till bär- och svampplockning inpå knuten.

Upplåtelseform:
Äganderätt

Byggnad

Byggnadstyp:
1 plansvilla
Byggnadsår:
1988
Yttervägg:
Betong
Grund:
Krypgrund
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Trä
Takbeklädnad:
Betongpannor
Hängrännor:
Plåtisol
Fönster:
Isolerglasfönster
Ventilation:
Självdrag och mekanisk
Larm:
Finns
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Uppvärmningssystem:
Frånluftsvärmepump
Panna:
2013

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Algusered 2:21
Taxeringskod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten / Kommunalt avlopp
Servitut:

Servitut: Rättigheter-förmån: Avtalsservitut Ledning För Vattenavrinning
Rättigheter-last: Avtalsservitut Kraftledning Mm(2 st)
Inskrivning servitut/övriga gravitationer: Avtalsservitut Kraftledning Mm, Avtalsservitut Kraftledning Mm
Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Algusered GA:1
Planbestämmelser: Byggnadsplan (1974-04-19)

Gibraltargatan 38

På översta plan med ett högt, ljust och trevligt läge i klassiska funkiskvarter, erbjuds en synnerligen välplanerad takvåning i etage. Mycket gott skick med takterrass och skön solig västerbalkong. Perfekt belägen med promenadavstånd till Götaplatsen, Korsvägen och Chalmers. Nära kommunikationer och service.

Pris:
6 200 000 kr, utgångspris
Avgift:
7 896 kr/mån
Rum:
6 rum och kök, varav 4 sovrum.
Boarea:
143 kvm
Våning:
6 av 6
Hiss:
Hiss finns.
Byggår: 1939
Interiör:

Entréplan, våning 6:

Inbjudande möblerbar entréhall med plats för ytterkläderna i inbyggd garderob. Redan här får vi en skön känsla av funktionalismen i form av våningens disposition, ljus och takhöjd. I hallen finns dekorativ spiraltrappa i stål, som tar oss upp till takvåningen.

Från hallen har vi en omedelbar kontakt med det ljusa och trevliga vardagsrummet som är generöst tilltaget med gott om plats för både matsalsmöbel vid den öppna spisen (ej i bruk) och umgänge i soffgruppen framför det stora fönsterpartiet och balkongen. Balkongen har ett fritt, gott västerläge med sol ifrån lunch till kväll.

I fil med vardagsrummet finns det stora sovrummet med ett lugnt läge mot grönskan i öster. Stort fönsterparti även här, kompletterat med en fransk balkong.

Från hallen, i passage, når vi ytterligare ett sovrum, badrum och kök. Sovrummet är tyst beläget mot öster och erbjuder förvaring i två inbyggda garderober. Badrummet, som är totalrenoverat 2016, är helkaklat och har skön golvvärme (el) under klinker. Infällda spotlights i tak, stilfull kommod med tvättställ, toalett och duschplats bakom praktiskt svängbara dörrar. Handduksvärmare. Förberett för tvättmaskin. Köket, med trivsam matplats vid fönster, har gott om arbetsytor, luckor i vitt och är utrustat med hällspis, ventilator och kyl/frys. Förberett för diskmaskin.

Hela detta våningsplan har nyrenoverade ytskikt och genomgående ekparkett.

Övre plan, takvåning. Våning 7:

På detta våningsplan finns det trevliga allrummet, två rymliga sovrum samt dusch/wc. Allrummet, med ett underbart ljus från både öster och väster har utgång till den sköna skyddade takterrassen.
De två sovrummen har plats för både dubbelsäng och ytterligare möblering.

Badrummet, som är nyrenoverat 2016, har helkaklade väggar och behaglig golvvärme under klinker (el). Infällda spotlights i tak, handfat i kommod, toalett, duschplats och handduksvärmare.

Även detta våningsplan har nyrenoverade ytskikt och genomgående ekparkett. Dessutom en egen entré, med förbindelse till trapphuset och det rymliga förrådet.

Uteplats:
Balkong väster samt takterrass öster. Fransk balkong öster.
Bilplats:
Boendeparkering.
Internet:
Com Hem
Övriga utrymmen:
Det finns cykelförråd, tvättstuga och vindsförråd.
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Ekonomi

Avgift:
7 896 kr/mån
Driftskostnad:
700 kr/mån
Energiprestanda:
139 kWh/m² år
Andelstal:
9.122

Byggnad

Byggnadsår:
1939
Ventilation:
Mekanisk frånluft

Förening

Namn:
Brf Gibraltargatan 38

Ryttarstigen 29

Charmfull villa med attraktivt läge nära golfbanan och havet.
Plan, avstyckningsbar trädgårdstomt om 1584 kvm, förhandsbesked avseende avstyckning finns.

Rum:
6 rum, varav 4 sovrum.
Boarea:
140 kvm
Biarea:
120 kvm
Tomtarea:
1 584 kvm
Byggår: 1950
Interiör:

Entréplan;
Välkomnande entréhall med fint parkettgolv.
Ljust, inbjudande vardagsrum med stora fönsterpartier och öppen spis.
Matsal i anslutning till köket, i öppen planlösning med vardagsrummet.
Köket (HTH) är inrett med luckor i bok, köksö med granitbänk och hällspis, spisfläkt, inbyggnadsugn, samt integrerad kyl, frys och diskmaskin.
Rejält fönsterparti, åt tre väderstreck, ger extra ljus och rymd.
Klinkergolv med behaglig golvvärme.
Via allrummet och en ljus passage med utgång till solterrassen, når vi en separat sovrumsavdelning med tre av villans fyra sovrum och ett badrum med bra volym. Här finns både hörnbadkar och dusch. Klinkergolv med golvvärme.
Från det större av sovrummen finns utgång till den vackra trädgården.
I anslutning till entréhallen finner vi det fjärde sovrummet och ett toalettrum. 
Nedre plan;
Ett riktigt rymligt allrum, bastu, dusch och separat toalettrum.
Tvättstuga utrustad med tvättmaskin och torktumlare.
Ett arbetsrum/förråd, mat/vinkällare, garage och pannrum.

Uteplats:
Solterrass med bästa syd/västläge
Bilplats:
Garage i villans källarvåning, samt fristående garagebyggnad
Tomt:

Tomtarea 1 584 m² (friköpt). Plan trädgårdstomt, förhandsbesked för avstyckning finns.

Upplåtelseform:
Äganderätt

Byggnad

Byggnadstyp:
1- plansvilla med inredd källarvåning
Byggnadsår:
1950
Grund:
Platta på mark
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Trä
Takbeklädnad:
Betongpannor
Hängrännor:
Plåtisol
Fönster:
Isolerglasfönster och kopplade
Ventilation:
Självdrag
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Uppvärmningssystem:
Bergvärme 2006, samt direktverkande el

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Brottkärr 2:185
Taxeringskod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten / Kommunalt avlopp
Servitut:

Servitut: Rättigheter-förmån: Officialservitut Väg
Gemensamhetsanläggning: Göteborg Brottkärr GA:30

Valebergsvägen 155

Härligt, välskött parhus i eftertraktat område. Privat och insynsskyddat läge i den sydvästra utkanten av området, med bad- och båtliv, skolor och kommunikationer inom bekvämt avstånd.

Rum:
5 rum, varav 4 sovrum.
Boarea:
125 kvm
Tomtarea:
172 kvm
Byggår: 1973
Interiör:

Entréplan:
Välkommen till detta trivsamma parhus. Entréhall med praktiskt klinkergolv och skjutdörrsgarderob. Spotlights i entréhallen samt en vitmålad trappa som leder upp till övre plan.

Ljust, härligt vardagsrum med stora fönsterpartier och altandörr mot trädgården och solterrassen i skönt, insynsskyddat västerläge. Askparkettgolv.

Köket är från 2011 med vita kökssnickerier från Marbodal, turkosblå kakelmosaik över mörk bänkskiva. Funktionella förvaringsutrymmen och bra arbetsytor. Köksutrustning bestående av; spis, spisfläkt, hel kyl, hel frys, diskmaskin.
Askparkettgolv även här. Från den rymliga matplatsen når man solterrassen via en altandörr.

Tvättstugan, i direkt anslutning till köket, är utrustad med Miele tvättmaskin, Miele torktumlare, varmvattenberedare och tvättho.
På detta plan finns även en fräsch, helkaklad gäst-toalett.

Övre plan:
Övre hall med en rymlig klädkammare, ljust laminatgolv och två takkupoler, varav en öppningsbar, som ger fint ljusinsläpp. En extra garderob/klk.

På detta plan finns fyra sovrum. Ett av sovrummen har 4 garderober och utgång till rymlig, möblerbar balkong i väster ( ombyggd 2013 ) via helglasad altandörr. Ett sovrum har en stor skjutdörrsgarderob. Parkettgolv i två av sovrummen.

Helkaklat badrum -2008, med dusch, wc, kommod med dubbla tvättställ,  handdukstork. Badrummet har öppningsbar takkupol som ger fint ljusinsläpp.

Välkommen till en attraktiv och välplanerad bostad med ett fint läge i områdets sydvästligaste del. I detta område bor man med närhet till det mesta och har också  en ostördhet som få områden kan erbjuda.

Uteplats:
Uteplats 1: Stor solterrass, läge sydväst.
Uteplats 2: Balkong, läge sydväst.
Bilplats:
Garage med plats för 1 bil. Gästparkeringar finns i anslutning till garagebyggnaderna.
Övriga byggnader:
2 st Förråd.(isolerade)
TV:
Ansluten till kabelnät.
Internet:
Fiber installerad 2014. Bredband. Hastighet: 100 Mbit/s.
Tomt:

Tomtarea 172 m² (friköpt). Tomten: insynsskyddad trädgårdstomt. Atriumgård med bl.a fruktträd. Stora härliga gräsmattor (lekytor) , som sköts av föreningen, i direkt anslutning till den egna trädgårdstomten.

Upplåtelseform:
Äganderätt

Byggnad

Byggnadstyp:
2 plan
Byggnadsår:
1973
Grund:
Krypgrund
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Trä och tegel
Takbeklädnad:
Papp
Hängrännor:
Plåtisol
Fönster:
3-glasfönster, 2-glas
Ventilation:
Självdrag
Larm:
Finns
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Uppvärmningssystem:
Direktverkande el + luftvärmepump-07

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Lindås 1:403
Taxeringskod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten / Kommunalt avlopp
Servitut:

Gemensamhetsanläggning: Göteborg Lindås GA:9, Göteborg Lindås S:1
Planbestämmelser: Stadsplan (1971-01-13)

Hovås Bautastensväg 12b

Högt och ljust västerläge på liten återvändsgata nära Göteborgs Golfklubb, Hovåshamnen och fina badvikar. Underbar utsikt över de vackra omgivningarna och en glimt av Askimsviken. Lättskött tomt med härliga solterrasser och snyggt mosaikklädd, gjuten saltvattenspool från år 2016.

Rum:
7 rum, varav 4 sovrum.
Boarea:
200 kvm
Biarea:
10 kvm
Tomtarea:
941 kvm
Byggår: 1991
Interiör:

Entréplan;
Välkomnande entréhall med ljust, tåligt stengolv och behaglig golvvärme.
Från hallen finns bekväm direktförbindelse med det välinredda garaget, där det finns gott om skåpsutrymmen samt vinkyl.
Vardagsrum, matplats och kök i öppen planlösning, köket är från år 2010 (Kvikk) i funktionell och smakfull design med högblanka vita luckor och italiensk sten ovan bänk.
Köket är utrustat med dubbel kyl och frys, inbyggnadsugnar, diskmaskin, spisfläkt och extra bred häll. Dessutom finns köksblandare med kokande vatten.
De väl tilltagna fönster- och dörrpartierna ger skön rymd och ett rikligt flöde av ljus.
Från kök och sällskapsavdelning når vi inbjudande uteplatser på det stora trädäcket, här finns också saltvattenspoolen, från år 2016.
Två av villans fyra sovrum finns på detta plan, liksom tvättstuga med groventré och wc/duschrum. Klädkammare finns i anslutning till ett av sovrummen.
Övre plan;
Allrum med underbar utsikt över centrala Hovås, golfbanan och den inre delen av Askimsviken.
Ryggåstaket ger härlig rymd och från allrummet finns utgång till stor balkong, med bästa läge för kvällssolen.
Från bägge sovrummen på detta plan finns utgång till rejäl solterrass med skyddat söderläge.
I det större sovrummet, med fantastisk volym, är utsikten betagande mot väster.
Här finns också klädkammare.
Fräscht och smakfullt inrett wc/duschrum.
Genomgående nylagd askparkett i allrum och sovrum på detta plan.

Bilplats:
Dubbelgarage från år 2013
Övriga byggnader:
Växthus och förråd.
Tomt:

Tomtarea 941 m² (friköpt). Lättskött och fint anlagd trädgårdstomt med gräsytor och berghällar. Stort soldäck och swimmingpool

Upplåtelseform:
Äganderätt

Byggnad

Byggnadstyp:
1 ½ plan
Byggnadsår:
1991
Mark:
Berg
Yttervägg:
Betong
Grund:
Platta på mark
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä/betong
Fasad:
Trä
Takbeklädnad:
Betongpannor och takpapp
Hängrännor:
Plåtisol
Fönster:
Isolerglasfönster med aluminiumkarmar
Ventilation:
Mekanisk
Larm:
Finns
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Uppvärmningssystem:
Ftx-system; fläktstyrt till- och frånluftssystem med värmeåtervinning. Direktverkande el

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Hovås 1:287
Taxeringskod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten / Kommunalt avlopp
Servitut:

Rättigheter-last: Avtalsservitut Ledning; Avtalsservitut Parkering; Officialservitut Va
Inskrivning servitut/övriga gravitationer: Avtalsservitut Ledning, Avtalsservitut Parkering
Gemensamhetsanläggning: Göteborg Hovås GA:36

Jans väg 3

I villamiljö och med ett underbart läge ett par hundra meter från havet erbjuds en fantastiskt trevlig bostad med skön solterrass. Härliga sällskapsytor med vardagsrum och kök i öppen planlösning om ca 50 kvm. Komplett och mycket smakfullt inrett. Allt i nyskick! Skuldfri förening som innebär stabila och mycket låga boendekostnader.

Rum:
3 rum och kök, varav 2 sovrum.
Boarea:
88 kvm
Våning:
2 av 2
Byggår: 2010
Interiör:

En trappa upp via husets eleganta och gemensamma entré når vi denna välplanerade ljusa och mycket trevliga bostad. Vidare in i hallen, med snyggt klinkergolv innanför entrén, finns plats för förvaring bakom spegelskjutdörrar.

I anslutning till hallen finns det stilrena badrummet, rymligt och helkaklat med skön golvvärme under klinker. Badrummet är inrett med duschplats, handduksvärmare, handfat i vit kommod, toalett samt tvättmaskin och torktumlare.

Från hallen når vi det härliga och ljusa vardagsrummet, ca 50 kvm, med kök och matplats i en öppen och genomgående planlösning. Fantastiskt ljus från tre väderstreck via stora glaspartier och en helglasad dörr, ut till terrassen. Här trivs man!

Köksdelen har vita högblanka luckor med snyggt kakel ovan blankpolerade svarta granitbänkar. Gott om plats för förvaring och matlagning där köksön delar av på ett naturligt sätt. Köket är komplett utrustat med induktionshäll, elegant fläkt, inbyggnadsugnar, kyl, frys samt integrerad diskmaskin.

Den sköna och insynsskyddade terrassen om ca 11 kvm har ett gott hörnläge med södersol.

De två sovrummen, om ca 14 resp. 10 kvm är belägna i varsin del av lägenheten. Det större sovrummet erbjuder en välinredd och platsbyggd förvaring bakom skjutdörrar. Det andra sovrummet, med ett trevligt hörnläge, har goda förvaringsmöjligheter i tre garderober.

En fantastiskt trevlig lägenhet i perfekt skick! Generöst tilltagen takhöjd, genomgående vitmålade väggar med ekparketter och klinker på golv, listverk i ek samt stramt profilerade innerdörrar i vitt. Fönsterbänkar i kalksten och infällda spotlights i hall, badrum, kök och vardagsrum. Genomgående skön vattenburen golvvärme i hela lägenheten.

Närhet till busshållplats med direktlinje in till centrala Göteborg.

Uteplats:
Terrass om ca 11 kvm samt en gemensam uteplats i föreningens lummiga trädgård.
Bilplats:
En parkeringsplats med eluttag, ingår i månadsavgiften.
Internet:
TV, bredband och telefoni via Teliasonera. Ingår i månadsavgiften.
Övriga utrymmen:
Det finns förråd i entréplan.
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Byggnad

Byggnadsår:
2010

Förening

Namn:
Brf Jans väg 3

Dragsvägen 37

Smakfullt inredd etagevilla, ritad av Göran Knape och uppförd år 2006, med vidsträckt havsutsikt och ljuvligt läge nära havet och brygga med båtplats. Härliga solterrasser, gästhus och pool för optimal avkoppling i den underbart natursköna miljö Gottskär erbjuder.

Rum:
8 rum, varav 5 sovrum.
Boarea:
256 kvm
Biarea:
25 kvm
Tomtarea:
963 kvm
Byggår: 2006
Interiör:

Härligt rymlig och inbjudande entréhall med ljust klinkergolv och rejäla skjutdörrsgarderober.
Från entréhallen når vi ett arbetsrum och tvättstugan, utrustad med tvättmaskin, torkskåp och torktumlare.
Intilliggande förråd erbjuder bra förvaringsmöjligheter, liksom garaget, som idag också disponeras som två förrådsutrymmen.
I anslutning till dessa finns wc/duschrum.
Fantastiskt ljust och luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier och glasade pardörrar mot terrass och trädgård.
Vidsträckt utsikt över havet med Stegla Udde i förgrunden.
Öppen spis ger skön atmosfär liksom de vackra, breda vitmålade golvtiljorna.
I öppen planlösning med vardagsrum och matsalsdel finns det platsbyggda köket från Lundins snickeri, med vita luckor och bänkar i valnöt.
Köksutrustningen består av kyl, frys, gasspis, fläkt, inbyggnadsugnar och diskmaskin, allt av märket Gaggenau.

En halvtrappa upp finns allrum, med ljuvlig havsutsikt, två sovrum, badrum, stor klädkammare och förutom badrummet, ett separat wc-rum.
Från allrummet når vi också en terrass, bekvämt utrustad med diskbänk och vatten.

Ytterligare ett etage upp finner vi “Master Bedroom”  med rejäl klädkammare och stort, härligt badrum med bastu och underbar utsikt.
Även från detta plan finns utgång till solterrass.

Nedre plan är idag inrett som en separat, välutrustad lägenhet med egen ingång.
Här finns två allrum/sovrum, kök utrustat med kyl, frys, spis, fläkt och kombinerad tvättmaskin/torktumlare.
Ett wc/duschrum, samt klädkammare.
Lägenheten kan enkelt införlivas med övriga ytor i villan via arbetsrummet, där en vägg kan öppnas upp.

Bilplats:
Garage, idag inrett som två förrådsutrymmen
Tomt:

Tomtarea 963 m² (friköpt). Vacker trädgårds/naturtomt där berget skapar rumskänsla vid den stora solterrassen och poolen. Vid poolen finns utedusch och gäststuga med wc-rum. Här finns solterrasser i alla väderstreck, med betagande utsikt över havet.

Upplåtelseform:
Äganderätt

Byggnad

Byggnadstyp:
Etagevilla
Byggnadsår:
2006
Yttervägg:
Betong
Grund:
Platta på mark
Stomme:
Betong
Bjälklag:
Betong och trä
Fasad:
Trä, målad 2015
Takbeklädnad:
Takduk
Hängrännor:
Plåtisol
Fönster:
Isolerglasfönster
Ventilation:
Självdrag
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Uppvärmningssystem:
Bergvärme

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Bratterås 1:59
Taxeringskod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten / Kommunalt avlopp
Servitut:

Servitut: Rättigheter-förmån: Officialservitut Väg
Rättigheter-last: Officialservitut Väg
Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Skällared GA:2
Planbestämmelser: Detaljplan (2001-11-01) , Byggnadsplan (1960-06-30)

Örsviksvägen 11

Välkommen till Örsviksvägen och ett bekvämt, barnvänligt boende på ett plan med tilltalande interiör och utmärkta sällskapsytor. Dessutom fyra bra sovrum. Lättskött trädgårdstomt med plats för hopp och lek i naturskön miljö med närhet till bad- och båtliv i fina Örsviken. Inom bekvämt promenadavstånd finns även kommunikationer, skolor, förskolor och affärscentrum.

Rum:
7 rum, varav 4 sovrum.
Boarea:
196 kvm
Tomtarea:
1 111 kvm
Byggår: 1978
Interiör:

Redan i det ljusa och luftiga hallrummet om drygt 25 kvm, med ryggåstak, välkomnas vi av en härlig rymd och skön trädgårdskontakt med flödande solljus från söder. Terracottaklinker och infällda spotlights i tak. Utgång via helglasade pardörrar till uteplatsen i sydväst.

På var sida om entrén finns två sovrum, båda med utmärkta förvaringsmöjligheter.

Från hallrummet, via bred öppning når vi det trivsamma matrummet och köket om drygt 20 kvm. Här finns det gott om plats för den stora familjens måltider vid det rejäla fönsterpartiet mot väster som även har utgång till solterrassen. Köksdelen, med luckor i björk från Kvänum är komplett utrustat med maskiner i rostfritt och har rejäla arbetsytor på svarta granitbänkar. Skafferi/förråd i anslutning till matrummet.

I omedelbar anslutning till köket finns det trevliga vardagsrummet om ca 35 kvm med murad öppen spis som förgyller mörka höst- och vinterkvällar. Infällda spotlights i matrum, kök och vardagsrum.

Innanför köket finns det ytterligare två rymliga sovrum, båda med plats för dubbelsäng och lite till, samt med plats för förvaring i inbyggda garderober. Hela denna del av huset har vackert oljade ekparketter.

I husets mitt är klädvårdsdelen och de två badrummen belägna. Båda badrummen är helkaklade, har skön golvvärme under klinker (el) och infällda spotlights i tak. Båda med wc, ett utrustat med duschplats och ett med badkar. I anslutning till gästtoalett med dusch finns husets ursprungliga entré, med plats för förvaring i inbyggda garderober. Klädvårdsdelen är utrustad med tvättmaskin, torkskåp, tvättho och linneförvaring.

Övrigt:
Som fastighetsägare i området finns möjlighet till medlemskap i Örsvikens bryggförening med båtplatser och badhytter. www.orsviken.se .

Uteplats:
Stor skyddad stensatt solterrass med skönt sydvästläge samt stensatt uteplats, delvis under tak, med morgonsol..
Bilplats:
Vidbyggt garage samt ett flertal parkeringsplatser på uppfart.
Övriga byggnader:
Varmisolerad friggebod.
Internet:
Telia öppen fiber är installerad, samt möjlighet till medlemskap i Örsvikens antennförening med markbunden kabel TV.
Tomt:

Friköpt barnvänlig trädgårdstomt om 1 111 m².

Upplåtelseform:
Äganderätt

Byggnad

Byggnadsår:
1978
Grund:
Platta på mark
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Stående träpanel
Takbeklädnad:
Betongpannor
Hängrännor:
Plåt
Fönster:
Isolerglasfönster
Ventilation:
Mekanisk frånluft
Larm:
Finns
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Uppvärmningssystem:
El - vattenburen värme + luftvärmepump + golvvärme (el).

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Kilhult 3:7
Taxeringskod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten / Kommunalt avlopp
Servitut:

Rättigheter-last: Avtalsservitut Ledning
Inskrivning servitut/övriga gravitationer: Avtalsservitut Ledning
Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Spårhaga GA:3
Planbestämmelser: Byggnadsplan (1971-02-10) , Ändring av detaljplan (2012-01-12)

Söndrevägen 9

Villa i ett plan, uppförd i läcker arkitektur med den känsla av lyx ett boende i bungalow ger, med flyglar på var sida om härligt inbjudande solterrass och pool.
Ljusa, luftiga sällskapsrum, perfekta för stort umgänge. Underbart lättskött trädgårdstomt och direkt närhet till allt centrala Hovås har att erbjuda; golfbana, hamnar och fina badvikar.

Rum:
6 rum, varav 4 sovrum.
Boarea:
220 kvm
Biarea:
65 kvm
Tomtarea:
1 335 kvm
Byggår: 1939
Interiör:

I den välkomnande entréhallen finns separat kapprum och praktiskt klinkergolv i varm terrakotta-färgad ton.
Från hallen når vi det härligt rymliga och luftiga vardagsrummet, vars stora fönsterpartier och ryggåstak ger ett skönt ljusflöde och optimal volym.
Via skjutdörrsparti når vi den insynsskyddade solterrassen, poolen och trädgården.
I anslutning till vardagsrummet finns ett mysigt tv-rum.
Stort, inbjudande sällskapskök i öppen planlösning med vardagsrummet, väl tilltagen matplats, öppen spis och utgång via glasade pardörrar till det delvis taktäckta pooldäcket.
Kökssnickerierna är vita och utrustningen utgörs av extra bred hällspis, spisfläkt, inbyggnadsugnar, kyl, frys och diskmaskin.
Fyra sovrum, varav tre i separat avdelning, en bred passage leder till dessa rum, här finns gott om garderober, i körsbärsträ, samt utgång till terrassen.
Rymligt och smakfullt inrett badrum med snyggt kakel och klinkergolv, samt skåpsluckor i körsbär, utrustat med dubbla handfat, badkar och dusch.
Separat toalettrum med tvättmaskin och torktumlare.
Dessutom finns ytterligare två toalettrum, ett vid huvudentrén och ett vid köksentrén.
Från köksentrén når vi källarplanet, med vinkällare (med kylaggregat), bastu, dusch, mycket goda förrådsutrymmen och pannrum.

Bilplats:
Carport
Övriga byggnader:
Lillstuga/förråd
TV:
Ansluten till fiber
Tomt:

Tomtarea 1 335 m² (friköpt). Plan, lättskött trädgårdstomt med fina planteringar, stenläggningar, solterrass och pool

Upplåtelseform:
Äganderätt

Byggnad

Byggnadstyp:
1-plan med delvis källare
Byggnadsår:
1939
Yttervägg:
Betong
Grund:
Platta på mark
Stomme:
Betong och trä
Bjälklag:
Trä/betong
Fasad:
Trä, tegel och puts
Takbeklädnad:
Betongpannor, bandfalsad plåt
Hängrännor:
Plåtisol
Fönster:
Isolerglas och kopplade fönster
Ventilation:
Självdrag och mekanisk
Larm:
Finns
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Uppvärmningssystem:
Bergvärme

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Hovås 1:97
Taxeringskod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten / Kommunalt avlopp
Servitut:

Servitut: Rättigheter-förmån: Officialservitut Väg

Palmsundsgatan 18

Rymlig villa, om totalt 283 kvm, i härlig sextiotalsarkitektur med många ursprungliga detaljer bevarade.
Ljusa vackra sällskapsrum och trädgårds/naturtomt med fantastiska solterrasser, pool, paviljong och lusthus.
Centralt läge nära båthamnar och bad, med fin utsikt över Hinsholmskilen.

Rum:
7 rum, varav 5 sovrum.
Boarea:
192 kvm
Biarea:
20 kvm
Tomtarea:
1 100 kvm
Byggår: 1958
Interiör:

Entréplan;
Ljus, välkomnande entréhall med öppen spis och nylagd ekparkett.
Via bred öppning når vi det rymliga allrummet med fin utsikt över Hinsholmskilen. Ny ekparkett även här.
Två väl tilltagna sovrum finns också på detta plan, i ett av dessa är det också utsikt över Hinsholmskilen.
I anslutning till en inre hall finns det mycket fräscha, smakfullt nyrenoverade (år 2015) badrummet, tvättstugan, utrustad med tvättmaskin och torktumlare, samt förrådsrum och pannrum.
Angränsande till tvättstugan finns också groventrén.
Från ett av sovrummen når vi ett arbetsrum, här finns spiraltrappa till källardelen med fantastiska förvaringsutrymmen.
Övre plan;
Via bred bekväm trappa med tidsenligt, dekorativt trappräcke når vi övre plan med vackert fiskbensmönstrad originalparkett i hallrum och vardagsrum.
Glasade pardörrar mot det ljusa, luftiga vardagsrummet och här är utsikten betagande!
Öppen spis (ej i bruk), stora fönsterpartier och utgång till balkong mot söder.
Från matsalsdelen når vi trädäcken mot nord/väst. Berget mot norr ger insynsskydd och skapar skön rumskänsla.
Terrassen inbjuder till optimal avkoppling med inhägnad swimmingpool och mysig paviljong.
Uppe på berget finns dessutom ett charmigt lusthus.
I anslutning till matsalen finns köket, med klinkergolv och snyggt mosaikklädda väggpartier. Utrustningen utgörs av spis med häll, fläkt, kyl, frys och diskmaskin.
Tre ljusa sovrum med bra garderobsutrymmen.
Helkaklat badrum med bl.a. badkar.

Bilplats:
Dubbelgarage med nya elportar
TV:
Ansluten till fibernät
Tomt:

Tomtarea 1 100 m² (friköpt). Trädgårds/bergstomt med fina stensättningar och solterrasser. Pool, paviljong och lusthus.

Upplåtelseform:
Äganderätt

Byggnad

Byggnadstyp:
Sluttningsvilla
Byggnadsår:
1958
Yttervägg:
Betong
Grund:
Betong
Stomme:
Betong och trä
Bjälklag:
Betong och trä
Fasad:
Tegel och trä
Takbeklädnad:
Lertegel
Hängrännor:
Plåtisol
Fönster:
Isolerglas och kopplade fönster
Ventilation:
Självdrag
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Uppvärmningssystem:
Bergvärme

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Älvsborg 29:24
Taxeringskod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten / Kommunalt avlopp
Servitut:

Gemensamhetsanläggning: Göteborg Älvsborg S:101, Göteborg Älvsborg S:386, Göteborg Älvsborg S:89. Skattetal: Mantal. 1/2000.
Planbestämmelser: Stadsplan (1942-04-24) , Tomtindelning (1969-09-10)

Valebergsvägen 157

Ljust och smakfullt inrett parhus med ett av områdets allra bästa lägen i populära Västra Lindås. Bra planlösning med rymligt, utbyggt kök och braskamin.
Privat och insynsskyddat läge i den syd-västra utkanten av området med bad- och båtliv, skolor, affärer och kommunikationer inom bekvämt promenadavstånd.

Rum:
6 rum, varav 4 sovrum.
Boarea:
135 kvm
Tomtarea:
172 kvm
Byggår: 1974
Interiör:

Entréplan:
Överbyggnad / skärmtak vid entrétrappan.
Välkomnande entréhall med stilrent och praktiskt klinkergolv med golvvärme. Garderobsutrymmen bakom skjutdörrar.

Ljust och luftigt vardagsrum med en härlig gjutjärns-braskamin i dansk design, Morse, stora fönsterpartier och glasad altandörr mot solterrassen / trädgården i skönt, insynsskyddat västerläge.

Det trivsamma köket, utbyggt i vinkel år 2009, ligger i anslutning till vardagsrummet.
Effektiva, funktionella förvaringsutrymmen och bra arbetsytor. Vitmålade kökssnickerier och utrustning bestående av; spis med spishäll, fläkt, kyl, frys, inbyggd diskmaskin -14 och microvågsugn - 09. Från matplatsen i köket når man via skjutdörrsparti solterrassen.

I direkt anslutning till köket ligger ett litet arbetsrum med väggfast inredning i form av hyllor och bordskiva.

Tvättstugan har klinkergolv och är utrustad med tvättmaskin, torktumlare -15, tvättho och varmvattenberedare - 09.
På detta plan finns även ett wc-rum.

Enhetligt ekparkettgolv i vardagsrum, kök och hall.

Övre plan:
Trappan med ny handledare och nya trappsteg leder oss upp till övre plan.
Övre hallen är möblerbar och har ett nytt gavelfönster i söder, öppningsbart takfönster,  3-4 garderober samt parkettgolv.

På detta plan finns fyra sovrum varav ett med parkettgolv och utgång till stor balkong i väster. Balkongen är nybyggd år 2009.

Helkaklat badrum med badkar, dusch, wc, kommod med dubbla tvättställ och handdukstork. Badrummet har öppningsbar takkupol som ger ett fint ljusinsläpp.

Välkommen till en attraktiv och välplanerad bostad med ett fint läge i områdets västligaste del. I detta område bor man med närhet till det mesta och har också en ostördhet som få områden kan erbjuda.

Uteplats:
Uteplats 1: Altan, läge sydväst.
Uteplats 2: Balkong, läge sydväst.
Bilplats:
Garage i länga med plats för 1 bil. P-plats för övriga bilar samt gäst-parkering finns vid garagen.
Övriga byggnader:
Förråd.
Internet:
Bredbandsanslutning via fiber. Fiberanslutning 100 Mbit/s upp/ned samt anslutning av fast telefoni. Går att utöka anslutningshastigheten till 1000 Mbit/s. Installatör/operatör är Ownit som samarbetar med kabel-TV bolaget Canal Digital. Fiberanslutningen är oberoende, dvs det finns möjlighet att ansluta sig till annan leverantör om så önskas.
Övrigt:

Papptaket och kupolerna på huset byttes 2006 liksom papp på förrådet.
Markiser. Skjutdörr mellan vardagsrum och kök.
Fasadpanel, större delen, östersidan byttes 2015, hela västersidan 2009.
Gavelfönster 2009. Radiatorer byttes 2004.
Tillbyggnad kök samt ny balkong 2009.
Braskamin installerades 2014.
Ny fasad på förrådet 2014.
Fönster byttes 2003, övre plan och 2009 nedre plan.

Tomt:

Tomtarea 172 m² (friköpt). Tomten: trädgårdstomt med atriumgård. Stora härliga lekytor, som sköts av föreningen, i direkt anslutning till tomten.

Upplåtelseform:
Äganderätt

Byggnad

Byggnadstyp:
2 plan
Byggnadsår:
1974
Grund:
Kryprumsgrund
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Trä, puts
Takbeklädnad:
Papp, omlagt 2006
Hängrännor:
Plåt
Fönster:
3-glasfönster, något 2-glas
Ventilation:
Självdrag
Larm:
Finns
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Övrigt:
Fönster byttes på övre plan 2003. Radiatorer byttes 2005-2007. Papptak, plåtar och kupoler byttes 2006, papp byttes även på förrådet 2006. 2009 byttes västerfasaden, nya fönster och altandörr nedre plan, klinkergolv med golvvärme installerades vid entrèn, köket byggdes till, balkongen byggdes om och gavelfönster monterades på övre plan. Braskamin installerades 2014 och fasaden på förrådet byttes samma år. Fasadpanelen, större delen, på entrésidan byttes 2015 Ny fasad på förrådet 2014. Tillbyggnad kök ca.8 kvm år 2009. Gavelfönster 2009.
Uppvärmningssystem:
Direktverkande el (oljefyllda radiatorer).

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Lindås 1:404
Taxeringskod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten / Kommunalt avlopp
Servitut:

Gemensamhetsanläggning: Göteborg Lindås GA:9, Göteborg Lindås S:1
Planbestämmelser: Stadsplan (1971-01-13)

Hovås Fasanstig 13

Väldisponerad villa i tilltalande arkitektur, ritad av Jan Moeschlin och uppförd år 1993. Vardagsrum med skön volym och hela fem sovrum. Lugnt, privat läge nära havet i slutet av en liten återvändsgata, med fin utsikt över grönskande natur och en glimt av Askimsviken.

Rum:
6 rum, varav 5 sovrum.
Boarea:
190 kvm
Biarea:
40 kvm
Tomtarea:
725 kvm
Byggår: 1993
Interiör:

Entréplan;
Härligt rymlig och välkomnande entréhall med ett fint ljusföde genom de stora fönsterpartierna och genom den öppenhet entresolvåningen ger.
Två av villans fem sovrum finns på detta plan, varav det större sov/allrummet är inrett med pentry. Från det andra, helt nyrenoverade sovrummet, finns utgång till trädgården.
Välinredd tvättstuga, renoverad år 2015 och utrustad med tvättmaskin och torktumlare (Miele), samt torkskåp. Gott om skåpsutrymmen och arbetsytor, här finns även utgång till trädgården via bred, tvådelad “stalldörr”.
Förrådsrum/groventré med bra förvaringsutrymmen.
Badrum, som renoverades år 2015 i charmfull, gammaldags stil, utrustat med badkar och tvättställ i kommod.
Övre plan;
Ljus luftig övre hall/allrum med förbindelse till balkongen via “bro”.
Vardagsrum med fantastisk volym, takhöjd upp till nock och dekorativa takbjälkar.
I vardagsrummet finns öppen spis i snyggt rundad form, stora fönster- och dörrpartier ut mot solterrassen och glasade pardörrar mot terrassens skyddade atriumdel.
Här kan vi njuta av solen från tidig morgon till sen kväll och av den fina utsikten över grönskande omgivningar och en glimt av Askimsviken.
I öppen planlösning med vardagsrummet finns det smakfulla och stilrena Puustelliköket från år 2011 med granitbänkar och snickerier i grått och vitt.
Köket är utrustat med kyl, frys, hällspis, spisfläkt, microugn och diskmaskin.
Ryggåstaket i köket ger en skön känsla av ljus och rymd, här har vi också en fin vy över Askimsviken.
Tre sovrum finner vi på detta plan, från det större av dessa finns utgång till solterrassen via pardörrar. En rymlig klädkammare finns också i detta sovrum.
Badrummet, med dekorativt runt fönster och väl tilltagen duschplats, renoverades år 2011.
Vinden och det stora förrådet på entréplan erbjuder bra förvaringsutrymmen.

Bilplats:
Carport.
Tomt:

Tomtarea 725 m² (friköpt). Lättskött natur/trädgårdstomt

Upplåtelseform:
Äganderätt

Byggnad

Byggnadstyp:
Sluttningsvilla
Byggnadsår:
1993
Yttervägg:
Betong
Grund:
Platta på mark
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Trä
Takbeklädnad:
Bandfalsad plåt
Hängrännor:
Plåtisol
Fönster:
Isolerglasfönster
Ventilation:
Självdrag
Larm:
Finns
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Uppvärmningssystem:
Bergvärme

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Hovås 3:488
Taxeringskod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten / Kommunalt avlopp

Tallboängen 25

Ett mycket bekvämt boende i ett plan, med lättskött trädgårdstomt och dubbelgarage. Stram och funktionell sextiotalsarkitektur med tilltalande planlösning. Centralt läge i eftertraktat område med golfbana, hav, skolor och kommunikationer inom bekvämt avstånd.

Rum:
5 rum, varav 4 sovrum.
Boarea:
137 kvm
Tomtarea:
497 kvm
Byggår: 1969
Interiör:

Välkomnande entréhall med dekorativt stengolv i klassisk sextiotalsdesign. Glasdörrar leder in till vardagsrum liksom in till köket. I entréhallen finns en klädkammare och ett gäst-wc.

Ljust och luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier i söder och utgång till solterrass, delvis under tak, och trädgård. Vackert ekparkettgolv.
I anslutning till vardagsrummet finns ett bibliotek/sovrum, även här är golvmaterialet ekparkett.

Trevligt kök med härlig matplats vid fönstret. Kökssnickerier i trä, gott om skåp och ljust kakel över bänkskivor / arbetsytor. Köksutrustning bestående av spis, fläkt, diskmaskin -13, kyl, frys.

Tre trivsamma sovrum med bra garderobsutrymmen, i det större sovrummet finns utgång till den mysiga trädgården.

Helkaklat badrum med badkar, wc, bidé, 2 st handfat med underskåp samt
2 st fönster.
Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin - 2012, äldre torkskåp , tvättho och bra skåpsutrymmen.
Bastu liksom kaklad dusch finns i direkt anslutning till tvättstugan.
Gäst-wc finner vi vid entréhallen.
Vindsutrymmet (delvis golvat) och dubbelgaraget erbjuder bra förvaringsmöjligheter.

Välkommen till ett bekvämt och välplanerat boende, allt i ett plan, liten trädgård och dubbelgarage.

Uteplats:
Altan, läge sydost.
Bilplats:
Garage ( ca. 37 kvm ) med plats för 2 bilar. Garagetaket lades om 2013.
TV:
TV-antenn.
Övrigt:

Markiser utanför vardagsrummet i söder.

Tomt:

Tomtarea 497 m² (friköpt). Tomten: Härlig, insynsskyddad trädgårdstomt med bärbuskar och fruktträd.

Upplåtelseform:
Äganderätt

Byggnad

Byggnadstyp:
1 plan i vinkel
Byggnadsår:
1969
Grund:
Krypgrund och platta på mark
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Betong + trä
Fasad:
Tegel + trä
Takbeklädnad:
Betongpannor
Hängrännor:
Plåt
Fönster:
Kopplade fönster
Ventilation:
Självdrag
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Uppvärmningssystem:
Direktverkande el

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Hult 31:73
Taxeringskod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten / Kommunalt avlopp
Servitut:

Servitut: Rättigheter-förmån: Officialservitut Tillträde
Rättigheter-last: Officialservitut Tillträde
Gemensamhetsanläggning: Göteborg Hult GA:5

Dan Broströms Väg 2

Välkommen till Särön och ett bekvämt och barnvänligt boende på ett plan i välrenoverad villa, disponerad som generationsboende om totalt 193 kvm fördelat på 140 kvm resp. 53 kvm, som enkelt kan återställas till en bostad. Hyresintäkt 2015 för lilla lgh 7 900:-/månad. Dessutom finns vidbyggd garagebyggnad om 45 kvm inredd som förråd och gästhus/kontor. Eftertraktad miljö och idylliska omgivningar med Särö Västerskog, havet, trevliga restauranger, tennis- och golfbanor inom bekvämt promenadavstånd.

Rum:
6 rum, varav 4-5 sovrum.
Boarea:
193 kvm
Tomtarea:
1 683 kvm
Byggår: 1985
Interiör:

Lägenhet 1, 140 kvm.

Via den härliga terrassen om ca 30 kvm med ett gott sydostläge når vi bostadens entré. Här välkomnas vi av en ljus och rymlig entréhall i öppen planlösning med det trevliga vardagsrummet och det välutrustade köket.

Smakfullt klinkergolv som övergår i en nyinlagd ekparkett. I anslutning till hallen finns ett fräscht, helkaklat toalettrum och en klädkammare.

Vardagsrummet med sitt stora burspråk ger ett härligt ljusinsläpp och den murade öppna spisen, med värmeåtervinning, förgyller mörka höst- och vinterkvällar.

Köket, från Kvänum, är komplett utrustat med gott om skåp och arbetsytor. Den maskinella utrustningen utgörs av en ILVE-spis med gasol och stekhäll, takhängd fläktkåpa, kyl och frys side-by-side med vatten och ismaskin samt inbyggd mikro. Allt i rostfritt. Diskmaskinen är snyggt integrerad. Här är det extra takhöjd med frilagda takbjälkar, infälld belysning och klinkergolv.
Takfönstren tillsammans med det öppningsbara helt glasade vikdörrspartiet ger ett fantastiskt ljus och en skön kontakt med den stora solterrassen.

Solterrassen, om ca 45 kvm med eftermiddags- och kvällssol, har plats för både soffgrupp och matmöbel. Dessutom ges det möjlighet till inbjudande bad i nedfälld “hot-tub”, året runt.

I passage från entréhallen når vi de tre sovrummen, badrum samt ytterligare en klädkammare. Badrummet är elegant inrett med dubbla handfat i snygg kommod, duschplats, toalett och handduksvärmare. Infällda spotlights i tak. Helkaklat med skön golvvärme (el) under klinker.

Två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng. Ett utav dem erbjuder badrum-en-suite. Även här det mycket smakfullt inrett med handfat i kommod, duschplats, vägghängd toalett och infällda spotlights i tak. Helkaklat med golvvärme (el) under klinker.

I anslutning till hallen finns tvättstugan, med utgång till terrass. Här är det gott om plats för förvaring, arbetsbänkar och vask. Ny tvättmaskin (2016) och torktumlare (2016). Klinkergolv.

Genomgående parkett och klinkergolv.

Lägenhet 2, 53 kvm.

Ett par trappsteg upp, på husets gavel, når vi den egna entrén till denna bostad.
I hallen finns plats för ytterkläder i nisch samt plats för ytterligare förvaring i klädkammaren intill.

Mittemot finns det helt nyrenoverade badrummet (2016). Mycket smakfullt inrett och utrustat med helkaklade väggar och skön golvvärme (el) under klinker. Duschplats, handfat i kommod, vägghängd toalett och tvättmaskin. Infällda spotlights i tak.

Intill badrummet finns sovrummet, med plats för dubbelsäng. Förvaring i två inbyggda garderober.

Från hallen kommer vi in i vardagsrum med matplats i vinkel och med arbetskök i öppen planlösning. Köksdelen, med luckor i vitt och arbetsbänkar i mörkt grått är utrustat med hällspis, fläktkåpa samt kyl/frys. Vardagsrummet har, via pardörrar utgång till en härlig terrass, delvis skyddad under tak.

Ny ekparkett i hela lägenheten.

Bostäderna kan enkelt slås samman. Se förslag till alternativ planlösning.

Parkering för 5-6 bilar samt vidbyggt garage. Garaget är eluppvärmt och används idag som förråd och gästlägenhet/kontor.

Uteplats:
Tre härliga solterrasser, två utav dem delvis under tak. Nedsänkt "Hot-Tube" för sköna bubbelbad året runt. Eldrivna sol/vindstyrda markiser.
Övriga byggnader:
Parkering för 5-6 bilar samt vidbyggt garage. Garaget används idag som förråd och gästlägenhet/kontor.
Tomt:

Barnvänlig och lättskött trädgårdstomt om 1 683 m² (friköpt).

Upplåtelseform:
Äganderätt

Byggnad

Byggnadstyp:
Enplansvilla med vidbyggt garage
Byggnadsår:
1985
Yttervägg:
Betong
Grund:
Pålad torpargrund
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Trä
Takbeklädnad:
Betongpannor
Hängrännor:
Plåt
Fönster:
Isolerglasfönster
Ventilation:
Mekanisk frånluft
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Övrigt:
Direktverkande el i garagebyggnad.
Uppvärmningssystem:
Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme.
Panna:
2009

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Särö 1:486
Taxeringskod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten / Kommunalt avlopp
Servitut:

Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Särö GA:5
Planbestämmelser: Byggnadsplan (1981-03-12)

Värslevägen 27

En ljus, fräsch och välskött lägenhet med ett av områdets bästa lägen i den södra utkanten. Omdisponerat kök, stamrenoverade våtutrymmen och utbyggd balkong. Utsikt över natur och grönska. Lugnt och eftertraktat område med närhet till havet, skolor, dagis, restaurang, bageri, vårdcentral och med goda kommunikationer till Göteborg.

Rum:
4 rum och kök, varav 3 sovrum.
Boarea:
93 kvm
Våning:
2 av 3
Byggår: 1965
Interiör:

Välkommen till denna trivsamma 4:a med ett av de bästa lägena i föreningen, längst söderut i området.
Entréhall med klädkammare för ytterkläder mm.

Ljust och härligt vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som för matsalsmöbel. Stort fönsterparti åt väster.

Kök med matplats. Köket renoverades -01-02. Ny köksinredning i form av; vita målade kökssnickerier med metallhandtag och flera vitrinskåp. Ljust kakel över bra arbetsbänkar. Utrustningen består av; Spis, fläkt, kyl/frys, microvågsugn.

Tre sovrum, varav ett med flera garderober samt utgång till utbyggd balkong med morgonsol. Separat klädkammare finns i anslutning till de övriga sovrummen.

Helkaklat duschrum med stor dusch, wc, handfat med underskåp, spegelskåp samt handdukstork. Vitt väggkakel och grått klinkergolv. Stamrenoverades 2008.

Tvättstuga/wc stamrenoverades 2008. Här finns wc, handfat med underskåp samt spegelskåp. Tvättmaskin. Ljust målade väggar och grått klinkergolv. Fönster.

Säkringsskåpet byttes i samband med stamrenoveringen.
Fina parkettgolv i hela lägenheten.Fiber indraget i alla lägenheter.
Hela lägenheten omtapetserades 2001-02.
Inre fond finns kvar.

Uteplats:
Härlig balkong med morgonsol och utsikt över den fina gården och omgivningarna.
Bilplats:
27 garageplatser. Går att hyra för 425 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. Parkeringsplats. Går att hyra för 100 kr/mån. P-platser, garage och MC-förråd finns att hyra via expeditionen.
TV:
Ansluten till kabelnät. Leverantör :Comhem, ingår i avgiften.
Internet:
Telia har installerat en fiberkabel i varje lägenhet för digital-TV, bredband och telefoni. Ett grundpaket av digital-TV ingår utan avgift. Mot tilläggsavgift kan Telia tillhandahålla fler TV-kanaler, bredband och telefoni.
Övriga utrymmen:
Det finns cykelförråd, förråd ca. 9 kvm, samlingslokal och tvättstuga med torkrum.
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerfamiljhus
Byggnadsår:
1965
Ventilation:
Självdrag

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Askim

Förening

Namn:
Brf Askim Stom

Örsviksvägen 61

Högt och fritt belägen arkitektritad villa, uppförd 2001, med strålande utsikt över havet och Örsviken.
Ett mycket trevligt och lättskött boende med ett av de bästa lägena i området. Lugn återvändsgata i en naturskön miljö. Här kan man njuta av kvällssolens sista strålar. Dubbelgarage. Omedelbar närhet till bad och båtliv.

Rum:
6 rum, varav 4 sovrum.
Boarea:
125 kvm
Biarea:
40 kvm
Tomtarea:
1 445 kvm
Byggår: 2001
Interiör:

Välkommen till denna arkitektritade, av C. Nordstrand, enplansvilla.
Ljus entréhall med klinkergolv och skön golvvärme.

Härligt vardagsrum med ryggåstak, stora fönsterpartier och utgång till solaltan i väster med strålande utsiktsläge över havet och Örsviken i sin helhet. Den murade braskaminen i vardagsrummet ger skön atmosfär. Bibliotek / tv-rum ligger i direkt anslutning till vardagsrummet.

Ljust Lidhultskök med eklister-/snickerier och stålhandtag. Matplats med vacker utsikt över Örsviken. Kakel i dova färger över diskbänk och över massiva träbänkskivor. Utrustning betående av; spishäll, fläkt, ugn i arbetshöjd, kyl, frys, integrerad diskmaskin, microvågsugn.

Fyra sovrum / alt. tre sovrum och ett arbetsrum. Ett av sovrummen har stor garderobsförvaring, eget badrum och utgång till altanen i väster.
Tre av sovrummen har fönster i två väderstreck.

Helkaklat badrum med badkar, wc, bidé, tvättställ med underskåp och spegelskåp. Klinkergolv med behaglig golvvärme.

Helkaklat duschrum med dusch, wc, tvättställ med underskåp, samt spegelskåp. Klinkergolv med golvvärme.

Tvättstuga med tvättmaskin, torkskåp, tvättho med tvättbänk (mangel ingår ej). Utgång till garaget direkt från tvättstugan.

Dubbelgarage med förråd. Bergvärmepumpen finns i garaget.
Förrådsrum/arbetsrum på vindsplan ovan garaget, med fönster åt söder, detta utrymme når vi via bekväm trappa.

Ett härligt hus med stor potential. Ryggåstaket i de flesta rummen ger trivsam rymd och god atmosfär. Ett av de absolut bästa lägena i Örsviken och med en fantastisk utsikt över havet och Örsviken. Här kan man njuta av solens sista strålar.

Uteplats:
Uteplats 1: Altan i väster
Uteplats 2: Uteplats i öster.
Bilplats:
Garage om ca 40 m² med plats för 2 bilar. P-plats på gårdsplanen för ytterligare 2-3 bilar.
TV:
Antennförening med 13 kanaler.
Internet:
ADSL.
Tomt:

Tomtarea 1 445 m² (friköpt). Tomten: Högt belägen naturtomt / bergstomt med strålande havsutsikt.

Upplåtelseform:
Äganderätt

Byggnad

Byggnadstyp:
1 plan i vinkel
Byggnadsår:
2001
Grund:
Kryprumsgrund
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Tegel och trä
Takbeklädnad:
Bandfalsad plåt
Hängrännor:
Plåt
Fönster:
3-glasfönster, isolerglas
Ventilation:
Mekanisk frånluft
Murstock:
Murad skorsten
Larm:
Finns
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Larm:
Sector Alarm
Övrigt:
Garage och därpå liggande förråd har oljebaserade elektriska element. Jordfelsbrytare är installerad.
Uppvärmningssystem:
Bergvärme 2001. Golvvärme i hela huset. Garage och stort förråd däröver har oljebaserade elektriska element.

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Spårhaga 1:71
Taxeringskod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten / Kommunalt avlopp
Servitut:

Servitut: Rättigheter-förmån: Officialservitut Vattenledning
Rättigheter-last: Officialservitut Vatten och Avloppsledning
Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Spårhaga GA:3, Kungsbacka Spårhaga GA:6
Planbestämmelser: Byggnadsplan (1986-01-29)

Ugglegården 14

Underbart belägen våning med havsnära läge vid Brottkärrs hamn och Amundöarna. Flödande ljust i nyskick, mycket välplanerad och kvadratsmart med två sköna balkonger och havsutsikt.  Hiss.
Ett skuldfritt bekvämt boende där parkering, värme, vatten och bredband ingår i den låga månadsavgiften!

Rum:
3 rum och kök, varav 2 sovrum.
Boarea:
68 kvm
Våning:
2 av 3
Hiss:
Hiss finns.
Byggår: 2014
Interiör:

Via prydlig stensatt trädgårdsgång kommer vi in i husets gemensamma entré där denna lägenhet är belägen en trappa upp, hiss finns.

Inbjudande entréhall med flödande dagsljus från två håll. Praktiskt snyggt klinkergolv och infällda spotlights i taket. Plats för ytterkläderna i en inredd platsbyggd skjutdörrsgarderob. 

I anslutning till hallen finns lägenhetens badrum. Smakfullt helkaklat med klinker på golv och utrustat med duschplats bakom praktiskt svängbara dörrar, handfat i snygg vit kommod och wc. Dessutom tvättmaskin och torktumlare, under arbetsbänk och linneförvaring. Infällda spotlights i taket.

Från hallen når vi det härliga vardagsrummet med kök och matplats i öppen planlösning. Stora fönsterpartier och utgång till den trevliga balkongen, med havsutsikt och kvällssol.
Här finns det gott om plats för att njuta av sköna sommarkvällar

Vardagsrum och kök är naturligt avdelat med en dekorativ och praktisk köksö emellan. Köksdelen, med luckor i vitt och kakel som stänkskydd, har arbetsbänkar och köksö i granit. Infällda spotlights i taket. Köksön erbjuder förvaringsmöjligheter. Köket är komplett utrustat med inbyggnadsugnar (mikro och varmluft), induktionshäll, fläktkåpa, kyl, frys och diskmaskin. Allt i rostfritt.

Från hallen når vi även de två sovrummen om ca 12 respektive ca 8 kvm. Utmärkta förvaringsmöjligheter i ett flertal garderober. Det större sovrummet har utgång till en underbar balkong, med gott söderläge.

Lägenheten är i nyskick med härlig volym, 2,50 m till tak, genomgående vitmålade väggar med ekparketter och klinker på golv, listverk i ek och vitt samt vita innerdörrar. Skön vattenburen golvvärme i hela lägenheten.

Uteplats:
Två balkonger.
Bilplats:
1 parkeringsplats, ingår i månadsavgiften.
Internet:
TV, bredband och telefoni ingår i månadsavgiften.
Övriga utrymmen:
Det finns cykelförråd och källarförråd.
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Byggnad

Byggnadsår:
2014

Förening

Namn:
Brf Brottkärrs Havssida

Sisjövägen 557

Ett trivsamt och välbeläget radhus med bl.a fyra sovrum, två helkaklade badrum och burspråk i kök samt en stor solterrass med härlig kvällssol. Barnvänligt område nära Sisjöns affärscentrum med butiker av olika slag. Nära skolor, goda kommunikationer, fin natur och vackra promenadstråk runt badsjöar.

Rum:
6 rum, varav 4 sovrum.
Boarea:
117 kvm
Biarea:
60 kvm
Tomtarea:
104 kvm
Byggår: 1978
Interiör:

Trivsamt och välbeläget radhus, om totalt 177 kvm, med burspråk i köket och en stor härlig solterrass om 36 kvm i nordväst.
Entréplan:
Vid entrén finns en stilren skjutdörrsgarderob med gott om plats för ytterkläder samt praktiskt klinkergolv. Bred, välkomnande öppning in mot köket. Vitmålad trappa.

Köket har vita köksluckor med metallbeslag, dekorativt kakel och belysning över massiv träbänkskiva. Maskinutrustning bestående av; spishäll, fläkt, inbyggnadsugn, inbyggd microvågsugn, hel kyl, hel frys och diskmaskin.
Trevlig matplats vid litet burspråk i söder. Spotlights. Laserat träinnertak.
I anslutning till köket ligger grovköket med tvättmaskin-12, torkskåp, tvättho samt varmvattenberedare-10.

Vardagsrummet har ljusa målade väggar, parkettgolv och utgång till den stora, härliga solterrassen med kvällssol. I vardagsrummet finns plats för såväl soffgrupp som för matsalsmöbel.

I anslutning till hallen ligger ett fräscht duschrum/wc-rum, som renoverades 2005. Helkaklat med vitt kakel och ljusgrått klinkergolv med golvvärme. Dusch, wc, tvättställ, handdukstork och spotlights.
Parkett i hela entréplanet.

Övre plan:
Övre hall med lucka till stor vind med plats för bra förvaring. Fyra trivsamma sovrum varav ett med stor spegelskjutdörrsgarderob. Parkett i hela övre plan.

Helkaklat badrum, renoverat 2011 med vitt kakel och grå klinker med skön golvvärme. Något större badrum än standardutförandet. Vardagslyx i form av ett bubbelbadkar, wc, handfat med underskåp och spotlights.

Källarplan:
Nedre hall, skafferi/ventilerad matkällare, kontorsrum, verkstadsrum och ett stort allrum med två små fönster.
Innertak och allmogedörrar i furu i hela källarplan.

Välkomna till detta trivsamma radhus i barnvänligt område med närhet till Sisjöns naturområde med badsjö. Gångavstånd till Sisjöns affärscentrum med flertalet olika affärer, restauranger, banker etc. Flera skolor och förskolor ligger i närheten liksom bra kommunikationer till Göteborg.

Uteplats:
Uteplats 1: Stor solterrass om ca 36 m², läge nordväst.
Uteplats 2: Mindre uteplats på entrésidan, läge söder.
Bilplats:
Garage i länga med plats för 1 bil.
Övriga byggnader:
Förråd i länga.
TV:
Ansluten till kabelnät. Leverantör Com Hem
Internet:
Bredband. Fiber installerad. 100 Mbit/s. Samfälligheten har avtal med Ownit.se www.sisjon.se
Övrigt:

Markis vid uteplats på trädgårdssidan.

Tomt:

Tomtarea 104 m² (friköpt).

Upplåtelseform:
Äganderätt

Byggnad

Byggnadstyp:
1 ½ plan med källare
Byggnadsår:
1978
Grund:
Källargrund
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä + betong
Fasad:
Trä
Takbeklädnad:
Betongpannor- omlagt 2012
Hängrännor:
Plåt
Fönster:
3-glasfönster
Ventilation:
Mekanisk frånluft
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Uppvärmningssystem:
Direktverkande el samt luft/luftvärmepump - 2014.

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Kobbegården 6:699
Taxeringskod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten / Kommunalt avlopp
Servitut:

Gemensamhetsanläggning: Göteborg Kobbegården GA:16
Planbestämmelser: Stadsplan (1976-05-07)

Smedvägen 15

Stilrent sextiotal med inspiration av Frank Lloyd Wright. Väl tilltagna sällskapsytor och ett högt västerläge med underbar utsikt över Askimsviken. Vacker och lättskött natur/trädgårdstomt med sköna solterrasser, planteringar, berghällar och gräsytor.

Rum:
6 rum, varav 4-5 sovrum.
Boarea:
280 kvm
Biarea:
54 kvm
Tomtarea:
1 387 kvm
Byggår: 1962
Interiör:

Entréplan;
Rejält hallrum med fönsterparti från golv till tak, klassiskt stengolv och behaglig, vattenburen golvvärme.
På detta plan finner vi allrum/gästrum med bra volym, badrum med bastu, tvättstuga med tvättnedkast, torkrum och riktigt bra förrådsutrymmen.
Inbjudande vinkällare med dekorativ bergsvägg.
Övre plan;
Via trappa i snygg design når vi övre plan och vardagsrummet i etage, med öppen spis i härlig sextiotalsstil, stora fönsterpartier och vidsträckt utsikt över Askimsviken.
l anslutning till vardagsrummet finns den ljusa, luftiga matsalen och härifrån, via stort skjutdörrsparti, når vi solterrassen med perfekt läge för kvällssol och underbar utsikt över viken.
Det platsbyggda köket (Zenus, Ballingslöv) är ritat av Jonas Lindvall med snickerier i valnöt och bänkskivor i Corian.
En väl tilltagen frukostbalkong med bästa läge för morgonsolen finns i anslutning till kök och matplats.
Den bekvämt avskilda sovrumsavdelningen når vi via en ljus, rymlig passage med gott om garderobsutrymmen, invid passage och vardagsrum finns utgång till en skyddad, stensatt solterrass.
Tre trivsamma sovrum, varav det större av dessa enkelt kan omdisponeras till två.
Smakfullt inrett badrum, samt separat toalettrum.

Bilplats:
Garage
Tomt:

Tomtarea 1 387 m² (friköpt). Vacker natur/trädgårdtomt med stora solterrasser och ljuvlig utsikt över Askimsviken.

Upplåtelseform:
Äganderätt

Byggnad

Byggnadstyp:
Sluttningsvilla
Byggnadsår:
1962
Yttervägg:
Betong
Grund:
Krypgrund och platta på mark
Stomme:
Betong och trä
Bjälklag:
Betong och trä
Fasad:
Tegel och trä
Takbeklädnad:
Papp, omlagt år 2014
Hängrännor:
Koppar
Fönster:
Kopplade och isolerglas, fönsterbågar i teak
Ventilation:
Självdrag
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Uppvärmningssystem:
Bergvärme
Panna:
2002

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Hovås 3:373
Taxeringskod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten / Kommunalt avlopp
Servitut:

Servitut: Rättigheter-förmån: Avtalsservitut Väg
Rättigheter-last: Avtalsservitut Väg
Inskrivning servitut/övriga gravitationer: Avtalsservitut Väg

Valebergsvägen 320

Högt, fritt västerläge, magnifik havsutsikt och pool. Välrenoverad villa, om totalt 180 kvm, med ljus, öppen planlösning och en sällskapsavdelning i etage med fantastisk volym.
Ljuvligt lugnt och rofyllt läge på återvändsgata nära skolor, Kungsportens affärscentrum, fina naturområden, samt havet, med bad- och båtliv.

Rum:
5 rum, varav 2-3 sovrum.
Boarea:
170 kvm
Biarea:
40 kvm
Tomtarea:
981 kvm
Byggår: 1980
Interiör:

Entréplan;
Redan i den välkomnande entréhallen möts vi av den underbara utsikten över havet och Killingsholmen, med den inbjudande poolen i förgrunden.
Fantastiskt ljust och luftigt vardagsrum med kyrkåstak och stora fönsterpartier som ger skön volym.
Rymlig matsal i öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.
Siematic-kök i stilren design, med vita snickerier och dekorativ köksö i rostfritt.
Köket är utrustat med hällspis, inbyggnadsugnar och diskmaskin (Miele) samt kyl och frys med ismaskin (Amana) och spiskåpa.
Allrum, även detta i helt öppen planlösning med övriga sällskapsrum, här finns möjlighet att ändra planlösningen för de som önskar ytterligare ett sovrum.
Från vardagsrummet, matsalen och allrummet finns utgång, via glasade pardörrar, till terrasser, pool och trädgård.
Två sovrum finner vi också på detta plan, från det större av dessa finns direktingång till det fräscha, smakfullt inredda badrummet med kakel och klinker i vitt och grått, snyggt rundad duschplats och dubbla handfat.
I anslutning till entréhallen finns även ett helkaklat toalettrum.
Genomgående vacker, nyslipad askparkett i sällskapsrum, sovrum och kök.
Nedre plan;
Via trappa med vackert rundat glasparti når vi det ljusa allrummet/gästrummet på nedre plan, med utgång till terrass och trädgård.
Här finns också ett stort badrum/relax, helkaklat och klinkergolv, med bl.a. duschplats och bastu.
Väldisponerad tvättstuga, utrustad med tvättmaskin och torktumlare, utgång till terrass finns även härifrån. Bra arbetsytor och förvaringsutrymmen, dessutom finns en klädkammare intill.
Från detta plan finns bekväm direktingång till det rejäla dubbelgaraget med elmanövrerad port.

Bilplats:
Dubbelgarage med elmanövrerad port.
Övriga byggnader:
Varmisolerad lillstuga med VA.
Tomt:

Tomtarea 981 m² (friköpt). Vacker, välanlagd trädgårdstomt med fina planteringar, stenläggningar, solterrasser och uteplatser. Swimmingpool och välutrustat utekök med bl.a. kyl, samt gas- och elspis med ugn.

Upplåtelseform:
Äganderätt

Byggnad

Byggnadstyp:
1- plansvilla med sluttningsvåning
Byggnadsår:
1980
Yttervägg:
Betong
Grund:
Platta på mark
Stomme:
Betong och trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Tegel och trä
Takbeklädnad:
Glaserat tegel
Hängrännor:
Galvaniserad målad plåt
Fönster:
Isolerglasfönster
Ventilation:
Mekanisk
Larm:
Finns
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Uppvärmningssystem:
Luftvärmepump och direktverkande el

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Lindås 365:4
Taxeringskod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten / Kommunalt avlopp
Servitut:

Servitut: Rättigheter-förmån: Officialservitut Badplats; Officialservitut Gångväg
Planbestämmelser: Stadsplan (1971-01-13)

Kvarngärdesgatan 3 B

Välkommen till Kvarngärdesgatan i Bö! Unikt tillfälle att förvärva en prydlig och trivsam våning med klassisk 40-talskaraktär. Stilenligt inredd med vackra stavparketter i ek, öppen spis och skön söderbalkong.  Lugnt och fridfullt beläget med omedelbar närhet till centrala staden.

Rum:
4 rum och kök, varav 3 sovrum.
Boarea:
87 kvm
Våning:
1 av 3
Byggår: 1946
Interiör:

Inbjudande hall med ett vackert marmorgolv, på klassiskt 40-talsvis övergående i massiv oljad ekparkett. Här finns utrymme för ytterkläderna i en nisch och plats för byrå med vantar och mössor.

Från hallen får vi en omedelbar kontakt med det ljusa och trevliga vardagsrummet som har utgång till balkongen i skönt söderläge. Vardagsrummet är generöst tilltaget och har gott om plats både för trevliga middagar och umgänge i soffgruppen framför den stilenliga öppna spisen. Oljad massiv ekparkett även i vardagsrummet.

Från matsalsdelen, via serveringsgången med sin originalinredning når vi köket. Här är det prydligt och trivsamt med lackade trägolv och arbetsbänkar i massiv oljad ek. Köksinredningen är gråmålad och delvis i originalutförande. Kyl/frys i vitt, hällspis och en vägghängd fläktkåpa i svart.

I anslutning till hallen finns den separata toaletten och i den inre sovrumsdelen är badrummet beläget. Badrummet är helkaklat med klinker på golv och är utrustat med duschplats, handfat i snygg kommod samt handduksvärmare. Toaletten har klinker på golv och är utrustad med handfat.

De tre sovrummen är av varierande storlek. De två större rummen är belägna i den inre delen av våningen, med badrummet emellan. Det största rummet har två rejäla platsbyggda garderober och en oljad massiv ekparkett. Sovrum nummer två, med söderläge, har björkparkett och i anslutning till entréhallen finner vi det tredje sovrummet, även här med oljad ekparkett.

Uteplats:
Skön söderbalkong.
Bilplats:
Fri parkering i mån av plats alt. gatuparkering.
TV:
Ansluten till kabelnät, kostnad 90 kr/mån.
Övriga utrymmen:
Det finns cykelförråd, källarförråd, samlingslokal, vindsförråd och tvättstuga med torkrum.
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Byggnad

Byggnadsår:
1946

Förening

Namn:
Brf Kvarngärdesgatan 3