Norra Grinnekärrsvägen 1A

Med högt fritt och naturskönt läge på spännande naturtomt planeras för parhus i stram funktionalistisk stil om totalt 182,4 kvm fördelat på två sällskapsrum och fyra sovrum. Underbara solterrasser i gott sydvästläge med kvällssol. Möjligheter till egna val och tillval finns. Bekväm närhet till förskolor, skolor, kommunikationer, bad- och båtliv.
Friköpt tomt om ca 545 m².

Ett perfekt tillfälle för den som vill bygga ett nytt hus men slippa processen med bygglov. Här är jobbet gjort.

Rum:
6 rum, varav 4 sovrum.
Boarea:
182.4 kvm
Tomtarea:
545 kvm
Byggår: 2019
Interiör:

Entrévåning:
Via den generöst tilltagna uppfarten når vi den luftiga entréhallen, med gott om plats för ytterkläderna.
I anslutning till hallen finns klädvårdsdel och ett badrum med dusch.
Från entréhallen kommer vi in i allrummet om ca 40 kvm, med utgång till uteplats i västerläge.
På detta plan finns tre sovrum.
Total area på detta våningsplan blir 90.7 kvm.

Övervåning:
Från hallen i entrévåningen tar vi oss upp till övervåningen. Med en takhöjd på upp till 2,7 meter och stora fönsterpartier mot väster kommer vi att mötas av ett underbart ljus med skön öppenhet mot kök, matsal, vardagsrum och solterrass. Kök, matsal och vardagsrum om totalt ca 51 kvm. Via stort skjutdörrspartinår vi den underbara solterrassen i västerläge.

Köksdelen blir komplett maskinellt utrustad och förses med en köksö i centrum.
Vardagsrummet är lättmöblerat med gott om plats för en rejäl sittgrupp. De stora fönsterpartierna i två väderstreck ger en trevlig kontakt med både solterrassen och den spännande naturtomten.
Mörka höst- och vinterkvällar kan du njuta av en brasa i kaminen (tillval).

På detta plan finns det stora sovrummet med badrum och bastu. Från husets master bedroom får vi utgång till terrassen. Detta sovrum är totalt drygt 23 kvm inklusive en välinredd walk in closet.

Total area på denna våning blir 90,7 kvm.

Utrustning och materialval i sammanfattning:
Kök från Vedum vit eller kulör. Den maskinella utrustningen från Siemens utgörs av kylskåp, frysskåp, induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro och diskmaskin samt köksfläkt från Fjäråskupan. Blandare från Gustavsberg.

Wc/duschrum är helkaklat med klinker på golv och utrustat med tvättställ i kommod, Wc-stol från Svedbergs samt handdukstork(tillval). Duschväggar i klarglas samt blandare från Gustavsberg.

Klädvård har klinker på golv och utrustas med tvättmaskin och torktumlare från Siemens samt bänkskiva med tvättho. Blandare från Gustavsberg.

Skön vattenburen golvvärme i båda plan. Klinker i entréhall och, ekparkett från Tarkett i kök, sovrum och sällskapsrum.

Terrasserna får ett tryckimpregnerat trallgolv samt smidesräcken i galvat stål och glas.

För ytterligare information kring material, utförande och utrustning, se separat leveransbeskrivning och rumsbeskrivning, som tillhandahålles i samband med visning.

Internet:
Anslutningsavgifter för fiber ingår inte i priset.
Tomt:

Tomtarea ca 545 m ² (friköpt).

Upplåtelseform:
Äganderätt

Byggnad

Byggnadstyp:
2-plansvilla
Byggnadsår:
2019
Grund:
Platta på mark
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Liggande Cederträpanel
Takbeklädnad:
Papp alt sedum (tillval)
Hängrännor:
Plåt
Fönster:
3-glasfönster
Ventilation:
Mekanisk
Uppvärmningssystem:
Nibe 730 frånluftsvärmepump med vatten buren golvvärme

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Brottkärr 2:291
Taxeringskod:
210, Småhusenhet, tomtmark

Ugglegården 39

Underbart belägen takvåning i etage med strålande havsutsikt och med ett privat och havsnära läge i grönskande omgivningar vid Brottkärrs hamn med Stora och Lilla Amundön strax intill, som erbjuder härliga bad och strövområden.

Ljuvlig takterrass med sol från morgon till kväll och balkong med västerläge. Sköna sällskapsytor med vardagsrum och kök om 65 kvm i öppen planlösning samt allrum om 20 kvm i anslutning till takterrassen. Öppen spis.

Ett bekymmersfritt, bekvämt och mycket trivsamt boende i maritim miljö där parkering, värme, vatten och bredband ingår i den mycket låga månadsavgiften! Skuldfri Brf.

Här bor du med bad- och båtliv, friluftsområden och kommunikationer strax intill. Butiker, restauranger, skolor och service har du på bekvämt avstånd i expansiva Nya Hovås.

Pris:
9 800 000 kr, utgångspris
Avgift:
4 928 kr/mån
Rum:
4 rum och kök, varav 2 sovrum.
Boarea:
153 kvm
Våning:
2 av 2
Byggår: 2015
Interiör:

Entréplan:
En trappa upp når vi våningens egen entré. Redan här får vi en känsla av det havsnära läget med genomsyn mot det generöst tilltagna sällskapsrummet med sina stora fönsterpartier i väster.

Entréhallen har ett praktiskt och snyggt klinkergolv. Här finns plats för ytterkläderna i nisch, med en klädkammare intill.

Från hallen når vi det ljusa sällskapsrummet med kök och matplats i öppen planlösning om totalt 65 kvm. Stora fönsterpartier i tre väderstreck, ger en strålande utsikt mot Brottkärrs hamn, kobbar och skär. Västerbalkong. Väderstyrda Screenmarkiser som solskydd. 
En brasa i den öppna spisen intill köksdelen, förgyller mörka höst- och vinterkvällar.

Sällskapsrummet, matplatsen och köket är naturligt avdelade med en praktisk köksö emellan. Köksdelen, med luckor i vitt, har arbetsbänkar i svart blankpolerad granit. Köksön är perfekt för frukost eller buffé och erbjuder också mycket goda förvaringsmöjligheter. Den maskinella utrustningen utgörs av inbyggnadsugnar (mikro och varmluft), induktionshäll, fläktkåpa, kyl och frys i rostfritt. Diskmaskinen är snyggt integrerad. Allt från Miele.

I anslutning till hallen finns de två sovrummen, separat klädvårdsrum samt ett av våningens två badrum. Badrummet är helkaklat med klinker på golv och utrustat med duschplats bakom glasdörr, handfat i snygg kommod, handdukstork och vägghängd toalett. Allt mycket elegant och smakfullt inrett. Klädvårdsrummet har klinker på golvet och är utrustad med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp från Miele, dessutom en arbetsbänk med vask och bänkskåp. Förråd under trappan.

De två sovrummen är fördelade på 13 respektive 14 kvm . Bra förvaringsmöjligheter i garderober i det ena sovrummet. I det större sovrummet finns en platsbyggd skjutdörrsgarderob. Här finns dessutom ett eget badrum i direkt anslutning till sovrummet. Badrummet är helkaklat med klinker på golv och utrustat med mosaikklädd duschplats, handfat i kommod, handdukstork och vägghängd toalett. Smakfullt och elegant även här. Havsutsikt både från dusch och säng.

Övre plan:
Takvåningen, med sitt allrum om drygt 20 kvm, erbjuder 360 graders strålande utsikt med fönster åt alla väderstreck. Vinkyl och rinnande vatten ger boendet extra kvalitet. Det stora helglasade fönsterpartiet är en tillgång oavsett årstid, väder och vind. Den ljuvliga privata takterrassen om 20 kvm ger förutom möjlighet till sol från från morgon till kväll, en härlig utsikt över båtlivet i hamnen.

Hela våningen har skön vattenburen golvvärme under klinker och mattlackad ekparkett. Optimal volym med 2,50 m till tak i entréplan, rikligt med infällda spotlights i tak.

Uteplats:
Ljuvlig takterrass om ca 20 kvm med strålande havsutsikt och sol från morgon till kväll. Dessutom balkong med västerläge och havsutsikt på entrévåningen.
Bilplats:
Parkeringsplats, ingår i månadsavgiften.
Internet:
TV, bredband och telefoni ingår i månadsavgiften (Telia Lagom).
Övriga utrymmen:
Det finns ett källarförråd om ca 20 kvm.
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Ekonomi

Avgift:
4 928 kr/mån, Värme, vatten samt TV, bredband och telefoni via fiber. Dessutom parkeringsplats.
Driftskostnad:
450 kr/mån
Andelstal:
26.98

Byggnad

Byggnadsår:
2015
Ventilation:
Mekanisk frånluft

Förening

Namn:
Brf Havsnära 1

Norra Kyviksvägen 38

Med lugnt, privat och insynsskyddat läge, som sista hus på liten återvändsgata i populära Kyvik -Korshamn, kommer denna nyckelfärdiga enplansvilla om 180 m2 att uppföras under 2019-20.

Bekvämast tänkbara boende på ett plan med fyra sovrum och två sällskapsrum. Exklusiva byggnads- och inredningsmaterial med en ljus, öppen planlösning som ger en skön volym med bl.a. ryggåstak i vardagsrum och hall. Modern teknik för att skapa ett enkelt och bekymmersfritt vardagsliv för familjen erbjuds.

En fantastiskt vacker naturtomt om närmare 1100 m2, ger möjlighet till fina skyddade uteplatser. Den rejäla solterrassen, om ca 90 m2 med bästa solläge mot söder och väster skapar ett fritt och skönt flöde mellan interiör och exteriör.

Här bor du i en naturskön attraktiv miljö med närhet till bad, båtliv, promenad och cykelvägar. Närhet till flera av de populära skolorna i Kullavik, kommunikationer och service.

Detta är ett perfekt tillfälle för den som vill bygga ett nytt hus men slippa processen med alla förberedelser, kalkyler, bygglov, administration och projektering. Här är jobbet gjort!

Dessutom sedvanliga garantier och försäkringar samt befrielse från kommunal fastighetsavgift (fn 8 049:-/år) i 15 år.

Den köpare som är tidigt ute kan, om så önskas, välja att delta i detaljutformningen av villans ytskikt.

Anslutningsavgift för kommunalt VA, el samt fiber (Telia) ingår i köpet. Myresjöhus står för totalentreprenaden och beräknad inflyttning är februari 2020.

Pris:
9 120 000 kr, utgångspris
Rum:
6 rum, varav 4 sovrum.
Boarea:
180 kvm
Tomtarea:
1 096 kvm
Byggår: 2019-2020
Interiör:

Vi möts av ljus och rymd i en välkomnande entré med kapprum. I anslutning till entréhallen finns gästtoalett.

Vardagsrum, matsal och kök är i öppen planlösning om drygt 50 kvm, med en härlig volym (upp till 3,7 meter i takhöjd).
Sobert inrett kök, från HTH, med mörkgrå snickerier och bänkskivor i kvartskomposit, köksö, rostfria och integrerade maskiner från Siemens samt två-zoners vinkyl. De stora fönster- och dörrpartierna ger ett rikligt flöde av ljus från solterrassen.
Vardagsrummets braskamin från Contura, skapar en ombonad, varm och trivsam atmosfär.
Naturnära material, såsom golv i ljuspigmenterad ek och fönsterbänkar i grå kalksten är kännetecknande för inredningsvalen.

Från sällskapsdelen når vi den helt privata delen av huset, via inbyggd skjutdörr. Här finns en inre hall med utrymme för förvaring i klädkammare och särskilt utrymme för datorer eller ytterligare förvaring.  Klädvårdsrummet strax intill är väl utrustat och har egen entré direkt från trädgården. 

Fyra sovrum, två badrum och ett allrum erbjuds dessutom i denna privata del.

Master bedroom, med tillhörande badrum och dressingroom är generöst tilltaget, totalt ca 28 kvm. Det finns dessutom gott om plats för ytterligare förvaring i sovrummet. Från sovrummet når vi också den fina solterrassen.

Övriga tre sovrum och ett badrum, är placerade kring det ljusa luftiga allrummet, med utgång till trädgården. Det stora badrummet erbjuder både badkar och dusch.

Mot tilläggskostnad kan presenterad planlösning utökas med ytterligare ett sovrum.

Utrustning och materialval i sammanfattning:

Kök från HTH (Focus koksgrå) med arbetsbänkar i Jetstone (kvartskomposit). Den maskinella utrustningen i kök från Siemens, med köksfläkt från Thermex och vinkyl från mQuvee. Blandare från Tapwell.

Badrummen är helkaklade med klinker på golv och utrustade med inredning från Vedum och Ifö med blandare från Tapwell. Gästtoalett har golvklinker. Klädvård och groventré har klinker på golv och är utrustat med tvättmaskin och torktumlare från Siemens samt bänkskiva med tvättho. Blandare från Tapwell.

Skön vattenburen golvvärme i hela huset. Kalksten vid huvudentrén, vitpigmenterad ekplank i allmänna utrymmen samt vitpigmenterad 3-stavs ekparkett i samtliga sovrum och klädkammare/dressingroom.

Solterrassen får ett tryckimpregnerat trallgolv 28x120 mm.

För ytterligare information kring material, utförande och utrustning, se separat leveransbeskrivning och rumsbeskrivning som tillhandahålles i samband med visning.

Uteplats:
Inbjudande solterrass med optimalt sydvästläge om totalt ca 90 kvm.
Övriga byggnader:
Parkering på asfalterad uppfart. Bygglov finns för garagebyggnad (41,7 kvm BYA).
Internet:
Fiberanslutning. Planerad installation år 2020.
Tomt:

Vacker naturtomt om 1 096 m² (friköpt).

Upplåtelseform:
Äganderätt

Byggnad

Byggnadsår:
2019-2020
Grund:
Platta på mark
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Trä
Takbeklädnad:
Betongpannor
Hängrännor:
Plåt
Fönster:
Isolerglas med aluminium utvändigt
Ventilation:
Mekanisk frånluft
Murstock:
Skorsten av plåt
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Uppvärmningssystem:
Frånluftsvärmepump. NIBE Fighter 750 (Vattenburen golvvärme)

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Kyvik 4:255
Taxeringskod:
210, Småhusenhet, tomtmark
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten / Kommunalt avlopp
Servitut:

Servitut: Rättigheter-förmån: Officialservitut Optokabel; Officialservitut Vatten och Avlopp; Officialservitut Väg(2 st)
Rättigheter-last: Officialservitut Vatten och Avlopp
Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Kyvik GA:16

Mossängsvägen 26

Med lugnt, privat och insynsskyddat läge, som sista hus på återvändsgata ligger detta trivsama och välskötta 1-planshus med sällskapsrum, kök, tre sovrum, dubbelgarage. Belägen på underbar hörntomt, soligt och naturnära.
Stor altan inbäddad mot naturen med uterum och sol hela dagen. Här bor man i fridfull miljö med trevliga promenadstråk alldeles inpå knuten.

Pris:
4 950 000 kr
Rum:
5 rum, varav 3 sovrum.
Boarea:
155 kvm
Biarea:
48 kvm
Tomtarea:
1 450 kvm
Byggår: 1967, tillbyggnad 1995-96
Interiör:

Välkomnande entréhall med klinkergolv som har golvvärme, bra klädförvaring med skjutdörrsgarderober, spotlights i taket.

Rymligt och ljust kök från Vedum -2007, AEG vitvaror från 2007, inbyggd Micro och varmluftsugn, diskmaskin, kyl och frys samt induktions spishäll från 2018. Här finns gott om utrymme för förvaring och stort fönster med utsikt över nejden.
Intill köket finns en tvättstuga som renoverades 2007 och här finns en grovingång, utrustat med tvättmaskin-18 från Miele och torktumlare -07 från Electrolux, dessutom garderober för förvaring.
Vid entrén finns ett fint, helkaklat badrum som har dusch, handdukstork, wc och tvättställ. 

Den öppna planlösningen från hall till vardagsrum skapar ett allrum med passage och här kan man sitta och mysa till värmen från braskaminen. Vardagsrummet är rymligt med plats för både soffgrupp och matsal, ljusinsläpp från tre väderstreck och här finns utgång till altanen på västersidan av huset.

Sovrumsavdelningen i den sydvästra delen av huset har tre sovrum med garderober varav det största har utgång till altanen i väster. Sovrummen, vardagsrum och allrum har ekparkett.
Det stora badrummet bredvid sovrummen är helkaklat med dubbla tvättställ, wc och bubbelbadkar samt handdukstork.

Uteplats:
Altan runt huset med större ytor på västersidan med inglasat uterum. Gäststuga finns på berget (saknar bygglov).
Bilplats:
Bilplats 1: P-plats med plats för 6 bilar. Bilplats 2: Dubbel garage om ca 48 m² med plats för 2 bilar.
Övriga byggnader:
Friggebod. (Gästhus som saknar bygglov).
TV:
TV-antenn.
Internet:
Fiber
Tomt:

Tomtarea 1 450 m² (friköpt). Tomten: insynsskyddad hörntomt, naturtomt, sluttningstomt med bärbuskar, fruktträd och mur.

Upplåtelseform:
Äganderätt

Ekonomi

Taxeringsvärde:
2 455 000 kr
Driftskostnad:
39 900 kr/år
Energiprestanda:
191 kWh/m² år

Byggnad

Byggnadstyp:
1-plansvilla
Byggnadsår:
1967, tillbyggnad 1995-96
Mark:
Berg
Yttervägg:
Bet.hålsten
Grund:
Krypgrund
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Trä
Takbeklädnad:
Betongpannor
Hängrännor:
Plåtisol
Fönster:
Isolerglas
Ventilation:
Mekanisk frånluft
Murstock:
Plåt
Vatten:
Enskilt vatten
Avlopp:
Enskilt avlopp
Uppvärmningssystem:
Direktverkande el, luft-luftvärmepump 2015

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Hagryd 1:15
Taxeringskod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp:
Enskilt vatten / Enskilt avlopp
Servitut:

Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Hagryd GA:2
Planbestämmelser: Byggnadsplan (1959-10-10) , Ändring av detaljplan (1995-04-06)

Östra Kopparkärrsvägen 14

Välskött och trivsamt radhus uppf.-91 om totalt 148 kvm. Fördelaktigt läge med soliga uteplatser i barnvänliga och attraktiva Lyckhem. Här finns två fina sällskapsrum, modernt och ljust kök, 4 sovrum, tre fina badrum med bad, dusch och bastu. Mycket låga driftskostnader. Bekvämt och naturnära läge med knappt 10 minuter till Nya Hovås, 15 minuter till havet och Amundö Marina.

Pris:
4 950 000 kr
Rum:
6 rum, varav 3-4 sovrum.
Boarea:
91 kvm
Biarea:
57 kvm
Tomtarea:
183 kvm
Byggår: 1991
Interiör:

Mycket fint och välskött radhus med ljus och modern inredning. Hall entré med klädförvaring. Stilrent och modernt kök i direkt anslutning med större burspråksfönster som är befriat från insyn och plats för 6 personer. Köket är utbytt av tidigare ägare och är utrustat med spishäll, Micro, varmluftsugn, fläkt och (kyl, frys-2011) samt ny diskmaskin-2019.
Fina parkettgolv i hall och vardagsrum. Det finns ett fint helkaklat badrum med dusch, tvättställ, wc och skåp som dessutom är kombinerat med tvättstuga som är utrustad med tvättho, värmepump, tvättmaskin 2011 och torktumlare från 2017.
Vardagsrummet är ljust med sitt stora fönsterparti i väster och utgång till altan och trädgård med sen kvällssol.
På övre plan finns det tre bra sovrum med stora fina tak/väggfönster och dessutom ett helkaklat badrum i samma stil som entréplanets badrum men här finns ett badkar och wc, tvättställ.
I nedre plan finns ett sällskapsrum med ljusinsläpp från väster och ett sovrum för tonåring/gäster. Ett bra förråd/klädkammare och ett fint badrum med wc, dusch, bastu och tvättställ. Garage i länga och gemensamma elrum med maskiner och soprum som delas på 15 hus i samfälligheten.

Uteplats:
Uteplats 1: Altan, läge väster.
Uteplats 2: Terrass, läge öster.
Bilplats:
Bilplats 1: Garage. Bilplats 2: P-plats.
TV:
Fiber
Internet:
Fiber
Tomt:

Tomtarea 183 m² (friköpt). Tomten: Lättskött inhägnad tomt med gräsmatta, bärbuskar och fruktträd.

Upplåtelseform:
Äganderätt

Ekonomi

Taxeringsvärde:
3 178 000 kr
Driftskostnad:
32 100 kr/år
Energiprestanda:
32 kWh/m² år

Byggnad

Byggnadstyp:
1 ½ plan med källare
Byggnadsår:
1991
Yttervägg:
Leca
Grund:
Källare
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Betong/trä
Fasad:
Trä
Takbeklädnad:
Betongpannor
Hängrännor:
Plåt
Fönster:
Isolerglasfönster
Ventilation:
Mekanisk frånluft med återvinning
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Uppvärmningssystem:
Frånluftsvärmepump - vattenburen
Panna:
2018

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Hovås 48:38
Taxeringskod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten / Kommunalt avlopp
Servitut:

Gemensamhetsanläggning: Göteborg Hovås GA:42, Göteborg Hovås GA:43, Göteborg Hovås S:97
Planbestämmelser: Byggnadsplan (1966-11-22)

Grytstigen 1

En “pärla” i Hovås. Nyrenoverat 1-plans hus med inredd källare i mycket fint skick både invändigt och utvändigt. Insynsskyddad, stor fin baksida i söder med pool, altandäck och vacker trädgård samts garage och förråd. Här bor man bekvämt nära naturen och med närhet till golf och bad, förskola och skolor, buss till stan samt Nya Hovås.

Pris:
6 950 000 kr
Rum:
5 rum, varav 3-4 sovrum.
Boarea:
130 kvm
Biarea:
75 kvm
Tomtarea:
671 kvm
Byggår: 1969, renoverad 2008-2019
Uteplats:
Altan med pool om ca 100 m², läge sydväst.
Bilplats:
Bilplats 1: Garage med plats för 1 bil. Bilplats 2: P-plats med plats för 2 bilar.
Övriga byggnader:
Förråd
TV:
Fiber
Internet:
Fiber
Tomt:

Mycket fin trädgård i söder med fina planteringar och Gabionmur samt gräsmatta, insynsskydd av ett plank. Finns ritning för tänkt trädgårdsrenovering för entrésida med stenläggning och fler parkeringsplatser.

Upplåtelseform:
Äganderätt

Ekonomi

Taxeringsvärde:
4 690 000 kr
Driftskostnad:
66 400 kr/år
Energiprestanda:
83 kWh/m² år

Byggnad

Byggnadstyp:
1- plansvilla med inredd källarvåning
Byggnadsår:
1969, renoverad 2008-2019
Grund:
Betongplatta/krypgrund
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Tegel/trä
Takbeklädnad:
Papp
Hängrännor:
Plåt målad
Fönster:
Isolerglas och kopplade
Ventilation:
Självdrag
Larm:
Finns
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Uppvärmningssystem:
Vattenburen golvvärme i källare/direktverkande el och luft-luftvärmepumpar.

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Hovås 1:196
Taxeringskod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten / Kommunalt avlopp
Servitut:

Servitut: Rättigheter-förmån: Avtalsservitut Ledning Mm(7 st)
Rättigheter-last: Avtalsservitut Ledning Mm
Inskrivning servitut/övriga gravitationer: Nyttjanderätt Tele, Avtalsservitut Ledning Mm
Gemensamhetsanläggning: Göteborg Askim GA:25

Norra Grinnekärrsvägen 1B

Med högt fritt och naturskönt läge på spännande naturtomt planeras för parhus i stram funktionalistisk stil om totalt 182,4 kvm fördelat på två sällskapsrum och fyra sovrum. Underbara solterrasser i gott sydvästläge med kvällssol. Möjligheter till egna val och tillval finns. Bekväm närhet till förskolor, skolor, kommunikationer, bad- och båtliv.
Friköpt tomt om ca 531 m².

Ett perfekt tillfälle för den som vill bygga ett nytt hus men slippa processen med bygglov. Här är jobbet gjort!

Rum:
6 rum, varav 4 sovrum.
Boarea:
182.4 kvm
Tomtarea:
1 077 kvm
Byggår: 2019
Interiör:

Entrévåning:
Via den generöst tilltagna uppfarten når vi den luftiga entréhallen, med gott om plats för ytterkläderna.
I anslutning till hallen finns klädvårdsdel och ett badrum med dusch.
Från entréhallen kommer vi in i allrummet om ca 40 kvm med utgång till uteplats i västerläge.
På detta plan finns tre sovrum.
Total area på detta våningsplan blir 90.7 kvm.

Övervåning:
Från hallen i entrévåningen tar vi oss upp till övervåningen. Med en takhöjd på upp till 2,7 meter och stora fönsterpartier mot väster kommer vi att mötas av ett underbart ljus med skön öppenhet mot kök, matsal, vardagsrum och solterrass. Kök, matsal och vardagsrum om totalt ca 51 kvm. Stora skjutdörrspartier tar oss ut till den underbara solterrassen i västerläge.

Köksdelen blir komplett maskinellt utrustad och förses med en köksö i centrum (fritt val).
Vardagsrummet är lättmöblerat med gott om plats för en rejäl sittgrupp. De stora fönsterpartierna i två väderstreck ger en trevlig kontakt med både solterrassen och den spännande naturtomten. Mörka höst- och vinterkvällar kan du njuta av en brasa i kaminen (tillval).

På detta plan finns det stora sovrummet med badrum och bastu (fritt val). Från husets master bedroom får vi utgång till terrassen. Detta sovrum är totalt drygt 23 kvm inklusive en välinredd walk in closet.

Total area på denna våning blir 90,7 kvm.

Utrustning och materialval i sammanfattning:
Kök från Vedum vit eller kulör. Den maskinella utrustningen från Siemens utgörs av kylskåp, frysskåp, induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro och diskmaskin samt köksfläkt från Fjäråskupan. Blandare från Gustavsberg.

Wc/duschrum är helkaklat med klinker på golv och utrustat med tvättställ i kommod, Wc-stol från Svedbergs samt handdukstork(tillval). Duschväggar i klarglas samt blandare från Gustavsberg.

Klädvård har klinker på golv och utrustas med tvättmaskin och torktumlare från Siemens samt bänkskiva med tvättho. Blandare från Gustavsberg.

Skön vattenburen golvvärme i båda plan. Klinker i entréhall och, ekparkett från Tarkett i kök, sovrum och sällskapsrum.

Terrasserna får ett tryckimpregnerat trallgolv samt smidesräcken i galvat stål och glas.

För ytterligare information kring material, utförande och utrustning, se separat leveransbeskrivning och rumsbeskrivning, som tillhandahålles i samband med visning.

TV:
Anslutningsavgifter för fiber, el ingår inte i priset.
Internet:
Fiber vid tomtgräns
Tomt:

Tomtarea ca 531 m² (friköpt).

Upplåtelseform:
Äganderätt

Byggnad

Byggnadstyp:
2-plansvilla
Byggnadsår:
2019
Grund:
Platta på mark
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Liggande Cederträpanel
Takbeklädnad:
Papp alt sedum (tillval)
Hängrännor:
Plåt
Fönster:
3-glasfönster
Ventilation:
Mekanisk
Vatten:
Vatten saknas
Avlopp:
Avlopp saknas
Uppvärmningssystem:
Nibe 730 frånluftsvärmepump med vatten buren golvvärme

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Brottkärr 2:291
Taxeringskod:
210, Småhusenhet, tomtmark
Vatten/avlopp:
Vatten saknas / Avlopp saknas

Sannå Dalastigen 11

Fräscht och smakfullt inredd villa, uppförd år 2005 i öppen, ljus och tilltalande arkitektur på lättskött natur- och trädgårdstomt med fridfullt, idylliskt läge längst in på återvändsgata gränsande till Sandsjöbacka naturreservat.

Detta unika och väl genomtänkta hus specialdesignades för att passa den stora aktiva familjen och erbjuder fem rymliga sovrum samt underbara sällskapsutrymmen med utgång till härliga solterrasser och balkong. Dubbelgarage.

Här bor du i en lantlig oas, med vacker natur och hästhagar inpå knuten, fina promenadstråk och ridvägar för de som söker optimala naturupplevelser i barnvänlig, lugn, skön och avkopplande miljö.

Rum:
8 rum, varav 5 sovrum.
Boarea:
214 kvm
Tomtarea:
1 231 kvm
Byggår: 2005
Interiör:

Entréplan:
Från uppfarten framför dubbelgaraget når vi via vackert stensatt och skyddad entré den rymliga entréhallen med plats för ytterkläderna i inbyggd skjutdörrsgarderob. Redan här möts vi av den imponerande rymden och det härliga ljuset från sällskapsrum och kök i öppen planlösning om drygt 70 kvm med ekparkett.

I anslutning till hallen finns elegant inredd gästtoalett med dusch samt separat klädvårdsrum med egen entré. Den maskinella utrustningen utgörs av tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och centraldammsugare. Klinkergolv i samtliga dessa utrymmen inkl. hall.

Sällskapsdelen är naturligt avdelad med plats för flera sittgrupper och erbjuder en väl tilltagen matplats i ett utav två helt glasade burspråk. Burspråken och de många och stora fönsterpartierna i söder och väster ger en skön kontakt med trädgården och den omgivande naturen. Lamellgardiner som solskydd.

Mörka höst- och vinterkvällar kan du njuta av en brasa i den pampiga täljstensspisen från Tulikivi.

Köksdelen, som avgränsas av bardisk mot matplatsen har profilerade luckor i vitt och gott om arbetsytor. Maskinparken utgörs av kyl, frys, spishäll, fläktkåpa och diskmaskin. Allt i vitt.

De härliga solterrasserna med sina vackra ljusgrå granitplattor når du både från köksdelen och från sällskapsdelen via helt glasade dörrar. Här finns ett flertal sköna uteplatser i olika väderstreck.

På entrévåningen finns ett utav husets totalt fem sovrum (11,2 - 15 kvm). Detta sovrum har egen klädkammare i omedelbar anslutning. Ekparkett. Skön vattenburen golvvärme på hela detta våningsplan.

Via den ljusa och trevliga ek-klädda trappan från sällskapsdelen når vi övre plan.

Övre plan:
Här möts vi av ett ljust fint allrum om drygt 25 kvm med utgång till stor balkong, belägen mot naturreservatet.

De fyra rymliga sovrummen på detta våningsplan är placerade runt allrummet. Tre utav dem med fina fönsterpartier i hörnläge. Samtliga med goda förvaringsmöjlighet i garderober. Rymlig platsbyggd skjutdörrsgarderob i master bedroom kompletterat med en klädkammare intill.

Det ljusa och smakfullt inredda badrummet erbjuder både bad i hörnbadkar, dusch samt bastu. Skön golvvärme (el) under klinkergolv.

Uteplats:
Ett flertal solterrasser i öster, söder och väster på entréplan samt stor balkong på övre plan.
Bilplats:
Dubbelgarage med fjärrstyrd port. Parkeringsplatser på uppfart. Plats för båtuppställning bredvid garage.
Övriga byggnader:
Dubbelgarage med förråd.
Internet:
Fiberanslutning.
Tomt:

Lättskött natur- och trädgårdstomt om 1 231 m² (friköpt), gränsande till naturreservat.

Upplåtelseform:
Äganderätt

Byggnad

Byggnadsår:
2005
Grund:
Platta på mark
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Trä
Takbeklädnad:
Betongpannor
Hängrännor:
Plåt
Fönster:
Isolerglasfönster
Ventilation:
Mekanisk frånluft
Murstock:
Murad skorsten
Centraldammsugare:
Finns
Vatten:
Enskilt vatten
Avlopp:
Enskilt avlopp
Uppvärmningssystem:
Bergvärmeanläggning, vattenburen golvvärme entréplan. Radiatorer, övre plan.

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Nötegång 8:12
Taxeringskod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp:
Enskilt vatten / Enskilt avlopp
Servitut:

Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Ekenäs GA:8, Kungsbacka Nötegång GA:6
Planbestämmelser: Byggnadsplan (1959-09-14) , Ändring av detaljplan (1995-04-06)

Västra Särövägen 122

Bekvämast tänkbara boende på ett plan i ljust och trivsamt inredd villa. En liten oas, med vacker tomt omgärdad av grönska, stor solterrass och direkt närhet till Särö Golfklubb, tennisbanor, Särö Västerskog, Snäckestrand och trevliga restauranger i havsnära miljö.

Pris:
6 850 000 kr, utgångspris
Rum:
5 rum, varav 4 sovrum, samt gäst/kontorsrum om c:a 15 kvm i garagebyggnaden.
Boarea:
140 kvm
Tomtarea:
1 442 kvm
Byggår: 1985
Interiör:

Redan i entréhallen möts vi av det rikliga ljusflödet från vardagsrummets väl tilltagna fönsterpartier.

Inbjudande, ljust och luftigt vardagsrum med härlig volym, som ytterligare förstärks av det rejäla burspråket.
Härifrån når vi också den stora solterrassen och trädgården.

Rymligt kök med vita snickerier, bänkskivor i massiv ek, gott om skåpsutrymmen och bra arbetsytor.
Den maskinella utrustningen består av spis, fläkt, kyl, frys och diskmaskin.
Även från köket finns utgång till terrass och trädgård.

Fyra sovrum, från det större av dessa når vi solterrassen och får en skön kontakt med den grönskande trädgården.

Genomgående ekparkettgolv i vardagsrum, kök och sovrum.

Klädkammare och garderober med gott om plats för förvaring.

Två badrum och tvättstuga med groventré. Tvättstugan är utrustad med två tvättmaskiner och ett torkskåp.

Bilplats:
Garage med varmisolerat gästrum (år 2013).
Internet:
Fiberanslutning finns vid tomtgräns
Tomt:

Tomtarea 1 442 m² (friköpt). Plan, lättskött trädgårdstomt och fina solterrasser

Upplåtelseform:
Äganderätt

Ekonomi

Taxeringsvärde:
6 391 000 kr
Driftskostnad:
44 072 kr/år
Energiprestanda:
71 kWh/m² år

Byggnad

Byggnadstyp:
Enplansvilla
Byggnadsår:
1985
Grund:
Krypgrund
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Trä
Takbeklädnad:
Betongpannor
Hängrännor:
Plåtisol
Fönster:
4-glasfönster isolerglas
Ventilation:
Mekanisk
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Uppvärmningssystem:
Frånluftsvärmepump, år 2009

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Särö 1:198
Taxeringskod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten / Kommunalt avlopp
Servitut:

Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Särö GA:5
Planbestämmelser: Byggnadsplan (1981-03-12)

Kofferdalsvägen 19

Fantastiskt läge nära hamnen, naturen och tennisbanor.
Tomten om 940 kvm ligger nära badet och småbåtshamnen med bryggor och klippor.

Området är detaljplanerat och får bebyggas med byggnadsarea om 150 kvm + komplementbyggnad om 40 kvm. Den tillåtna höjden är +15 m.
Säljaren kommer ombesörja och bekosta grovplanering av vägen.

Belägen nära skolor, förskolor och kommunikationer. Golf, bad- och båtliv når du på några minuter. Ett stort utbud av butiker och service finner du i Nya Hovås.

Tomten säljs utan krav på specifik husleverantör.

Det finns offert från Fiskarhedensvillan.
https://fiskarhedenvillan.se/

Anslutningskostnad för VA tillkommer.

Pris:
4 500 000 kr
Tomtarea:
940 kvm
Tomt:

Tomtarea 940 m² (friköpt).

Upplåtelseform:
Äganderätt

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Skintebo 304:8
Taxeringskod:
210, Småhusenhet, tomtmark
Servitut:

Gemensamhetsanläggning: Göteborg Skintebo GA:55
Planbestämmelser: Detaljplan (2017-05-23)

Fjordvägen 51 Hovås Kallbadhus

Välkommen till en av jordens vackraste platser, som erbjuder skön avkoppling vid havet. Njut av sandstrand, klippor och badbryggor.
Här finns även boulebana, restaurang och kiosk.

Rum:
1 rum.
Boarea:
7.5 kvm
Tomtarea:
0 kvm
Byggår: 1992
Interiör:

Sjöbod med soligt läge vid populära Kallbadhuset!!

Hovås Kallbadhus är en lugn och avkopplande oas. En liten bit av världen som vi menar är en av jordens vackraste platser.
Det spelar ingen roll om solen skiner eller regnet öser ner och vinden piskar.

Vackert och mäktigt är det, eller som en besökare nyligen sa: “Detta är en plats som ger energi”
Hovås Kallbadhus är ett privat område med god service.

Här finns stränder, bryggor, restaurang, kiosk och boulebana.
Ni erbjuds sol och bad i underbar miljö.

Sjöboden ligger i början av området med lätt access till både restaurang samt dusch och wc. .
Den är med loft.
Här finns också tillgång till bastu, relaxavdelning, restaurang samt fri parkering.

http://www.hovaskallbadhus.se/

Tomt:

(arrenderätt).

Upplåtelseform:
Arrenderätt

Byggnad

Byggnadsår:
1992

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Göteborg Hovås 2:9

Skintebovägen 120

Fantastisk läge med strålande havsutsikt.
Tomten om 1232 kvm ligger nära badet, naturen och småbåtshamn med bryggor och klippor.

Området är detaljplanerat och får bebyggas med byggnadsarea om ca 200 kvm. inklusive komplementbyggnad.
Belägen nära skolor, förskolor och kommunikationer. Golf, bad- och båtliv når du på några minuter. Ett stort utbud av butiker och service finner du i Nya Hovås.

Tomten säljs utan krav på specifik husleverantör.

Det finns offert från Fiskarhedensvillan.
https://fiskarhedenvillan.se/

Anslutningkostnad för VA tillkommer.

Pris:
4 675 000 kr
Tomtarea:
1 232 kvm
Tomt:

Tomtarea 1 232 m² (friköpt).

Upplåtelseform:
Äganderätt

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Skintebo 1:97
Taxeringskod:
210, Småhusenhet, tomtmark
Servitut:

Servitut: Rättigheter-förmån: Officialservitut Vatten-Och Avloppsledningar
Gemensamhetsanläggning: Göteborg Skintebo GA:54
Planbestämmelser: Detaljplan (2018-01-25)

Jägmästarevägen 5

Omfattande renoverat kedjehus med exklusiva och påkostade materialval i populära, barnvänliga Hede!
Här finns gott om plats för hela familjen, med både privata ytor och inbjudande sällskapsrum.
Huset karaktäriseras av modern design i väl avstämda färger och material. 
Lugnt, centralt läge nära Kungsbacka centrum, kommunikationer, skolor och vacker natur.

Pris:
5 175 000 kr, Utgångspris
Rum:
6 rum (kan göras om till 7 rum), varav 3-4 sovrum.
Boarea:
145 kvm
Biarea:
36 kvm
Tomtarea:
364 kvm
Byggår: 1972
Interiör:

En välplanerad bostad, med gott om plats för hela familjen, med både privata ytor och ljusa, luftiga sällskapsrum i en väl genomtänkt, funktionell disposition.
Villan renoverades år 2018/19 och karaktäriseras av modern design, ljusa färger och gedigna materialval.
Kök, matsal och vardagsrum skapar tillsammans härliga sälskapsytor i en bra balans mellan öppenhet och avgränsning.
Vardagsrummet har en skön volym med stilren inredning och en öppenhet mot såväl det nya moderna köket som uterummet.
Det stora fönsterpartiet och det glasade skjutdörrspartiet från golv till tak skapar en ljus, inbjudande atmosfär.
Behaglig golvvärme och inbyggda ledsportslights med dimmer i taket på hela entréplan.
Inbyggt ljudsystem i tak, mediauttag för TV och internet.
I bostaden finns tre sovrum (med möjlighet till fyra), allrum på övervåningen, en walk-in-closet, klädvård och två badrum.
Något som gör bostaden unik är den väl tilltagna och helt insynsskyddade solterrassen som delvis är under tak. Trädgården är lättskött i bästa sydvästläge med sol från morgon till kväll.

Övriga byggnader:
Till bostaden hör också ett garage om ca 36 kvm med nybyggd toalett.
Internet:
Fiber installerad i huset
Övrigt:

Renoveringar:
1991Byggdes burspråk ut i köket
2000 Fönster byte
2001 Ny varmvattenberedare
2015 Nytt tak på huset samt nypapp på garagetaket


Renoveringar 2018/2019:
-Nytt badrum entréplan (exklusiva material: Kaldawei badkar samt handgjort handfat)
-Väggar (nya gipsskivar i hela entréplan samt ett sovrum på övreplan)
-Nytt kök med inbyggd kyl, Thermex vertikal fläkt, Blanco diskho, primy kran och diskmedelpump i svart färg, diskmation med extra fuktioner samt belysning, 80 cm bred spishäll
-Renoverat tvättstuga: samma luckor som köket. Självavfrostande frys, tvättmaskin samt förberätt för torktumlare
-Värmegolv på hela entréplan
-Nya tak med dimbara LED-spottar på hela entréplan
-Inbyggt ljudsystem i taket som streamas via Bluetooth.
-Tilläggsisolerat hela huset
-Alla fönster är utflyttade samt delvis flyttade
-Ny fasad
-Nya garagedörrar
-Nytt skjutdörrsparti i glas i vardagsrum
-Nytt tak över altan
-Alla element är nya i hus + garage
-Ny entrétrappa
-Nya plåtarbeten ovan och under fönster
-Ny dörr till förråd/garage
-Nya hängrännor
-Ny elcentral
-Ny el i hela huset (delvis bytt i garage)
-Nytt parkettgolv i entréplan + ett sovrum på övreplan
-Takfot på taket byggdes ut
-Utbytte av alla vattenrör (förutom wc övreplan och delvis i garaget)
-Målning av hela huset invändigt samt utvänligt
-Ny ytterbelysning
-Ny kommod badrum övreplan
-Media för tv och internet i alla rum samt kök.

Tomt:

Tomtarea 364 m² (friköpt).

Upplåtelseform:
Äganderätt

Ekonomi

Taxeringsvärde:
3 100 000 kr
Driftskostnad:
26 808 kr/år
Energiprestanda:
209 kWh/m² år

Byggnad

Byggnadstyp:
1 ½ plansvilla
Byggnadsår:
1972
Grund:
Platta på mark
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Trä
Takbeklädnad:
Betongpannor
Hängrännor:
Plåt
Fönster:
3-glasfönster
Ventilation:
Självdrag
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Uppvärmningssystem:
El golvvärme och radiatorer

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Hede 5:108
Taxeringskod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten / Kommunalt avlopp
Servitut:

Servitut: Rättigheter-förmån: Officialservitut Dränering; Officialservitut Väg Dränering(2 st)
Rättigheter-last: Officialservitut Väg Dränering
Planbestämmelser: Stadsplan (1971-10-19)

Fjordvägen 51 Hovås Kallbadhus sjöbod L8 och L9

Dubbel sjöbod med strandläge vid Hovås Kallbadhus
Välkommen till en av jordens vackraste platser, som erbjuder skön avkoppling vid havet. Njut av sandstrand, klippor och badbryggor.
Här finns även boulebana, restaurang och kiosk..

Rum:
2 rum.
Boarea:
15 kvm
Tomtarea:
0 kvm
Byggår: 1992
Interiör:

Dubbel sjöbod med strandläge vid populära Kallbadhuset!!

Hovås Kallbadhus är en lugn och avkopplande oas. En liten bit av världen som vi menar är en av jordens vackraste platser.
Det spelar ingen roll om solen skiner eller regnet öser ner och vinden piskar.

Vackert och mäktigt är det, eller som en besökare nyligen sa: “Detta är en plats som ger energi”
Hovås Kallbadhus är ett privat område med god service.

Här finns stränder, bryggor, restaurang, kiosk och boulebana.
Ni erbjuds sol och bad i underbar miljö.

Den dubbla sjöboden ligger i början av området med lätt access till både restaurang, dusch, wc och ett fantastiskt strandläge.
Den är vinterbonad med loft.
Här finns också tillgång till bastu, relaxavdelning, restaurang samt fri parkering.

Övrigt:

Arrendeavgift : 14 880 kr/år

Tomt:

(arrenderätt).

Upplåtelseform:
Arrenderätt

Byggnad

Byggnadsår:
1992

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Göteborg Hovås 2:9

Ljungbackegatan 6a

Unikt tillfälle att förvärva Ägarlägenhet* i fridfullt villakvarter intill Chalmers och Mossens idrottsplats. Promenadavstånd till Götaplatsen, Korsvägen och Sahlgrenska. Nära livsmedelsbutik, restauranger, kommunikationer och service.

Lägenheten är fördelad på två enheter om ca 25 kvm vardera med egen entré. Varje enhet innehåller ett rum, hall/passage, kokvrå och badrum med tvätt. Varsin uteplats i väster. Genomgående bra skick. Du kan också slå ihop enheterna, om du så önskar.

Detta är således inte en bostadsrätt utan en Ägarlägenhet där du precis som när det gäller tex en villafastighet själv bestämmer om du vill hyra ut lägenheten eller använda den själv.

Lägenheten ingår i Ljungbacken Samfällighetsförening. I samfällighetsavgiften om fn Kr. 13.836:-/år ingår värme, vatten, sophämtning, viss trädgårdsskötsel och en parkeringsplats.

I samband med köp av ägarlägenhet betalar du lagfart och stämpelskatt. Taxeringsvärde för denna ägarlägenhet är Kr. 1.510.000:-.

* Ägarlägenhet är en ägandeform som är vanlig i Europa. Upplåtelseformen medför låga fasta kostnader och stor personlig frihet.

Här äger du och får lagfart på din egen bostad i ett flerbostadshus, vilket kan liknas vid radhus på höjden. Du disponerar helt och hållet över din lägenhet. Du ges också samma möjligheter att pantsätta, belåna, överlåta och hyra ut din Ägarlägenhet precis som när du äger en villa eller ett radhus.

Detta skiljer sig mot bostadsrätten, vilken är en nyttjanderätt till en bostadslägenhet och vilar på en föreningstanke. Nyttjanderätten är där knuten till en andel i en bostadsrättsförening, som äger fastigheten där lägenheten är belägen. Medlemmens rätt att själv förfoga över huset eller lägenheten är i flera avseenden begränsad. Det krävs till exempel särskilt tillstånd för upplåtelse i andra hand, och för att en överlåtelse ska vara giltig måste förvärvaren först beviljas medlemskap i föreningen.

För skötseln av gemensam mark och anläggningar utanför din egen Ägarlägenhet finns en Samfällighetsförening, på samma sätt som i det flesta radhusområden. Samfällighetsföreningen finns för att för att juridiskt skydda sådant gemensamt ägande och det är ett bra sätt att organisera skötsel av den gemensamma marken och anläggningarna. Du bestämmer och har ansvaret tillsammans med dina grannar hur samfälligheten ska skötas.

Läs mer om Ägarlägenheter och samfällighetsföreningar hos Lantmäteriet, i bifogad länkar:

https://www.lantmateriet.se/sv/Fastigheter/Andra-fastighet/Tredimensionell-fastighetsindelning/Agarlagenheter/

https://www.lantmateriet.se/sv/Fastigheter/samfalligheter/om-samfallighetsforeningar/?faq=14f7

Rum:
2 x 1 rum och kokvrå.
Boarea:
42 kvm
Biarea:
8 kvm
Våning:
1 av 4
Byggår: 2010
Interiör:

Planlösning lgh 6a-vänster:
Träbelagd uteplats i anslutning till entrén. Hall med plats för förvaring i tre garderober. Rum med plats för säng, matbord/soffa och lite till. Kök/kokvrå utrustad med spis, köksfläkt och kyl/frys. Badrum utrustat med duschplats, wc, tvättställ samt tvättmaskin och torktumlare.

Planlösning lgh 6a-höger:
Stenbelagd uteplats i anslutning till entrén. Plats för ytterkläderna i garderob innanför entrén. Rum med utrymme för säng, soffa/matbord och lite till. I passage till kök/kokvrå finns utrymme för garderob samt kyl/frys. Kök/kokvrå med spis och köksfläkt. Badrum utrustat med duschplats, wc, tvättställ samt tvättmaskin och torktumlare.

Uteplats:
Två uteplatser
Bilplats:
1 parkeringsplats. Ingår i samfällighetsavgiften.
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Byggnad

Byggnadsår:
2010

Förening

Namn:
Ljungbacken Samfällighetsförening

Kofferdalsvägen 32

Välkommen till trevliga och fridfulla Kofferdalsvägen, strax intill havet och Skintebo hamn. Här erbjuds en klassisk sjuttiotalsvilla med underbar natur- och trädgårdstomt, perfekt för barnfamiljen. Härligt ljust läge med solterrasser i söder och väster. Stora sällskapsytor och rymliga sovrum. Välskött och prydligt med bl.a nytt tak och ny dränering. Separat garagebyggnad med förråd.

Här bor du med omedelbar närhet till bad- och båtliv, tennisbanor, skolor och kommunikationer. Nya Hovås med dess utbud av butiker och service finns på bekvämt cykelavstånd.

Rum:
6 rum (kan göras om till 7 rum), varav 3-5 sovrum.
Boarea:
179 kvm
Tomtarea:
866 kvm
Byggår: 1977
Interiör:

Entréplan:
Från den prydligt stensatta uppfarten når vi husets inbjudande entréhall. Här välkomnas vi av ett härligt ljus från vardagsrum och kök i öppen planlösning. Totalt ca 50 kvm med generöst tilltagen fönstersättning mot öster, söder och väster.

Köksdelen, från Siematic, är komplett utrustad med mycket gott om förvaring och arbetsytor. Luckor i högblankt vitt kompletteras elegant med blankpolerade svarta granitbänkar. Den maskinella utrustningen utgörs av en extra bred induktionshäll och vägghängd fläktkåpa, inbyggnadsugnar, kyl, frys och diskmaskin. Den fristående köksön med utmärkta förvaringsmöjligheter och med egen vask, är perfekt för buffén.

Mörka höst- och vinterkvällar kan du njuta av en sprakande brasa i kaminen.

Från vardagsrummet och matplatsen får vi direktkontakt med trädgården och solterrasserna i söder och västerläge. Terrasserna är skönt träbelagda, delvis skyddade under tak mot söder och med terrassmarkis mot väster.

I anslutning till entréhallen finns plats för ytterkläderna i klädkammare, trappa till övre plan samt entrévåningens badrum. Badrummet är helkaklat med behaglig värme under klinker (el) och utrustat med bubbelbadkar, handfat i kommod samt toalett.

Detta våningsplan hade ursprungligen två sovrum. Numera finns här enbart husets föräldrasovrum som integrerats med en generöst tilltagen och välinredd klädkammare, i fil med sovrummet. Det fina burspråket i sovrummet ger ett härligt ljus och en underbar kontakt med den prunkande trädgården.

Det välutrustade klädvårdsrummet är beläget med egen entré från husets norra gavel, med garage och förråd intill. Det är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och vask, samt ett flertal garderober och linneskåp. Praktiskt klinkergolv i klassiskt vitt och svart.

Övre plan:
Här möts vi av ett underbart allrum om 36 kvm med öppenhet till nock, frilagda takbalkar och ett flödande ljus från stora fönsterpartier i söder, kompletterat med två stora takfönster i väster. Utgång till balkong med söderläge. Detta rum kan enkelt delas av för den familj som önskar fler sovrum.

Två sovrum om vardera 11 kvm finns på detta våningsplan och är belägna vid norrgaveln. I anslutning till hallen finns klädkammare och badrum.
Badrummet, med takfönster i väster, är helkaklat med skön golvvärme under mosaik (el) och utrustat med duschplats, toalett, handdukstork samt handfat i kommod.

Uteplats:
Sköna solterrasser i söder och väster. Delvis under tak och terrassmarkis. Balkong i söder på övre plan.
Bilplats:
Garage samt parkeringsplatser på uppfart.
Övriga byggnader:
Separat garagebyggnad med förråd.
Internet:
Telia "öppen fiber".
Tomt:

Barnvänlig och prunkande natur- och trädgårdstomt om 866 m² (friköpt), med fruktträd och buskar.

Upplåtelseform:
Äganderätt

Byggnad

Byggnadsår:
1977
Yttervägg:
Betong
Grund:
Krypgrund
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Mexitegel, trä och plywood
Takbeklädnad:
Betongpannor
Hängrännor:
Plåt
Fönster:
3-glasfönster
Ventilation:
Mekanisk frånluft
Larm:
Finns
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Uppvärmningssystem:
Direktverkande el + luftvärmepump

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Skintebo 303:8
Taxeringskod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten / Kommunalt avlopp
Servitut:

Planbestämmelser: Stadsplan (1973-03-28) , Tomtindelning (1983-12-06)

Västervägen 18

Välkommen till en mycket trevlig och generös familjevilla med havsutsikt, belägen på gatan som slutar vid havet. Väl inbäddad i grönska med flera soliga och skyddade uteplatser att njuta av. Titta ut över havet och njut av seglingar, sol, vind och den vackra arkipelagen. Ta “sommarvägen” till badet, endast 250 meter bort. Separat lägenhet med egen uteplats och även en sommarstuga med två sovrum.

Rum:
9 rum, varav 5-6 sovrum. (Gästhuset, 32 kvm, 2 sovrum, kök, badrum)
Boarea:
300 kvm
Biarea:
56 kvm
Tomtarea:
1 351 kvm
Byggår: 1940 och 1977
Interiör:

Välkommen till en mycket välskött och välbyggd generös familjevilla!
Snyggt stenlagd södersida med plats för tre bilar och garage för en bil.
Välkomnande entréhall med ljusinsläpp från söder. Två sovrum som båda har fint parkettgolv från 2011, hall och vardagsrum byttes golvet samtidigt till samma fina golv. Vardagsrum och musikrum har öppen planlösning med en braskamin som delar av.
Binova Köket från - 2001 är hjärtat i huset, här finns gott om plats både runt köksö och matsalsbord samt stora Hajom och fönsterparti ut mot hav och trädgård. Välutrustat med stor Armana kyl/frys, gaggenau ugn och diskmaskin, Siemens spis och Binova fläkt. En öppen spis höjer mysfaktorn i köket. Klinkergolv med golvvärme. Mellan kök och vardagsrum finns en gäst wc.
Fin ek-trappa från 2011 leder oss upp till ett stort sällskapsrum med havsutsikt, en balkong där man gärna sätter sig ner och tittar ut över havet i väster. Här finns ett stort sovrum med egen klädkammare samt ett fint kaklat badrum med dusch/wc och tvättställ.
Samma fina ek-trappa leder oss ner till nedre plan som är fördelad på fyra rum, separat lägenhet med egen uteplats. Lägenheten har ett sovrum, kök, öppen spis i sällskapsrummet, här finns en köksentré till öster och en utgång till uteplats i väster. Badrum med äldre ytskikt, kaklad dusch, wc och tvättställ. Cykelrum/förråd som även har tvättmöjlighet till lägenheten.
En liten vinkällare, större förråd/rum samt ett sovrum med utgång till uteplats. Ett kaklat badrum som är byggt 2004 med takdusch, integrerat och kaklat badkar, bastu, wc och tvättställ. Från tvättstuga kommer man ut till uteplats på baksidan, tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och tvättställ.
Gästhus är utrustat med kök, dusch wc och tvättställ, varmvattenberedare, två separata sovrum. Sedumtak på yttertak och träpanel på fasad, kopplade fönster.
Trädgården ligger väl inbäddad i grönska med snygga sten ytor och alla olika platser att njuta av. Finns körsbär, äpplen, plommon, häckar, träd och bärbuskar. Staket för familjens hund finns.

Uteplats:
Uteplats 1: Balkong i väster samt uteplats utanför kök i väster
Uteplats 2: Uteplats, läge väster i markplan samt en uteplats i öster.
Bilplats:
Bilplats 1: Garage om ca 24 m² med plats för 1 bil. Bilplats 2: P-plats med plats för 3 bilar.
Övriga byggnader:
Gästhus. (32 kvm fördelad på två sovrum, kök med kyl/frys/spis samt badrum med dusch, wc och tvättställ, separat vvb) Yttertak är sedumtak).
TV:
Ansluten till kabelnät. Canal Digital
Internet:
Via kabel-TV. Telia
Tomt:

Tomtarea 1 351 m² (friköpt). Mycket fin och insynsskyddad hörntomt med fyra olika uteplatser och dessutom balkong med fin havsutsikt. Trädgården är uppdelad i olika rum i alla väderstreck med naturmaterial som natursten och gräs. Trädgårdsland, häckar, bärbuskar och frukträd.

Upplåtelseform:
Äganderätt

Byggnad

Byggnadstyp:
1 ½ plan i souterräng
Byggnadsår:
1940 och 1977
Grund:
Betongplatta/krypgrund
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Trä
Takbeklädnad:
Taktegel och sedum på gästhus
Hängrännor:
Plåt
Fönster:
Isolerglas samt 2-glas
Ventilation:
Mekanisk frånluft
Murstock:
Murad skorsten
Larm:
Finns
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Uppvärmningssystem:
Direktverkande el (två luft-luftvärmepumpar)

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Kyvik 1:70
Taxeringskod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten / Kommunalt avlopp
Servitut:

Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Kyvik GA:16
Planbestämmelser: Detaljplan (1989-11-02)

Granitvägen 10

Mycket välskött och renoverad villa i modern stil med bra läge, längst in på återvändsgata på insynsskyddad hörntomt. Totalt 210 kvm med fina ytskikt och badrum och kök i mycket gott skick. Rymligt och socialt kök med öppen planlösning till vardagsrum. Goda förvaringsmöjligheter samt integrerat garage i huset. Härliga, soliga uteplatser och isolerad friggebod. Varmare dagar och kvällar tillbringar man mer än gärna på uteplatserna och balkongen som nås via köket och vardagsrummet.

Rum:
6 rum, varav 4 sovrum.
Boarea:
152 kvm
Biarea:
58 kvm
Tomtarea:
690 kvm
Byggår: 1974
Interiör:

Välkomnande entré med fin stenlagd framsida och en ljus hallentré med klinker och golvvärme. Ljust och mysigt sällskapsrum, stora fönster, öppen spis (ej funktion), ett sovrum med fint parkettgolv och ljusa väggar. Fräscht wc med tvättställ, helkaklat, snyggt badrum med dusch och bastu som är integrerad med en mycket fin och rymlig tvättstuga. Goda förrådsutrymmen och pannrum (bergvärme). Ingång till garage från tvättstugan. Den renoverade trappan med glas ger fint ljus från övre plan där glas-altandörrar och stora fönster skapar en öppen och rymlig känsla. Övre plan: Vardagsrum och kök i öppen planlösning med fint parkettgolv som har vattenburen golvvärme. Vitvarorna är från 2005, diskmaskin från 2017. Utgång till balkong som har tak över där man njuter av vårsolen utanför köket, solstyrda markiser. Snyggt badrum som är helkaklat, dusch/badkar, golvvärme, wc och tvättställ. Tre sovrum och en utgång till altaner i två etage och den lummiga trädgården. Isolerad friggebod. Alla ytskikt är renoverade och i gott skick.

Uteplats:
Uteplats 1: Altan om ca 60 m², läge öster.
Uteplats 2: Balkong om ca 21 m², läge väster.
Bilplats:
Bilplats 1: Garage om ca 18 m² med plats för 1 bil. (utgång från tvättstuga) Bilplats 2: P-plats med plats för 3 bilar.
Övriga byggnader:
Friggebod, isolerad, 8 kvm, uppförd 2018
TV:
Fiber och antenn
Internet:
Fiber
Tomt:

Tomtarea 690 m² (friköpt). Tomten: insynsskyddad hörntomt, sluttningstomt, trädgårdstomt med bärbuskar, fruktträd, häckar och mur.

Upplåtelseform:
Äganderätt

Byggnad

Byggnadstyp:
2 plan i souterräng
Byggnadsår:
1974
Mark:
Berg
Yttervägg:
Bet.hålsten
Grund:
Platta på mark
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Tegel/trä
Takbeklädnad:
Betongpannor
Hängrännor:
Målad plåt
Fönster:
Isolerglas samt 2-glas
Ventilation:
Självdrag
Murstock:
Plåt
Larm:
Finns
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Radon:
Radonmätning gjord finns protokoll (under gränsvärde)
Larm:
Verisure
Uppvärmningssystem:
Bergvärme
Panna:
2006
Huvudsäkring:
3x20 A

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Kobbegården 6:152
Taxeringskod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten / Kommunalt avlopp
Servitut:

Planbestämmelser: Stadsplan (1973-05-28)

Badhusvägen 8

Enplansvilla på Särön vid havet, med bedårande havsutsikt och direkt närhet till bad och båtliv. Vacker natur/trädgårdstomt och ljuvligt lugnt och idylliskt läge i underbar, havsnära miljö nära tennis, golf och trevliga restauranger.

Pris:
10 975 000 kr, som utgångspris
Rum:
7 rum, varav 4-5 sovrum.
Boarea:
190 kvm
Biarea:
100 kvm
Tomtarea:
1 396 kvm
Byggår: 1939/2004
Interiör:

Entréplan;

Ljus, rymlig entréhall med vackert stengolv.

Smakfullt inrett kök med snickerier i ek i snygg kontrast mot de grå granitbänkarna.
Köksutrustningen består av spis, spisfläkt, inbyggnadsugnar, diskmaskin, kyl och frys.
Här är golvmaterialet i samma vackra sten, som i entréhallen.

Matsal med härlig rymd, som förstärks genom den öppna planlösningen mot köket. Från matsalen når vi solterrassen, som ligger skyddat och fint, med berget som skapar skön rumskänsla.

Fantastiskt ljust och luftigt vardagsrum med stora fönster- och dörrpartier, här finns också öppen spis som ger skön, ombonad atmosfär.
Från vardagsrummet kan vi njuta av den underbara utsikten över havet.

Tre ljusa, trevligt inredda sovrum, varav det större av dessa har badrum och klädkammare en suite.

I anslutning till två av sovrummen finns också ett allrum/tv-rum.

Nedre plan;
Nedre hallrum med praktiskt och snyggt stengolv och groventré. Härifrån når vi garage och förråd.

Intill entréhallen finns ett toalettrum, här finns också tvättstuga, utrustad med tvättmaskin och torktumlare.

På detta plan finns även ett stort gästrum/lekrum.

Internet:
Fiber
Tomt:

Tomtarea 1 396 m² (friköpt). Plan trädgårdstomt med ett underbart, havsnära läge

Upplåtelseform:
Äganderätt

Ekonomi

Taxeringsvärde:
8 572 000 kr
Driftskostnad:
56 142 kr/år
Energiprestanda:
193 kWh/m² år

Byggnad

Byggnadstyp:
1- plansvilla med inredd källarvåning
Byggnadsår:
1939/2004
Grund:
Platta på mark
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Trä
Takbeklädnad:
Betongpannor
Hängrännor:
Plåtisol
Fönster:
3-glasfönster isoler
Ventilation:
Mekanisk frånluft
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Uppvärmningssystem:
El - vattenburen värme

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Särö 1:512
Taxeringskod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten / Kommunalt avlopp
Servitut:

Servitut: Rättigheter-förmån: Förmån: Officialservitut Va-Ledning, 1384-88/108.1 Förmån: Officialservitut Väg, 1384-88/108.2
Gemensamhetsanläggning: Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Särö GA:5
Planbestämmelser: Byggnadsplan (1981-03-12)

Rothlins Väg 39a

Smakfullt renoverad villa i modern design om totalt ca 220 kvm med garage om 24 kvm.
Hög inredningsstandard i öppen och väl genomtänkt planlösning.
Bergvärme ger låga driftkostnader.
Fin, lättskött trädgårdstomt.
Idylliskt och barnvänligt läge på en liten återvändsgata med bekvämt promenadvstånd till Särö Golfklubb, havet med salta bad och underbara naturområden.

Pris:
6 775 000 kr, utgångspris
Rum:
6 rum, varav 5 sovrum.
Boarea:
151 kvm
Biarea:
49 kvm
Tomtarea:
882 kvm
Byggår: 1982
Interiör:

Entréplan;
Välkommen in i en elegant inredd entréhall med nya garderober. Extra ljusinsläpp från två sidofönster och nytt golv på hela planet. 
Entréplanet är väldisponerat med tre sovrum, badrum, tvättstuga och stort förråd.
Tvättstugan är utrustad med två tvättmaskiner och två torktummlare:från 2010 och 2016 samt tvättho från 2010.
Helkaklat badrum med klinkergolv och skön golvvärme. Dusch, wc och tvättställ.

Övre plan;
Vi möts av det stora vardagsrummet i vinkel. Ljust och rymligt vardagsrum med matsalsdel och utgång till altanen i söder och västerläge.
Härligt öppen planlösning mot köket och braskamin som ger skön atmosfär.
Kök i stilren design med fina eksnickerier och marmorbänkar.
Köket är utrustat med: induktionhäll 2010, fläkt från Fjäråskåpan 2010, mikro 2010, diskmation Cylinda 2010, frys/kyl från Siemens 2016.
Detta plan erbjuder även ett större och ett mindre sovrum, badrum och samt “walk in closet”. 
Badrummet är helkaklat med klinkergolv och behaglig golvvärme. Dusch, wc, tvättställ och handdukstork.

Bilplats:
Plats för ett flertal bilar i direkt anslutning till garaget och entrén.
TV:
Telia Öppen fiber, år 2015
Övrigt:

Ombyggnad, Renoveringar

Information, förteckning samt renoveringar och förbättringar
o Nybyggd Aneby Hus 1982
o Tillbyggd Nytt garage 2009
o Nuvarande ägare 2016
Förteckning över hushållsmaskiner
o Kylskåp 2016
o Frys 2016
o Diskmaskin 2010
o Spishäll, induktion 2010
o Varmluftsugn 2010
o Tvättmaskin 2010 och 2016
o Torktumlare 2015 och 2016
o Bergvärme 2009 med ny
kompressor 2015
Renoveringar och förbättringar
o Nytt duschrum entréplan 2000
o Nytt duschrum övervåningen 2001
o Nytt Lundinskök 2009/2010
o Nytt klinkergolv, kök 2009/2010
o Nya altandörrar, helglasade 2009/2010
o Nytt trappräcke, rostfritt och helglasat 2009/2010
o Renovering av innertrappan 2009/2010
o Renovering av tvättstugan 2010
o Infravärme balkong 2011
o Ommålat exteriört 2011
o Markiser, nytt tyg och delvis nya bågar 2014
o Omläggning av stenplattor vid entrén 2015
o Ny kompressor i bergvärmepumpen 2015
o Nya fönsterbleck 2016
o Ny vattenmätare 2016
o Ny el draget med nya dimmers och uttag 2017
o Ommålat interiört, väggar och innertak 2017
o Nya duscharmaturer i båda badrum, Grohe 2017
o Nya badrumsmöbler och speglar i båda badrum 2017
o Nya WC-stolar i båda badrum, Gustafsberg 2017
o Nytt ekparkettgolv i hela huset, slipbart 2017
o Ny ytterdörr med Assa Abloy kodlås 2017
o Ny braskamin med skorsten, Contura 2017
o Nya garderober och inredning i klädkammare 2017
o Ny thujahäck 2017
o Ny ytterbelysning på fasaden 2018
o Nya golvlister och dörrfoder 2018
o Nya innerdörrar med trycken och dörrkarmar 2018
o Nytt altandäck o balkong, räcke och plank, 102 m² 2018
o Ny brevlåda 2018
o Nyasfalterad uppfart 2018
Övrig information
o Extra dränering av tomt 2013
o Telia Öppen Fiber 2015
o Energideklaration 2016

Tomt:

Tomtarea 882 m² (friköpt).

Upplåtelseform:
Äganderätt

Ekonomi

Taxeringsvärde:
4 613 000 kr
Driftskostnad:
47 767 kr/år
Energiprestanda:
49 kWh/m² år

Byggnad

Byggnadstyp:
Sluttningsvilla
Byggnadsår:
1982
Grund:
Platta på mark
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Trä
Takbeklädnad:
Betongpannor
Hängrännor:
Plåt
Fönster:
3-glasfönster isoler
Ventilation:
Mekanisk frånluft
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Uppvärmningssystem:
Bergvärme - golvvärme och radiatorer

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Algusered 1:141
Taxeringskod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten / Kommunalt avlopp
Servitut:

Servitut: Rättigheter-förmån: Avtalsservitut Ledning För Vattenavrinning; Avtalsservitut Vattenledning
Rättigheter-last: Avtalsservitut Ledning; Officialservitut Vatten-Och Avloppsledningar
Inskrivning servitut/övriga gravitationer: Avtalsservitut Ledning
Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Algusered GA:1
Planbestämmelser: Byggnadsplan (1974-04-19)

Hovås Hagstig 14

Väldisponerad familjevilla i bra skick, belägen på en stor tomt med härligt högt, soligt naturnära söderläge. Totalt 191 kvm med två fina sällskapsrum, fint kök med golvvärme, tre sovrum och två badrum samt goda förrådsutrymmen. Bergvärme, låg driftskostnad. Här bor man nära naturen med knappt 5 minuter till Nya Hovås, skolor och dagis i närområdet, 5 minuter till bussen och Oxsjön samt 15 minuter till havet och Amundö Marina.

Rum:
5 rum, varav 3-4 sovrum.
Boarea:
172 kvm
Biarea:
19 kvm
Tomtarea:
1 271 kvm
Byggår: 1968
Interiör:

Entréhall med klinkergolv, bra klädförvaring samt gästwc med dusch och golvvärme, handukstork. Ett sovrum med söderfönster och ett trevligt sällskapsrum med braskamin samt goda förrådsutrymmen och en fint renoverad tvättstuga med pannrum/förråd intill.
På övre plan finns ett vardagsrum med fönster åt söder, väster och norr och utgång till en stor balkong i väster, kök med med vattenburen golvvärme separat matplats , barhäng vid köksbänken, ett mindre sovrum innanför köket och ett större sovrum samt ett badrum. Köket har access till baksidan och trädgården.

Uteplats:
Uteplats 1: Balkong i väster
Uteplats 2: Uteplats, läge väster.
Bilplats:
P-plats med plats för 2-4 bilar. Parkering till huset är dels uppe vid huset på gatan och nere på tomten där det finns 2 platser.
Övriga byggnader:
Friggebod.
TV:
Antenn.
Internet:
Fiber
Tomt:

Stor tomt med sluttning i söder, väster samt gräsmatta med uteplats vid kök och vardagsrum. Härlig balkong utmed hela södersidan med två utgångar. Tomtarea 1 271 m².

Upplåtelseform:
Äganderätt

Byggnad

Byggnadstyp:
2 plan i souterräng
Byggnadsår:
1968
Mark:
Berg
Yttervägg:
Bet.hålsten
Grund:
Betong
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Tegel
Takbeklädnad:
Papp
Hängrännor:
Koppar
Fönster:
Isolerglas/kopplade
Ventilation:
Självdrag
Murstock:
Plåt
Larm:
Finns
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Larm:
Verisure
Uppvärmningssystem:
Bergvärme-2001

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Hovås 41:3
Taxeringskod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten / Kommunalt avlopp
Servitut:

Gemensamhetsanläggning: Göteborg Askim GA:25
Planbestämmelser: Byggnadsplan (1966-11-22)

Fjordvägen 51 Hovås Kallbadhus Sjöbod H 10

Välkommen att vinterbada på Kallbadhuset!
Missa inte möjligheten att förvärva sjöbod H 10 i södra viken vid Hovås Kallbadhus.
Besök en av jordens vackraste platser, som erbjuder skön avkoppling vid havet. Njut av sandstrand, klippor och badbryggor.
Här finns även boulebana, restaurang och kiosk.

Rum:
1 rum.
Boarea:
7.5 kvm
Tomtarea:
0 kvm
Byggår: 1996
Interiör:

Fräscht renoverad sjöbod i södra viken vid populära Kallbadhuset!!

Hovås Kallbadhus är en lugn och avkopplande oas. En liten bit av världen som vi menar är en av jordens vackraste platser.
Det spelar ingen roll om solen skiner eller regnet öser ner och vinden piskar.

Vackert och mäktigt är det, eller som en besökare nyligen sa: “Detta är en plats som ger energi”
Hovås Kallbadhus är ett privat område med god service.

Här finns stränder, bryggor, restaurang, kiosk och boulebana.
Ni erbjuds sol och bad i underbar miljö.

Sjöboden är vinterbonad med loft.

Här finns också tillgång till bastu, relaxavdelning, restaurang samt fri parkering för sjöbodsägare.

Arrände kostnad 7 611 kr/ år

Tomt:

(arrenderätt).

Upplåtelseform:
Arrenderätt

Byggnad

Byggnadsår:
1996

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Göteborg Hovås 2:9 H 10

Charles Väg 8

Modern och rymlig villa i mycket gott skick, smart planlösning, rymliga rum med många fönster för optimalt ljusinsläpp. Stor balkong på ö.v med morgonsol. “bästa frukoststället”. 202 kvm med 4 sovrum och 2 sällskapsrum samt två fina badrum. Lättskött trädgårdstomt med fin solterrass, större växthus/uterum för avkoppling. Nära golfbanan, havet och båthamnar, dagis och skolor samt Nya Hovås med dess spännande, växande utbud av butiker och restauranger.

Pris:
6 985 000 kr
Rum:
6 rum, varav 4 sovrum.
Boarea:
189 kvm
Biarea:
13 kvm
Tomtarea:
893 kvm
Byggår: 2001
Interiör:

Välkomnande entré med praktisk hall, klädförvaring och gäst-wc med dusch. Öppen och ljus planlösning med kök och vardagsrum med braskamin, mycket ljusinsläpp från alla fönster i burspråk och fasad. Två sovrum varav ett med stort burspråk med mycket fönster.
Trappan är centralt placerad i huset och leder ner till ett sällskapsrum som har utgång till den insynsskyddade uteplatsen och trädgården. Här finns det två stora sovrum och ett gigantiskt badrum som dessutom har plats för bastu om man vill.
Tvättstuga med panna, gott om förvaring + separat klädkammare och stort förrådsrum. Hela nedre plan har vattenburen golvvärme. Huset är utrustat med Verisurelam och centraldammsugare. Totalt 202 kvm.

Uteplats:
Insynsskyddad altan, härlig balkong med morgon/förmiddagssol och stenlaggd uteplats och växthus på 14kvm som är som ett uterum - här kan man odla, umgås och återhämta sig. Regn och blåst påverkar inte - här sitter man skyddat och ombonat mitt i det gröna - från tidig vår till sen höst.
Bilplats:
P-plats med plats för 3 bilar på tomten.
Övriga byggnader:
Växthus och friggebod.
TV:
Fiber
Internet:
Fiber
Tomt:

Mycket fin insynsskyddad tomt med mur, häckar, buskar. Stenlaggd entrésida med mur med trappa som leder ner till baksidan till en fin altan och ett härligt växthus som även fungerar som uterum för avkoppling. Separat förråd.

Upplåtelseform:
Äganderätt

Ekonomi

Taxeringsvärde:
6 689 000 kr
Driftskostnad:
37 400 kr/år
Energiprestanda:
101 kWh/m² år

Byggnad

Byggnadstyp:
1 plan med sluttningsvåning
Byggnadsår:
2001
Yttervägg:
Bet.hålsten
Grund:
Betongplatta
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Trä
Takbeklädnad:
Betongpannor
Hängrännor:
Plåtisol
Fönster:
Energiglas
Ventilation:
Mekanisk frånluft
Murstock:
Skorsten av plåt
Larm:
Finns
Centraldammsugare:
Finns
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Larm:
Verisure
Uppvärmningssystem:
IVT - frånluftsvärmepump (vattenburen golvvärme nedre plan, programerbara el-radiatorer, övre plan)

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Hovås 214:11
Taxeringskod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten / Kommunalt avlopp
Servitut:

Planbestämmelser: Detaljplan (1990-05-31) , Fastighetsplan (1994-09-22)

Trollåsvägen 2

Ljust och fint västerläge, perfekt för den sena kvällssolen. Rymlig, väldisponerad villa, uppförd 1973 i karaktäristiskt stilren arkitektur.
Totalyta c:a 290 kvm, med härliga sällskapsytor, stora fönsterpartier, sköna solterrasser och ett lugnt, trivsamt läge nära fina naturområden, Askimsbadet, skolor och Sisjöns samt Nya Hovås handelscentrum.
Möjlighet till generationsboede, egen verksamhet, separat lägenhet mm.

Rum:
7 rum (kan göras om till 10 rum), varav 6-8 sovrum.
Boarea:
144 kvm
Biarea:
144 kvm
Tomtarea:
751 kvm
Byggår: 1973
Interiör:

Entréplan;
Via stenlagd gång når vi den bekvämt breda och välkomnande entrétrappan och den ljusa, rymliga entréhallen med gästwc intill. Vackert golv och mycket bra utrymmen för klädförvaring bakom spegeldörrar.
Vi möts redan i hallen av ljusflödet från vardagsrummets stora fönsterpartier och en fin vy över den grönskande trädgården.
Fantastiskt ljust och luftigt vardagsrum med underbar volym, rejäl öppen spis i stram design och stora fönster- och dörrpartier mot den väl tilltagna balkongen i skönt västerläge.
Golvmaterial i vacker ekparkett.
Den inbjudande matsalsdelen är i öppen planlösning med vardagsrummet och direkt angränsande till det rymliga köket.
Köket är utrustat med kyl, frys, diskmaskin, spis med keramikhäll och ugn, samt spisfläkt.
Från köket når vi tvättstugan med groventré och garaget.
På entréplanet finns också tre ljusa, trivsamma sovrum med bra garderobsutrymmen och ett större badrum.
Genomgående ekparkett i sällskapsrum och kök, laminatgolv i sovrummen.

Nedre plan;
Via trappa i stilren sjuttiotalsdesign når vi det nedre hallrummet med egen ingång.
Även här finns tre stora sovrum med härliga ytor.
Här finns också utgång till den insynsskyddade solterrassen.
På detta plan finns wc-rum, dusch och bastu.
Ett rymligt hobby/förrådsrum, samt ett teknikrum/förråd med utgång till trädgården.

Uteplats:
Plan, lättskött trädgårdstomt med insynsskydd altan
Bilplats:
Garage samt 2 P-platser
Internet:
Fiber
Tomt:

Tomtarea 751 m² (friköpt).

Upplåtelseform:
Äganderätt

Byggnad

Byggnadstyp:
1- plansvilla med sluttningsvåning
Byggnadsår:
1973
Yttervägg:
Betong
Grund:
Betong
Stomme:
Betong
Bjälklag:
Betong
Fasad:
Tegel
Takbeklädnad:
Papp
Hängrännor:
Plåt
Fönster:
kopplade 2-glasfönster
Ventilation:
Mekanisk frånluft
Murstock:
Murad skorsten
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Uppvärmningssystem:
Luft-vattenvärmepump från 2012

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Askim 72:53
Taxeringskod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten / Kommunalt avlopp
Servitut:

Gemensamhetsanläggning: Göteborg Askim GA:25
Planbestämmelser: Byggnadsplan (1968-09-05)

Sjöbacken 3

Välkommen till Brf Sjöbacken i Billdal och ett inbjudande naturnära 55+ boende i lugn trivsam miljö med närhet till kommunikationer, bad och båtliv. Här erbjuds ett bekvämt boende i en rymlig och välplanerad lägenhet belägen på entréplan. Stort inglasat uterum i soligt sydvästläge med utgång till den gemensamma trädgården. Egen parkeringsplats med eluttag, utanför entrén, ingår i månadsavgiften.

En trappa upp (hiss finns) är ett utav föreningens fyra gemensamhetsrum beläget.

Rum:
4 rum och kök, varav 3 sovrum.
Boarea:
97 kvm
Våning:
1 av 2
Hiss:
Hiss finns.
Byggår: 2000
Interiör:

Från den egna parkeringen utanför entrén tar vi oss in i det gemensamma trapphuset innehållande totalt sex lägenheter. I omedelbar anslutning till bostadens entré finns två separata förråd.

Inne i lägenhetens inbjudande entréhall får vi en trevlig genomsyn rakt igenom hela våningen, mot det underbart ljusa vardagsrummet om drygt 30 kvm. I anslutning till hallen finns badrum, gästtoalett, sovrum, gästrum och arbetsrum. Det väl tilltagna badrummet har en separat tvättdel.

Badrummet är delvis kaklat och utrustat med duschplats, vägghängd toalett, handdukstork och tvättställ i kommod. Den maskinella utrustningen utgörs av tvättmaskin och torktumlare. Intill badrummet finns den separata gästtoaletten.

Mittemot badrummet finns det största sovrummet med plats för dubbelsäng och lite till. Gästrum och arbetsrum är belägna intill, på var sida om hallen. I båda rummen finns utmärkta förvaringsmöjligheter i ett flertal garderober.

Vardagsrummet, är flödande ljust i öppen trevlig planlösning med köket och har gott om plats för två sittgrupper. Totalt sex fönster i tre väderstreck ger en skön kontakt med den välskötta gemensamma trädgården.

Det generöst tilltagna köket intill har utgång till det rymliga inglasade uterummet med gott sydvästläge och utgång till trädgården. Uterummet har skjutbara fönster och skön trätrall på golvet. De riktigt varma sommardagarna kan du slå dig ner på den sköna solterrassen, utanför uterummet.

Köket, med trivsam matplats vid fönster, har luckor och bänkar i ek och är utrustat med hällspis, fläktkåpa, diskmaskin och kyl/frys. Arbetsbänk med förvaring avgränsar mot vardagsrummet på ett trevligt sätt.

Hjärtligt välkommen till ett bekvämt boende i gemenskap! Förutom förråd vid lägenhetens entré finns ett rymligt förråd på husets vindsplan. I varje byggnad finns ett gemensamhetsrum som inretts efter de boendes önskemål. Här har man bl.a pubkvällar, vävstuga och bibliotek. Gemensamma förråd för cyklar och trädgårdsredskap finns.

Uteplats:
Underbart inglasat uterum och gemensamma uteplatser i föreningens trädgård.
Bilplats:
1 parkeringsplats med eluttag, ingår i månadsavgiften.
Internet:
Fiberanslutning finns till "öppen fiber".
Övriga utrymmen:
Det finns två förråd i anslutning till lgh entré + ett stort vindsförråd, tillhörande lägenheten. I varje byggnad finns ett gemensamhetsrum som inretts efter de boendes önskemål. Här har man bl.a pubkvällar, vävstuga och bibliotek. Gemensamma förråd för cyklar och trädgårdsredskap finns.
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Byggnad

Byggnadsår:
2000
Ventilation:
Mekanisk frånluft

Förening

Namn:
Brf Sjöbacken i Billdal

Patrullgatan 22

Välkommen till trevliga Patrullgatan! Här erbjuds ett klassiskt fyrtiotalshus om totalt 174 kvm med högt läge på terrasserad, välskött och prunkande trädgårdstomt med sköna solterrasser. En bostad med generösa sällskapsutrymmen och upp till fem sovrum för familjen som söker ett boende med utvecklingsmöjligheter. Barnvänlig trädgård och bekväm närhet till skolor, butiker och kommunikationer. Bad, båtliv och restauranger finns inom kort promenadavstånd.

Rum:
8 rum, varav 5 sovrum.
Boarea:
117 kvm
Biarea:
57 kvm
Tomtarea:
853 kvm
Byggår: 1942
Interiör:

Entréplan:
Via vackra trappor i granit omgärdade av grönska når vi husets entréhall. Här finns plats för ytterkläderna i kapprum och i anslutning till detta en separat gästtoalett.

På klassiskt 40-talsvis, med massiv stavparkett i ek, övergår hallen i ett mycket trevligt vardagsrum i vinkel med matsalsdel. Mörka höst- och vinterkvällar vill du kanske tända en brasa i den stilenliga öppna spisen. Från matsalen finns utgång till den inbjudande solterrassen med gott sydvästläge. Här finns också en trappa till trädgården.

Köket når vi både ifrån hallen och det klassiska serveringsrummet, via matsalen. Gott om arbetsytor under gråmålade skåp och trivsam matplats vid fönster. Den maskinella utrustningen i köket utgörs av hällspis, fläktkåpa, kyl samt diskmaskin. Från serveringsrummet finns trappa till nedre plan samt trappa till vindsplan.

Entrévåningens tre sovrum och badrum når vi från hallen. Badrummet, helkaklat med skön golvvärme under klinker, är utrustat med duschplats, toalett och handfat i kommod. De två större sovrummen, ca 15 respektive 20 kvm har goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober. Största sovrummet har utgång till terrass, skyddad under tak.

Nedre plan:
Här har vi förutom två sovrum, härliga utrymmen för barnfamiljen eller den egna företagaren. Ett sällskapsrum om ca 30 kvm med vackert murad öppen spis och direktutgång till trädgården. Dessutom ett allrum i anslutning till sovrummen. Dusch och toalett.

Rymlig tvättstuga utrustad med tvättmaskin och tvättho. Förråd och teknikutrymme. Vidbyggt garage.

Vindsplan:
Golvlagd förrådsvind erbjuder förvaringsmöjligheter.

Uteplats:
Sköna solterrasser med sol från morgon till kväll, delvis under tak.
Bilplats:
Vidbyggt garage samt parkeringsplatser på uppfart.
Tomt:

Prunkande natur- och trädgårdstomt i nivåer om 853 m² (friköpt).

Upplåtelseform:
Äganderätt

Byggnad

Byggnadsår:
1942
Yttervägg:
Cementhålsten
Grund:
Platta på mark
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Betong/trä
Fasad:
Puts/trä
Takbeklädnad:
Taktegel
Hängrännor:
Plåt/plast
Fönster:
Isolerglasfönster + 2-glas
Ventilation:
Självdrag
Murstock:
Murad skorsten
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Uppvärmningssystem:
Direktverkande el + luftvärmepump

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Älvsborg 32:92
Taxeringskod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten / Kommunalt avlopp
Servitut:

Rättigheter-last: Avtalsservitut Villa
Inskrivning servitut/övriga gravitationer: Avtalsservitut Villa
Planbestämmelser: Stadsplan (1962-03-26) , Tomtindelning (1943-01-29)

Gibraltargatan 38

På översta plan med ett högt, ljust och trevligt läge i klassiska funkiskvarter, erbjuds en synnerligen välplanerad takvåning i etage med både takterrass och västerbalkong. Mycket gott skick med fyra sovrum, vardagsrum och allrum samt två nyrenoverade badrum 2016. Perfekt belägen med promenadavstånd till Götaplatsen, Korsvägen och Chalmers. Nära kommunikationer och service.

Rum:
6 rum och kök, varav 4 sovrum.
Boarea:
143 kvm
Våning:
6 av 6
Hiss:
Hiss finns.
Byggår: 1939
Interiör:

Entréplan, våning 6:
Inbjudande möblerbar hall med plats för ytterkläderna i inbyggd garderob. Redan här får vi en skön känsla av funktionalismen i form av våningens disposition, ljus och takhöjd. I hallen finns dekorativ spiraltrappa i stål, som tar oss upp till takvåningen.

Från hallen har vi en omedelbar kontakt med det ljusa och trevliga vardagsrummet som är generöst tilltaget med gott om plats för både matsalsmöbel vid den öppna spisen (ej i bruk) och umgänge i soffgruppen framför det stora fönsterpartiet och balkongen. Balkongen har ett fritt, gott västerläge med sol ifrån lunch till kväll.

I fil med vardagsrummet finns det stora sovrummet med ett lugnt läge mot grönskan i öster. Stort fönsterparti även här, kompletterat med en fransk balkong.

Från hallen, i passage, når vi ytterligare ett sovrum, badrum och kök. Sovrummet är tyst beläget mot öster och erbjuder förvaring i två inbyggda garderober.

Badrummet, som är totalrenoverat 2016, är helkaklat och har skön golvvärme (el) under klinker. Infällda spotlights i tak, stilfull kommod med tvättställ, toalett och duschplats. Handduksvärmare. Förberett för tvättmaskin.

Köket, med trivsam matplats vid fönster, har gott om arbetsytor, luckor i vitt och är utrustat med hällspis, fläktkåpa, kyl/frys och diskmaskin. Hela detta våningsplan har genomgående ekparkett.

Övre plan, takvåning. Våning 7:
På detta våningsplan finns det trevliga allrummet, två rymliga sovrum samt dusch/wc. Allrummet, med ett underbart ljus från både öster och väster har utgång till den sköna skyddade takterrassen.

De båda sovrummen har plats för både dubbelsäng och ytterligare möblering.

Badrummet, som är nyrenoverat 2016, har helkaklade väggar och behaglig golvvärme (el) under klinker. Infällda spotlights i tak, handfat i kommod, toalett, duschplats och handduksvärmare.

Även detta våningsplan har genomgående ekparkett. Dessutom en egen entré, med förbindelse till trapphus och det rymliga förrådet.

Uteplats:
Skön takterrass i öster samt solig västerbalkong med fritt läge. Dessutom fransk balkong i öster.
Bilplats:
Boendeparkering.
Internet:
Kabel TV och bredband via Comhem.
Övriga utrymmen:
Det finns ett rymligt vindsförråd tillhörande lgh. Dessutom gemensam tvättstuga med torkrum. Cykelförråd.
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Byggnad

Byggnadsår:
1939
Ventilation:
Mekanisk frånluft

Förening

Namn:
Brf Gibraltargatan 38

Örnehufvudsgatan 17

Med högt fritt och strålande utsiktsläge på våning 6 av 6 i klassiska funkiskvarter erbjuds en välplanerad och inbjudande lägenhet med balkong. Stilenlig med vackra ekparketter, rum i fil och flödande ljus från stora fönsterpartier. Perfekt belägen med promenadavstånd till Götaplatsen, Korsvägen och Chalmers. Nära livsmedelsbutik, restauranger, kommunikationer och service.

Rum:
2 rum och kök, varav 1 sovrum.
Boarea:
47 kvm
Våning:
6 av 6
Hiss:
Hiss finns.
Byggår: 1936
Interiör:

Vi tar hissen, i det renoverade trapphuset, upp till husets översta plan, sjätte våningen.

Från entréhallen med plats för ytterkläderna i nisch, tar vi oss in till vardagsrummet där vi får en skön känsla av funktionalismen i form av våningens takhöjd, ljus och disposition. Vardagsrummet, med plats för både matsalsmöbel och soffgrupp erbjuder fint dagsljus och strålande utsikt från stora fönsterpartier.

Utgång till balkong både från vardagsrum och sovrum, där det erbjuds fri utsikt över Johanneberg, Krokslätt och Södra Guldheden.

I fil med vardagsrummet finns sovrummet med gott om plats för dubbelsäng och garderober. Fritt läge och utsikt även här. I passage mot badrummet finns platsbyggda garderober. Badrummet är kaklat och utrustat med badkar, toalett, tvättställ och handdukstork.

Det trivsamma köket är disponerat på tidstypiskt 30-talsvis med liten matplats för två. Strålande utsikt även här. Modern och praktisk skåpsinredning kompletterat med ett platsbyggt skafferiskåp av äldre modell. Den maskinella utrustningen utgörs av spis, fläktkåpa samt kyl/frys.

Uteplats:
Balkong med strålande utsiktsläge. Gemensam grill/uteplats vid husets västersida.
Bilplats:
Föreningen disponerar 3 st garageplatser (ca 1 600:-/månad) och 10 st p-platser varav 9 med elstolpe (545:-/månad). Separat kö. Alt. boendeparkering.
Internet:
Bredband och TV via ComHem.
Övriga utrymmen:
Det finns vindsförråd och gemensam tvättstuga med torkrum. Cykelförråd.
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Byggnad

Byggnadsår:
1936

Förening

Namn:
Brf Örnehufvudsgatan 17

Hovås Näckrosstig 17

Välkommen till ett välskött radhus med fint läge och soliga uteplatser i barnvänliga Lyckhem. Huset är fördelat med två fina sällskapsrum, modernt och ljust kök,  4-5 sovrum, inredd vind och källare, två fina våtutrymmen med bad, separarat dusch och wc. Här bor man nära naturen med knappt 10 minuter till Nya Hovås, 5 minuter till bussen och 15 minuter till havet och Amundö Marina.

Boarea:
112 kvm
Biarea:
64 kvm
Tomtarea:
207 kvm
Byggår: 1968
Interiör:

Trivsamt och välskött radhus med fina uteplatser i öster och väster.
Entréhall med klädförvaring och klinkergolv, ljust kök med parkett samt separat matplats. Innanför köket finns en kaklad tvättstuga och en separat dusch. Gäst-wc i entréhallen. Ljust och luftigt vardagsrum med mycket fönster i väster och utgång till altanen och trädgården i väster, finns förråd separat ute.
Övre plan är fördelad på tre sovrum varav ett med balkong i väster samt ett helkaklat badrum med golvvärme, dusch och badkar, tvättställ och wc.
Inredd vind med två takfönster.
Källaren en fördelad på ett större sällskapsrum, gästrum/arbetsrum och bra förvaringsutrymmen.

Uteplats:
Träaltan och gräsmatta samt förråd i väster. Framsida, uteplats med morgonsol.
Bilplats:
En garageplats och en bilplats ute.
Övriga byggnader:
Förråd.
TV:
Digital som ingår i samfällighetsavgiften.
Internet:
Fiber, fast telefoni via Telia ingår i samfällighetsavgiften.
Tomt:

Tomtarea 207 m² (friköpt).

Upplåtelseform:
Äganderätt

Byggnad

Byggnadstyp:
1 ½ plan med källare och inredd vind
Byggnadsår:
1968
Grund:
Källare
Stomme:
Betong/trä
Fasad:
Tegel
Takbeklädnad:
Betongpannor
Fönster:
Isolerglasfönster
Ventilation:
Självdrag
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Uppvärmningssystem:
Bergvärme

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Hovås 43:45
Taxeringskod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten / Kommunalt avlopp
Servitut:

Rättigheter-last: Avtalsservitut Kraftledning Mm
Inskrivning servitut/övriga gravitationer: Avtalsservitut Kraftledning Mm
Gemensamhetsanläggning: Göteborg Askim GA:25, Göteborg Hovås GA:14, Göteborg Hovås S:54, Göteborg Hovås S:55, Göteborg Hovås S:56, Göteborg Hovås S:57, Göteborg Hovås S:58, Göteborg Hovås S:59, Göteborg Hovås S:60, Göteborg Hovås S:61, Göteborg Hovås S:62, Göteborg Hovås S:63, Göteborg Hovås S:64, Göteborg Hovås S:65, Göteborg Hovås S:66, Göteborg Hovås S:67
Planbestämmelser: Byggnadsplan (1966-11-22)

Gillviksvägen 17

Väldisponerat energihus i modern arkitektur, med underbart vacker, insynsskyddad trädgårdstomt i populära Kullavik.
Både huset och trädgården har genomgått stor uppfräschning och renovering
mellan 2009-2018.
Bekväm närhet till skolor och kommunikationer, vackra bad- och naturområden, båthamn och den småskaliga miljö Kullavik erbjuder.

Rum:
6 rum, varav 4-5 sovrum.
Boarea:
176 kvm
Biarea:
42 kvm
Tomtarea:
833 kvm
Byggår: 1987
Interiör:

Entréplan;
Rymlig och inbjudande entréhall med klinkergolv vid entrén och fina nya glas- och stålräcken vid trappan.
Härligt ljust och luftigt vardagsrum och matsal med stora fönsterpartier och utgång till solterrasser och den fina, insynsskyddade trädgården. Vardagsrummet är integrerat med köket.
Kök med bra volym, vita snickerier samt köksö med plats för förvaring och umgänge.
Köket är utrustat med kyl, frys, diskmaskin, ugn, hällspis och köksfläkt.
På detta plan finns tre stora sovrum var av ett med bra garderobsutrymmen. Ytterligare förvaring finns i hallen som binder samman sovrummen.
På detta plan finns även ett gym/hobbyrum och ett nytt helkaklat duschrum och wc med klinkergolv och behaglig golvvärme.
Nedre plan;
Ljust och luftigt allrum med stora fönster och dörr som ger mycket ljusinsläpp i rummet. Här finns en öppen spis - en extra värmekälla med trevlig mysfaktor.
Intill allrummet finns ett sovrum/ gästrum, stort förråd/ klädkammare och ett badrum med wc, handfat, badkar och duschplats.

Bilplats:
Stenlagda P-platser på framsidan.
TV:
Fiber instalerad.
Övrigt:

RENOVERINGAR
2008
Framsida - Dränering
- Nya dräneringsslangar/rör
- Nya dagvattenledningar
- Ny utvändig isolering “Optidrän”, dubbel isolering, 200 mm -“Dräneringsduk”/Optidränduk utanför isolering
-500 mm ny makadam utanför isolering/isolerings duk - Markduk utanför makadam
2009
Framsida - Ny plattläggning + mur
Hela huset - Nya utelampor, spotlights, “årstidstimer”
2010
Framsida - Nya planteringar, häck
2009-2011
Kortsida - Altan + trappa ner till trädgård
Hela tomten-Ersatt slipers, stödmur mot grannen nedanför samt övriga tomten, med mur + ny plattläggning runt huset från parkeringsuppfart till källarförråd. Dränering mot grannen nedanför samt mot vägen
2013
Baksida - Nya granit och granit partier
2014
Baksida - Ny tujahäck, dränering mot grannen nedanför samt motväg
2015
Hela huset - Måla fasaden vit
2016
Baksida - Lekstuga
2018
Taket - Kontroll, rengöring, byte av pannor vid behov, behandling av tak, ny vindskiva, nya plåtar.

INNE:
2007
TV-rum + gästrummet - Ytskikt + slipat golvet
2008
Ovanvåning - Ytskikt + slipat golvet
Hallen uppe - Nytt ytskikt + garderober
Kök : Nytt kök; stommar, granitskiva, diskbänk, kakel och fläkt.
Kök : Nytt ugn, fläkt, Micro
Kök : Nya vitvaror; kyl och frys
Kök : Nytt golv
Sovrum : Skjutdörrar framför garderober
Hela huset : Elinstallationer, jordfelsbrytare
2011
Trappan :Trapprenovering; ek steg, målning och nytt räcke - rostfritt & glas
Motfylldvägg, klädkammare och trapphall samt byte av vägg
- “Luftad vägg”
- Nya plåtsyllar och reglar
- Luftning ovan och under syllarna
- Cellplastisolering, 95mm
- 95mm luftspalt mellan leka block och cellplastisolering - Gipsskiva
- Luftad träpanel
Klädkammare - Nytt golv,ny tapet,nytt förvarningssystem
2013
Tvättstuga - Ny tvättmaskin
2014
Hall/korridor -Tog bort toaletten och gjorde om till hall med förvaringsgarderober.
Toalett och duschrum : Ny toalett, dusch, kakel, klinker, golvvärme, frånluftsfläkt
Hall - Ny klinker, golvvärme
Sovrum - Nya väggar med extra isolering, tak, tapet, golv och golvvärme
Toalett och hall Nya spotlights - led
2015
TV-rum: Ny dörr
Vardagsrum : Nya fönster och fönsterlayout med Hajom parti
Vardagsrum : Infällda spotlights i väggarna ovanför fönster
Sovrum : Fönster byts ut till nya dörrar
2016
Garage : Isolering av garage
Garage : Garageport tas bort
Garage : Invändig träpanel
2017
Tvättstuga : Ny frånluftvärmepump och nytt vattenbatteri - värmer luften
TV-rum : Ny luft/luft-värmepump
2018
Vägg vid hallen nere trapp - Byte till träpanel

Tomt:

Tomtarea 833 m² (friköpt). Lättskött och välanlagd trädgårdstomt med fruktträd och bärbuskar. Här finns även en brunn som används för bevattning av trädgården. På tomten finns isolerad och renoverad lekstuga.

Upplåtelseform:
Äganderätt

Byggnad

Byggnadstyp:
1 plan med sluttningsvåning
Byggnadsår:
1987
Grund:
Platta på mark
Stomme:
Trä/betong
Bjälklag:
Trä/betong
Fasad:
Stående träpanel
Takbeklädnad:
Betongpannor
Hängrännor:
Plåtisol
Fönster:
3-glasfönster/ isolerglas
Ventilation:
Mekanisk till- och frånluft
Murstock:
Murad skorsten med insatsrör
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Uppvärmningssystem:
Frånluftsvärmepump - kopplad med luftburen uppvärmning, el-golvvärme samt en braskamin

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Släps-Kullen 2:323
Taxeringskod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten / Kommunalt avlopp
Servitut:

Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Släps-Kullen GA:10
Planbestämmelser: Byggnadsplan (1972-02-04)

Carl Gunérs Väg 11

Högt, ljust och fint västerläge, perfekt för den sena kvällssolen. Rymlig, väldisponerad villa, uppförd 1967 i karaktäristiskt stilren sextiotalsarkitektur.
Totalyta c:a 340 kvm, med ett fantastiskt vardagsrum om nästan 60 kvm.
Stora fönsterpartier, sköna solterrasser och ett lugnt, trivsamt läge nära naturen,  skolor, Askims Ridhus och Sisjöns handelscentrum.

Rum:
7 rum (kan göras om till 8 rum), varav 4-5 sovrum.
Boarea:
242 kvm
Biarea:
96 kvm
Tomtarea:
848 kvm
Byggår: 1967
Interiör:

Entréplan;
Härligt ljus och rymlig entréhall med kapprum och stengolv i dekorativt, tidstypiskt mönster. Från hallen når vi, via bred öppning, det magnifika vardagsrummet med helt fantastisk volym, om nästan 60 kvm.

Stora fönsterpartier mot väster och vidsträckt utsikt över de grönskande omgivningarna.
Vacker ekparkett och öppen spis bidrar till sällskapsrummets sköna, inbjudande atmosfär.

Matsal i fil med vardagsrummet, de glasade pardörrarna emellan ger sällskapsrummen härlig rymd.
Via stora skjutdörrspartier, Schüco, når vi en väl tilltagen, helt insynsskyddad solterrass med bästa läge mot syd/väst.

I direkt anslutning till matsalen finns det välbevarade Poggenpohl-köket med snickerier i Jakaranda, i stilren, tidlös design.
Bänkskivor i tålig Corian och klinkergolv med behaglig golvvärme.

Vid entréhallen finns ett toalettrum och från hallen finns också bekväm direktingång, via ytterligare ett kapprum, till dubbelgaraget.

Nedre plan;
Ljust, trivsamt allrum med öppen spis, härifrån når vi den skyddade, taktäckta solterrassen och trädgården.

På detta plan finns fyra sovrum, i det större av dessa upplever vi den känsla av lyx en hotellsvit ger, med riktigt rejäl volym och direkt ingång till rymligt dressingroom, vilket också kan omdisponeras till ett femte sovrum.

Här finns också badrum med bl.a. bubbelbadkar, tvättstuga med duschplats och ett separat wc-rum.

Ett väl tilltaget förrådsrum och pannrum.

Bilplats:
Dubbelgarage med elport och bekväm direktingång till villans entréhall.
TV:
Fiber
Internet:
Fiber
Tomt:

Tomtarea 848 m² (friköpt). Plan, lättskött trädgårdstomt och fina solterrasser mot söder och väster, med bästa läge för sol från tidig morgon till sen kväll.

Upplåtelseform:
Äganderätt

Byggnad

Byggnadstyp:
1- plansvilla med sluttningsvåning
Byggnadsår:
1967
Grund:
Platta på mark
Stomme:
Betong
Bjälklag:
Betong och trä
Fasad:
Tegel
Takbeklädnad:
Takduk, Derbigum
Fönster:
Isolerglas och kopplade fönster
Ventilation:
Mekanisk
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Uppvärmningssystem:
Bergvärme

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Askim 33:2
Taxeringskod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten / Kommunalt avlopp
Servitut:

Gemensamhetsanläggning: Göteborg Askim GA:25
Planbestämmelser: Stadsplan (1974-04-05)

Saltholmsgatan 67

Välkommen till Saltholmen och porten till Göteborgs södra skärgård! Här erbjuds ett trevligt funkishus uppfört år 1936 efter ritningar av Ragnar Ossian Swensson (Villa Belparc, Kungsladugårdsskolan mm.) Terrasserad trädgårdstomt med högt och fritt läge och strålande utsikt över inloppet till både Hinsholmkilen och Saltholmens skärgårdsterminal. Ett underbart boende i maritim miljö med volym, ljus och utsikt från stora fönsterpartier. Sköna altaner och solterrasser i alla väderstreck.

Rum:
7 rum, varav 3-4 sovrum.
Boarea:
204 kvm
Biarea:
60 kvm
Tomtarea:
374 kvm
Byggår: 1936
Interiör:

Entréplan:
Via vackert stenlagda trappor omgärdade av prunkande rabatter når vi husets entréhall. Här finns plats för ytterkläderna. I anslutning till hallen finns också en gästtoalett.

Från hallen når vi vardagsrummet med sitt stora fönsterparti i hörnläge, som erbjuder en strålande utsikt över Hinsholmskilen. Mörka höst- och vinterkvällar kan du tända en brasa i den stilenliga öppna spisen. Matsalen som finns intill, inbjuder till trevliga middagar med vacker utsikt mot inloppet till Hinsholmen. I anslutning till matsalen finns det inglasade uterummet. Här är det gott att sitta sköna vår, sommar och höstkvällar.

Köket når vi både ifrån hallen och det klassiska serveringsrummet, via matsalen. Kurbitsmålade luckor med köksön som en given plats i centrum. Den maskinella utrustningen i köket utgörs av hällspis, fläktkåpa, kyl/frys samt diskmaskin. Från köket når vi också en av husets många skyddade uteplatser, denna terrass erbjuder morgon- och förmiddagssol. Jungfrukammaren är, som brukligt var, belägen innanför köket.

Övre plan:
Från passagen till vardagsrum och matsal tar vi trappan till övre plan. Här finns tre sovrum, badrum, separat toalett och ett underbart allrum med strålande havsutsikt. I allrummet finns braskamin, samt utgång till solterrass med eftermiddags- och kvällssol. Strålande utsikt även här.

Nedre plan:
Vi når nedre plan direkt från trädgården eller ifrån köket. Här finns sedvanliga utrymmen som mat- och vinkällare, snickarrum, förråd, teknikutrymme och tvättstuga. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin och torkskåp. Större delen av detta våningsplan är beläget ovan mark vilket innebär att man med fördel kan skapa en attraktiv boendemiljö här.

Uteplats:
Ett flertal stensatta och träbelagda solterrasser i alla väderstreck bl.a på övre plan med strålande havsutsikt. Inglasat trivsamt uterum på entrévåning.
Bilplats:
Parkeringsplats på uppfart samt friköpt garage i separat byggnad på andra sidan Saltholmsgatan.
Övriga byggnader:
Friggebod, används som förråd.
Internet:
Telia, "öppen fiber".
Tomt:

Prunkande natur- och trädgårdstomt i nivåer om 826 m² (friköpt).

Upplåtelseform:
Äganderätt

Byggnad

Byggnadsår:
1936
Yttervägg:
Betonghålsten + betong
Grund:
Platta på mark + krypgrund
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Puts
Takbeklädnad:
Papp
Hängrännor:
Plåt
Fönster:
Isolerglasfönster + 2-glas
Ventilation:
Självdrag
Murstock:
Murad skorsten
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Uppvärmningssystem:
Bergvärmeanläggning
Panna:
2008

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Älvsborg 655:374, Älvsborg855:113, Älvsborg 22:11
Taxeringskod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten / Kommunalt avlopp

Furubergsvägen 15

Charmigt hus för den lilla familjen. En välskött villa från 1946 med två till tre sovrum och vardagsrum med öppen spis. Stor fin tomt med många härliga “uterum” samt en näckrosdamm framför huset. Möjligheter till avstyckning finns. Närhet till Särö centrum och buss.

Pris:
6 700 000 kr
Rum:
4 rum, varav 2-3 sovrum.
Boarea:
100 kvm
Biarea:
68 kvm
Tomtarea:
2 840 kvm
Byggår: 1946
Interiör:

Entréplan har ett vardagsrum i vinkel med öppen spis, kök och separat matsal samt en gäst-wc. Finns en entré på baksidan också som går ut till trädgården och ansluter till källaren.
På övre plan finns det 2 befintliga sovrum i gavlarna och ett större badrum i en takkupa.
Källaren har trappa invändigt och utgång från källarplanet till trädgården, här finns tvättstuga och duschmöjligheter, snickarrum och pannrum.

Uteplats:
Terrass om ca 50 m², läge söder.
TV:
TV-antenn.
Internet:
Bredband
Tomt:

Tomtarea 2 840 m² (friköpt). Tomten: insynsskyddad naturtomt, trädgårdstomt med damm och flera uteplatser i trädgårdsmiljön runt huset.

Upplåtelseform:
Äganderätt

Ekonomi

Taxeringsvärde:
2 865 000 kr
Driftskostnad:
32 200 kr/år
Energiprestanda:
124 kWh/m² år

Byggnad

Byggnadstyp:
1 ½ plan med källare
Byggnadsår:
1946
Yttervägg:
Bet.hålsten
Grund:
Källare
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Puts - målad 1999
Takbeklädnad:
Betongpannor - 1999
Hängrännor:
Målad plåt
Fönster:
Kopplade och isolerglas
Ventilation:
Självdrag - mekansik frånluft
Murstock:
Murad skorsten
Larm:
Finns
Vatten:
Kommunalt vatten. Finns djupborrad brunn
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Uppvärmningssystem:
Oljepanna och värmepump (2000/2007)

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Nötegång 9:3
Taxeringskod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten. Finns djupborrad brunn / Kommunalt avlopp
Servitut:

Servitut: Rättigheter-förmån: Avtalsservitut Väg Mm
Planbestämmelser: Stadsplan (1987-09-17)

August Kullgrens Väg 4

Rymlig etagevilla med öppen planlösning. Underbara sällskapsrum med imponerande takhöjd och många spännande detaljer som ger huset karaktär. Stor plan trädgårdstomt med fina uteplatser.
Lugnt, vackert och insynsskyddat läge nära naturen och centrala Kullavik.
Lugn återvändsgata med närhet till skolor och busshållplats. Bekvämt avstånd till Kullaviks centrum, båthamn och bad.

Rum:
8 rum, varav 5 sovrum.
Boarea:
188 kvm
Biarea:
54 kvm
Tomtarea:
942 kvm
Byggår: 1972
Interiör:

Välkommen in i den rymliga entréhallen.
Från hallen når vi köket och här finns också trappan ner till källarplanet.
På entréplanet finns tre rymliga sovrum med bra förvaring i form av garderober.
Här finns även ett stort helkaklat badrum med dusch, hörnbadkar, vägghängd wc, och klinkergolv med skön golvärme. 

I nedre plan finns ett ljust allrum som knyter samman övriga utrymmen. Från allrummet finns det utgång till husets trädgård.
Här finns också en bra mat- eller vinkällare.
Tvättstuga/badrum, helkaklat, med klinkergolv och behaglig golvvärme. I anslutning till detta utrymme finns också bastu.
En rymlig klädkammare. Intill klädkammaren finns ett sovrum med bra volym. Genomgående vattenburen golvvärme på hela detta plan.

På mellanplanet finns köket, matsalen ocht allrummet i härligt öppen planlösning.

Köket är nytt från 2018 med vackra vita snickerier, nytt parkettgolv och nya vitvaror.  En köksö med inbyggd förvaring delar av köksdelen mot matplatsen.
Matplatsen erbjuder gott om plats för många och härifrån får vi en fin vy över allrummet och upp mot vardagsrummet, som finns i nästa etage. 

Allrummets unika karaktär framkommer speciellt genom den imponerande takhöjden samt stora, lutande fönsterpartier med utsikt över den grönskande trädgården.
En öppning mot vardagsrummet ger ytterligare ljusinsläpp.
Från vardagsrummet finns utgång till balkong i fint söderläge.
Rummet är ljust och luftigt med vackra teakdetaljer.

På nästa plan finns ett sovrum med bakom dekorativa skjutdörrar i frostat glas. I anslutning till sovrummet finns en klädkammare.
Även här finns helkaklat wc/duschrum med golvvärme.

Uteplats:
Uteplats 1: Altan, läge sydväst/väst.
Uteplats 2: Uteplats, läge väster.
Bilplats:
Bilplats 1: Garage. Bilplats 2: Stenlagd P-plats.
Övriga byggnader:
Växthus och förråd.
Internet:
Fiber från 2017
Övrigt:

-Installation av bergvärme + förbättring av vattenburen värme i huset, inklusive två konvektorer

-Nytt kök 2018 (Noblessa, tysktillverkat) inklusive ny vinkyl, ny kombinerad kyl och frys med ismaskin, ny induktionshäll, ny diskmaskin och ny köksö

-Komplett nytt tak 2018 med garanti på samtliga delar

-Nytt balkongräcke 2018.

-Växthus från Willab 15 kvadratmeter uppfört 2014

-Ny torktumlare 2017

-Installerat inbrotts- och brandlarm via Sector Alarm.

installerat fiber 2017

-dräneringen 1998

-renovering av badrummet Övre Plan ca 2009

Tomt:

Tomtarea 942 m² (friköpt). Plan, vacker trädgårdstomt med bärbuskar och fruktträd.

Upplåtelseform:
Äganderätt

Byggnad

Byggnadstyp:
1-plan med källardel
Byggnadsår:
1972
Yttervägg:
Leca-sten
Grund:
Krypgrund och platta på mark
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Trä
Takbeklädnad:
Betongpannor
Hängrännor:
Plåt
Fönster:
2-glasfönster isoler och kopplade
Ventilation:
Självdrag
Larm:
Finns
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Larm:
inbrotts- och brandlarm via Sector Alarm
Uppvärmningssystem:
Bergvärme - ny från år 2013

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Släps-Kullen 2:252
Taxeringskod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten / Kommunalt avlopp
Servitut:

Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Släps-Kullen GA:10
Planbestämmelser: Byggnadsplan (1972-02-04)

Lövviksvägen 25

Vällkommen till ett mycket fint gavel-kedjehus med hörntomt och isolerad friggebod belägen på en av de soligaste tomterna i området och helt befriad från insyn. Här bor man i ett renoverat och välskött hus med öppen planlösning samt två stora altaner i soligt läge med närhet till buss samt närhet till Golfbanan, Amundö Marina och Hovås hamn och bad och dessutom allt vad som erbjuds i Nya Hovås.

Rum:
8 rum, varav 4 sovrum + isolerad friggebod/gästhus på ca 12 kvm.
Boarea:
173 kvm
Tomtarea:
769 kvm
Byggår: 1965
Interiör:

Insynsskyddat och soligt läge med två stora altaner på 40 kvm resp. 80 kvm som följer solen från morgon till kväll.
Inbjudande entré med ny ytterdörr, ljus och rymlig hall med separat wc/tvättställ samt ett sovrum intill. Vardagsrum och matsal med braskamin i öppen planlösning och i vinkel skapar mycket ljus från stora fönster i fasadens södra och västra sida.
Utgång till en altan i söder som även är utrustad med större markis. Man kan gå runt husets gavel från entrésidan i norr till baksidan i söder där också den fina friggeboden finns.
Köket som är renoverat 2008 är snyggt och välutrustat med gott om plats för fler skåp eller matbord om man vill. Siemens maskiner samt varmluftsugn och Micro, öppen planlösning till matplatsen utanför.
Ett mindre rum som idag fungerar som kontor, större badrum som renoverats av tidigare ägare med stor dusch med glasvägg, vägghängt wc samt bänkskåp och tvättställ, kök, wc och badrum har vattenburen golvvärme.
Det största sovrummet har en genomgång till föredetta garaget som är ombyggt till boarea med klinker och utrustat med tvättstuga, torktumlare och tvättmaskin. Utbyggt 2013 till tre sovrum varav ett med genomgång som även kan fungera som ett mindre sällskapsrum.

Uteplats:
Uteplats 1: Altan om ca 40 m², läge sydväst.
Uteplats 2: Altan om ca 80 m², läge nordväst.
Bilplats:
P-plats med plats för 2 bilar.
Övriga byggnader:
Isolerad riggebod uppförd 2013 med el och värme
TV:
Fiber
Internet:
Fiber
Tomt:

Tomtarea 769 m² (friköpt). Tomten: hörntomt.

Upplåtelseform:
Äganderätt

Byggnad

Byggnadstyp:
1 plan i vinkel
Byggnadsår:
1965
Grund:
Krypgrund
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Betong
Fasad:
Tegel/trä
Takbeklädnad:
Papp
Hängrännor:
Koppar
Fönster:
Isolerglas
Ventilation:
Mekanisk frånluft
Murstock:
Murad skorsten med insatsrör
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Uppvärmningssystem:
Luft/vatten värmepump - 2010

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Hovås 1:154
Taxeringskod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten / Kommunalt avlopp
Servitut:

Servitut: Rättigheter-förmån: Avtalsservitut Tillträde; Officialservitut Väg
Rättigheter-last: Avtalsservitut Ledning; Avtalsservitut Ledning Mm(2 st); Avtalsservitut Tillträde
Inskrivning servitut/övriga gravitationer: Avtalsservitut Ledning, Avtalsservitut Ledning Mm, Avtalsservitut Tillträde, Avtalsservitut Ledning Mm

Ugglegården 16

Underbart belägen våning i nyskick med havsnära läge vid Brottkärrs hamn och Amundöarna. Kvadratsmart och välplanerat gavelläge med flödande ljus från fönster i tre väderstreck. Två underbara balkonger, varav en med havsglimt, som erbjuder sol från morgon till kväll. Hiss. Ett skuldfritt bekvämt boende där parkering, värme, vatten och bredband ingår i den mycket låga månadsavgiften!

Här bor du med bad- och båtliv, friluftsområden och kommunikationer strax intill. Butiker, restauranger, skolor och service har du på bekvämt avstånd i expansiva Nya Hovås.

Rum:
3 rum och kök, varav 2 sovrum.
Boarea:
68 kvm
Våning:
2 av 3
Hiss:
Hiss finns.
Byggår: 2014
Interiör:

Via den grönskande och prydligt stensatta trädgården når vi husets entré där denna lägenhet är belägen en trappa upp, hiss finns.

Välkomnande entréhall med genomgående dagsljus från två håll. Praktiskt snyggt klinkergolv och infällda spotlights i taket. Plats för ytterkläderna i en välinredd platsbyggd skjutdörrsgarderob.

I anslutning till hallen finns lägenhetens rymliga badrum. Här är det smakfullt helkaklat med klinker på golv och utrustat med duschplats bakom praktiskt svängbara dörrar, handfat i snygg vit kommod och wc. Dessutom tvättmaskin, och linneförvaring. Infällda spotlights i taket.

Från hallen når vi det härliga vardagsrummet med kök och matplats i öppen planlösning. Stora fönsterpartier och utgång till inbjudande och skyddad balkong, med trädgårdsutsikt, en glimt av havet och kvällssol. Här finns det gott om plats för att njuta av sköna sommarkvällar.

Vardagsrum och kök är naturligt avdelat med en dekorativ och praktisk köksö emellan. Köksdelen, med luckor i vitt har generöst tilltagna arbetsytor i grått både på bänkar och köksö. Gavelfönstret vid diskhon ger ett fint ljusinsläpp. Köksön erbjuder utmärkta förvaringsmöjligheter och har plats för frukosten eller den uppdukade buffén. Köket är komplett utrustat med inbyggnadsugn (varmluft), induktionshäll, fläktkåpa, kyl, frys och diskmaskin. Allt i alu-look och rostfritt. Infällda spotlights i taket.

Från hallen når vi även de två sovrummen om ca 12 respektive ca 8 kvm. Utmärkta förvaringsmöjligheter i ett flertal garderober. Det större sovrummet har fönster i två väderstreck samt utgång till en av lägenhetens två sköna balkonger, denna balkong erbjuder gott söderläge med terrassmarkis som solskydd.

Lägenheten är i nyskick med härlig volym, 2,50 m till tak, genomgående vitmålade väggar,  ekparketter och klinker på golv, listverk i ek och vitt samt vita innerdörrar. Skön vattenburen golvvärme i hela lägenheten.

Uteplats:
Två underbara balkonger med sol från morgon till kväll.
Dessutom gemensam uteplats med grill i den välskötta trädgården.
Bilplats:
1 parkeringsplats, ingår i månadsavgiften. Separat laddplats för elbil finns.
Internet:
TV (basutbud), bredband och telefoni ingår i månadsavgiften.
Övriga utrymmen:
Det finns källarförråd samt gemensamt cykel- och barnvagnsförråd. Förutom sedvanlig sophantering finns utrymme för återvinning och sortering.
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Byggnad

Byggnadsår:
2014

Förening

Namn:
Brf Brottkärrs Havssida

Norra Bergavägen 5

Högt, fritt och privat västerläge med ljuvlig utsikt över havet!
Rymlig, väldisponerad villa i charmfull New England-inspirerad arkitektur, med underbar havsutsikt från nästan alla rum.
Vacker, inhägnad tomt med härlig solterrass, pool och mysig paviljong i anslutning till poolen.
Lugnt, idylliskt läge som sista hus på liten återvändsgata.

Rum:
7 rum, varav 5 sovrum.
Boarea:
250 kvm
Biarea:
50 kvm
Tomtarea:
2 165 kvm
Byggår: 1990
Interiör:

Entréplan;
Via dekorativa pardörrar når vi den ljusa, välkomnande entréhallen.
Redan från hallen kan vi, genom vardagsrummets fönsterpartier, njuta av den fina vyn över havet. Härifrån kan vi se Vinga och Älvsborgsbron, kvällstid skymtar vi ljusen från Brudaremossen.
Ett stort burspråk i vardagsrummet ger ett fantastiskt ljusflöde och härlig rymd,  här är också havsutsikten fullständigt betagande. En rejäl öppen spis ger vardagsrummet skön atmosfär. 
Från matsalsdelen når vi den väl tilltagna solterrassen, poolen och den mysiga paviljongen.
Ljust, trivsamt kök med bra volym och utgång till solterrassen med bästa läge för sol, från tidig morgon till sen kväll..
Även vid den inbjudande matplatsen finns ett stort burspråk.
Köket, Ballingslöv, är välutrustat med gott om skåp och arbetsbänkar.
De fina pärlspontspanelerna ger köket charm och karaktär.
På detta plan finns två av villans fem sovrum, i anslutning till det större av dessa finns en väl tilltagen klädkammare.
Här finns också ett rymligt badrum, utrustat med både dusch och badkar.
Via riktigt stor tvättstuga och klädvårdsavdelning når vi bekvämt, genom direktingång, dubbelgaraget med elportar.
Övre plan;
Hall/allrum och ett underbart ljust sovum med fantastisk volym och vidsträckt havsutsikt. Här finns också utgång till balkong mot söder.
I detta rum är det förberett för braskamin.
Ytterligare två sovrum, från ett av dessa finns utgång till balkongen.
Wc/duschrum med utgång till balkong mot öster.
Sidovindarna erbjuder goda förvaringsmöjligheter.
All eldragning i villan är från år 2003 - 2004.

Bilplats:
Dubbelgarage
TV:
Fiber
Internet:
Fiber
Tomt:

Tomtarea 2 165 m² (friköpt). Vacker, inhägnad trädgårdstomt och stor solterrass med pool och paviljong

Upplåtelseform:
Äganderätt

Byggnad

Byggnadstyp:
1 ½ plan
Byggnadsår:
1990
Grund:
Betong
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Trä/tegel, målad år 2016
Takbeklädnad:
Betongpannor, 2003-2004
Hängrännor:
Plåtisol
Fönster:
Isolerglasfönster
Ventilation:
Självdrag och mekanisk
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Uppvärmningssystem:
Luft/vatten värmepump år 2010 samt direktv. el

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Kyvik 1:122
Taxeringskod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten / Kommunalt avlopp
Servitut:

Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Kyvik GA:16
Planbestämmelser: Detaljplan (2002-03-07)

Strandskärsvägen 24

Öppen spännande arkitektur med härligt luftiga rum. Underbart vacker lättskött tomt med fina solterrasser och skyddade uteplatser. Lugnt rofyllt läge som en av de sista fastigheterna på liten återvändsgata nära havet.

Rum:
7 rum.
Boarea:
189 kvm
Tomtarea:
957 kvm
Byggår: 1979
Interiör:

Ljus rymlig entréhall med vackert stengolv och behaglig golvvärme på hela planet.
Gott om plats för ytterkläder.
I anslutning till entréhallen finns ett helkaklat badrum.

Fantastiskt ljust och luftigt vardagsrum med härlig volym, stora fönsterpartier och öppen spis. Från vardagsrummet kan vi njuta av den fina utsikten över trädgården.
Väl tilltagen matsal mot solterrassen, som ligger skyddat och fint, med berget som skapar skön rumskänsla.
Sällskapsrummen är i öppen planlösning med det stora, smakfullt välinredda köket.
Vita snickerier i snygg kontrast mot de mörka granitbänkarna.
Köksutrustningen består av integrerad diskmaskin, kyl, spis, spisfläkt och inbyggnadsugnar.

Från den rymliga matplatsdelen finns utgång till den stora altanen om 125 kvm.
Intill köket finns tvättstugan, med tvättmaskin och torktumlare samt frys. Härifrån når vi ingången till garaget och förrådet.

På detta plan finns två sovrum. I det större av sovrummen finns en klädkammare.
Nytt parkettgolv med golvvärme på hela entréplanet.

Övre plan;
Underbart ljust och inbjudande allrum med utgång till balkongen med delvis havsutsikt.

Tre trivsamt inredda sovrum med mycket goda garderobsutrymmen. Gott om förvaring även i passagen mellan sovrummen.

Stort, helkaklat badrum med stort hörnbadkar, duschplats och dubbla handfat. Två separata toaletter samt bastu.

Renoveringar och underhåll:
2015
Nedre plan:
. Hela undervåningen (utom tvättstugan) har renoverats. Träreglarna i betonggolvet är borttagna och Nivell golvventilation med en frånluftsfläkt är installerad
. Vattenburen golvvärme inlagt i alla rum, utom tvättstugan
. Ny parkett i alla rum
. Skapat en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
. Köket helt omgjort, nytt komplett kök från Ballingslöv, bänkskivor i sten. Nytt större fönster insatt. Alla vitvaror och maskiner utbytta
. Delar av vardagsrummet är avdelat och ett sovrum har skapats med tillhörande klädkammare
. Helt nytt och större badrum har skapats, dusch och handdukstork (el & vattenburen värme) insatt. Helkaklade väggar och klinkers på golv. Golvet har både vattenburen värme och elvärme
. Klinker inlagt i hallen
. Alla väggar och tak målades (utom tvättstugan). El omdragen i hela huset till jordade uttag samt nya strömbrytare och uttag
. Ny tvättmaskin och torktumlare.
Övre plan:
. Alla väggar och tak målades
. Nätverskabel dragen till alla sovrum
. Nya termostater till alla radiatorer
. Ny radiator i stora badrummet
. Nya toaletter, 2 stycken.
2016
. Taket omlagt, även på garaget. Ny papp, läkt och betongpannor
. Nytt takfönster i badrummet.
2018
. Nya fönster (2st) och balkongdörr i allrummet.

Uteplats:
Stenlagd uteplats på framsidan med tidig morgonsol
Bilplats:
Garage samt plats för 3 bilar på uppfarten
Tomt:

Tomtarea 957 m² (friköpt).

Upplåtelseform:
Äganderätt

Byggnad

Byggnadstyp:
1 ½ plan
Byggnadsår:
1979
Grund:
Platta på mark
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Liggande och stående träpanel
Takbeklädnad:
Betongpannor
Hängrännor:
Plåtisol
Fönster:
2 och 3-glasfönster
Ventilation:
Mekanisk frånluft
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Uppvärmningssystem:
Direktverkande el / vattenburen

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Fiskebäck 42:7
Taxeringskod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten / Kommunalt avlopp
Servitut:

Planbestämmelser: Stadsplan (1973-07-03) , Tomtindelning (1975-07-25)

Bildradiogatan 6

Fräscht och smakfullt topprenoverad 2:a bara en trappa upp.
Trevlig planlösning med renoveringar utförda år 2017. Nytt kök, ljus inredning och fina materialval.
Stambyte i fastigheten utfördes år 2005.
Bekväm närhet till affärer, goda kommunikationer och vackra promenadstråk i Änggårdsbergen..

Rum:
2 rum och kök, varav 1 sovrum.
Boarea:
53.5 kvm
Våning:
1 av 6
Byggår: 1950
Interiör:

Fin våning renoverad 2017 med fina materialval!

Välkommen in i den möblerbara entréhallen, med kapputrymme och klädkammare. Ljusa väggar och grå klinker på golvet.

Från hallen når vi det fräscha köket från 2017, med vitt kakel och vita snickerier. Bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter i över- och underskåpen. Här finns också plats för matgruppen.
Köket är utrustat med ny kyl och frys, övriga maskiner; spis, spisfläkt, varmluftsugn, diskmaskin.
Intill köket finns ett sovrum med 2 garderober.

Ljust, luftigt vardagsrum med bra volym och stora fönsterpartier. Ljusa väggar och ekparkett. Här finns utgång till balkongen, i skönt sydvästläge mot den grönskande gården.
Bostadens badrum totalrenoverades i samband med föreningens stambyte 2003-2005.
Fräscht och smakfullt helkaklat badrum, komplett utrustat med tvättställ, spegelskåp, wc, dusch samt tvättmaskin.
Till lägenheten hör ett stort och bra källarförråd. Alla medlemmar har även tillgång till cykelrum samt tvättstuga.


På Bildradiogatan bor du bekvämt med alla faciliteter inom räckhåll, närhet till såväl buss och affär som skolor och allmän service. För dig som tycker om att cykla och promenera går även cykelleden strax utanför och tar dig till såväl Slottsskogen, Botaniska Trädgården och Linnéområdet som ut till salta bad på några minuter. Goda kommunikationer tar dig även snabbt och lätt in till centrala Göteborg.

Uteplats:
Trevlig balkong i västerläge.
Bilplats:
Uteplats:200kr/mån Varmgarage:800kr/mån Kallgarage:400 kr/mån
TV:
TV-antenn.
Internet:
Bredband.
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerfamiljhus
Byggnadsår:
1950

Förening

Namn:
Brf Göteborgshus nr 15

Tjällviksvägen 66

Ett underbart högt, fritt och havsnära boende med vidsträckt havsutsikt på attraktiva Instön, med närhet till populära Marstrandsön.
Tilltalande planlösning med ljusa, öppna ytor.
Lättskött tomt med härliga lekytor och sköna terrasser runt hela huset.
Lugnt, idylliskt läge nära hamn och hav, storslagen natur och fina promenadstråk.

Rum:
5 rum, varav 2-3 sovrum.
Boarea:
110 kvm
Biarea:
30 kvm
Tomtarea:
1 175 kvm
Byggår: 1974
Interiör:

I entréhallen finns praktiskt klinkergolv och plats för ytterkläderna. Samma fina golvmaterial iköket.
Direkt till höger finns ett rymligt badrum som renoverades 2014.
Intill badrummet finns ett ljust sovrum med bra garderobsutrymmen och fönster åt två väderstreck.
Från hallen når vi köket med öppen planlösning och med utgång till terrassen. Köksdelen är komplett utrustad med kyl, frys, ugn, diskmaskin, spis samt fläktkåpa.
Fint ljusinsläpp och skön trädgårdskontakt via helglasade dörrar mot terrassen.
Gott om arbetsytor samt förvaringsutrymmen.
I vardagsrummet finns både sittgrupp och matplats. Genom stora fönster och Hajompartier få vi underbar havusikt och kontakt med trädgården. 
Via den stramt utformade trappan, når vi det nedre våningsplanet som är fördelat på ett sovrum , gäst/arbetsrum och badrum/tvättstuga.

Uteplats:
3 altaner, läge söder/västerläge.
Bilplats:
Flera parkeringsplatser Möjlighet till båtplats vid ny flytbrygga med Y-bommar. Avtal tecknas separat med bryggägaren.
Övriga byggnader:
2 st Förråd - 10 kvm + 5 kvm , vedbod och gästhus/friggebod om 15 kvm.
TV:
TV-antenn.
Internet:
Fiber finns i tomtgräns
Övrigt:

Renoveringar:

2001-Ny dränering
2003-Renovering hall, kök, badrum entréplan och sovrum
2004-Renovering av gästhus
2006-Byte av varmvattenberedare
2007-Nya markiser utanför kök och vardagsrum
2008-Dränering och markarbete runt gästhus och nytt tak på gästhuset
2011-Nytt Hajomparti i vardagsrum och installation av luftvärmepump
2014-Byte av fasad och tilläggsisolering i södradelen av fasaden. Byte av ytterdörr och diverse fönster. Byte av wc och inredning i övre badrum
2016-Renovering av nedre badrum, byte el central, golvslipning i vardagsrum
2016-1017 Hela fasaden målades
2017-Trapprenovering inomhus
2008-2015 all trall utbytt på altaner och terrasser

Tomt:

Tomtarea 1 175 m² (friköpt). Trädgårdstomt med fina planteringar, fruktträd och underbar havsutsikt.

Upplåtelseform:
Äganderätt

Byggnad

Byggnadstyp:
1 ½ plan med sluttningsvåning
Byggnadsår:
1974
Grund:
Betongplatta och krypgrund
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Trä
Takbeklädnad:
Betongpannor
Hängrännor:
Plåtisol
Fönster:
Isolerglas och kopplade fönster
Ventilation:
Självdrag
Vatten:
Djupborrad brunn
Avlopp:
Gemensamhetsanläggning med reningsverk för V/A
Uppvärmningssystem:
Direktverkande el / luftvärmepump och öppen spis

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Instön 1:243
Taxeringskod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp:
Djupborrad brunn / Gemensamhetsanläggning med reningsverk för V/A
Servitut:

Gemensamhetsanläggning: Kungälv Instön GA:3
Planbestämmelser: Byggnadsplan (1961-02-27) , Nybyggnadsförbud (1985-09-18)

Stomvägen 10

Välkommen till denna superfina 4:a omgjord till 3:a på 130 kvm med härlig solterass om 38 kvm, glasvägg som går att fälla åt sidan. Vardagsrum, kök på ca 80 kvm. Modern design, hög inredningsstandard i öppen och väl genomtänkt planlösning. Parkeringsplats och garage finns.  En rymlig våning med närhet till buss, skola, hav och butik.

Rum:
4 rum och kök, varav 2-3 sovrum.
Boarea:
130 kvm
Biarea:
38 kvm
Våning:
2 av 0
Hiss:
Hiss finns.
Byggår: 2011
Interiör:

Välkommen in i den möblerbara entréhallen med klinkers och parkett och med helkaklat badrum med golvvärme och handdukstork. Ljusa väggar och fin parkett i hela lägenheten

Ljust, luftigt vardagsrum i öppen planlösning med matsal och kök som tillsammans är ca:80 kvm, stora fönsterpartier med en fantastiskt härlig balkong på nästan 40 kvm som dessutom har glasväggar som går att dra undan.

Kök i stilren design, med vita snickerier, ljust kakel och mörkgrå arbetsbänkar. Köksutrustningen består av induktionshäll med varmluftsugn, fläkt, kyl, frys och diskmaskin. Bra arbetsytor och gott om skåpsutrymmen samt en bardel där flera kan sitta och äta/umgås.

Två ljusa, trevligt inredda sovrum i en separat sov del och ett öppet rum går att göra om till ett tredje sovrum. Bra förvaringsutrymmen i garderober och klädkammare.

Smakfullt helkaklat badrum med duschplats och behaglig golvvärme och tvättmaskin & torktumlare.


Till lägenheten tillhör ett stort och bra källarförråd. Alla medlemmar har även tillgång till cykelrum samt gästlägenhet samt gemensam bastu & relaxavdelning /gymmaskin med tillhörande takterrass med grill etc.

Uteplats:
Stort inglasat uterum (öppningsbart, delvis isolerat) i soligtläge om ca 38 m² som kan möbleras med flera utegrupper, växter etc.
Bilplats:
Garageplats. Går att hyra för 650 kr/mån. Parkeringsplats. Går att hyra för 300 kr/mån.
TV:
Ansluten till kabelnät.
Internet:
Bredband via Comhem
Övriga utrymmen:
Det finns källarförråd.
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerfamiljhus
Byggnadsår:
2011
Ventilation:
Mekanisk frånluft

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Askim 243:19

Förening

Namn:
Brf Askim Torg

Hovås Enebacke 11b

Bästa västerläge och magisk utsikt över havet, Amundöarna, Amundö Marina, och stora delar av Göteborgs södra arkipelag. Smakfullt inredd villa i nyskick, uppförd år 2011 i ljus, luftig arkitektur med stora fönsterpartier, kyrkåstak och härlig solterrass med perfekt läge för sol, från tidig morgon till sen kväll.
Vacker, lättskött bergstomt.

Rum:
6 rum, varav 3-5 sovrum.
Boarea:
183 kvm
Biarea:
50 kvm
Tomtarea:
1 334 kvm
Byggår: 2011
Interiör:

Entréplan;
Stilrent inredd entréhall med klinkergolv i en sober, mörkgrå ton och bra garderobsutrymmen bakom dekorativt skjutdörrsparti.
Vardagsrummets stora fönsterpartier, från golv till tak, den öppna planlösningen och kyrkåstaket ger ett optimalt ljusflöde och massor av rymd.
Här finns utgång till den stora solterrassen och havsutsikten är fullständigt magisk!
Vi ser Amundö Marina och Amundöarna i förgrunden, vi skymtar också Fjordholmarna och Vrångö.
Vardagsrum, matsal och kök är i öppen planlösning och braskaminen kan vi njuta av från alla sällskapsrum.

Smakfullt inrett kök, Tibro, med snickerier i ek, mörka granitbänkar och maskinell utrustning i rostfritt.
Genomgående golv i ekparkett.

På detta plan finns också ett tv-rum/bibliotek med utgång till skyddad terrass och till den härligt lättskötta tomten, med berghällar och små gräsytor.

Tre sovrum, från det större av dessa ar utsikten över havet betagande.
Här finns rymligt badrum “en suite”, stilrent helkaklat och utrustat med både badkar och dusch.
Förutom badrummet finns även ett fräscht, helkaklat wc/duschrum.
Intill sovrummet finns ett förrådsutrymme/klädkammare. Från sovrummet når vi också den härliga solterrassen med allra bästa västerläge för den sista kvällssolen.

I anslutning till entréhallen finns tvättstugan med funktionella arbetsbänkar och förvaringsytor. Här finns också groventrén.

Entresolplan;
Ljust, luftigt allrum på entresol-planet med skön rymd och fint, nåtat skeppsgolv.
Allrummets storlek gör det möjligt att skapa ytterligare två sovrum utöver de tre sovrum som finns i villan.

Bilplats:
Dubbelgarage med elportar
Övriga byggnader:
Förrådsbyggnad
TV:
Fiber
Internet:
Fiber
Tomt:

Tomtarea 1 334 m² (friköpt). Härligt lättskött tomt med berghällar, planteringar och små gräsytor

Upplåtelseform:
Äganderätt

Byggnad

Byggnadstyp:
1 ½ plan
Byggnadsår:
2011
Grund:
Platta på mark
Stomme:
Trä/betong
Bjälklag:
Trä/betong
Fasad:
Trä och betong
Takbeklädnad:
Betongpannor
Hängrännor:
Plåtisol
Fönster:
Isolerglasfönster
Ventilation:
Mekanisk
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Uppvärmningssystem:
Bergvärme

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Brottkärr 490:6
Taxeringskod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten / Kommunalt avlopp
Servitut:

Gemensamhetsanläggning: Göteborg Brottkärr GA:49, Göteborg Brottkärr GA:52, Göteborg Brottkärr GA:54, Göteborg Brottkärr GA:55, Göteborg Brottkärr S:4
Planbestämmelser: Detaljplan (2003-02-27)

Askims Svedjeväg 13

Högst upp med underbar utsikt över hav och nejd ligger denna gedigna representationsvilla, helt befriad från insyn. Passande för stor familj.
Stora fina sällskapsrum, matsal och tre öppna spisar, Franskt lantkök med stor matplats som har havsutsikt, två rymliga badrum med dusch, bastu och bubbelbadkar. 7 sovrum.  Villan kan även lämpa sig för den som vill göra fler lägenheter. Dubbelgarage och carport samt två möjliga entréer till villan.

Pris:
11 800 000 kr, Utgångspris
Rum:
10 rum, varav 7 sovrum.
Boarea:
346 kvm
Biarea:
180 kvm
Tomtarea:
1 295 kvm
Byggår: 1966
Uteplats:
Uteplats 1: Terrass, läge väster samt balkong i väster och norr.
Uteplats 2: Altan, läge söder.
Bilplats:
Bilplats 1: Garage med plats för 2 bilar samt förråd med elstyrd port. Bilplats 2: Carport med plats för 1 bil.
Övriga byggnader:
Finns en gjuten pool undet golv i sällskapsrum på entréplan.
TV:
Fiber
Internet:
Fiber
Tomt:

Tomtarea 1 295 m² (friköpt). Tomten: insynsskyddad naturtomt, sluttningstomt med havsutsikt, mur och staket.

Upplåtelseform:
Äganderätt

Ekonomi

Taxeringsvärde:
7 575 000 kr
Driftskostnad:
79 470 kr/år
Energiprestanda:
88 kWh/m² år

Byggnad

Byggnadsår:
1966
Mark:
Berg
Yttervägg:
Betong
Grund:
Betongplatta
Stomme:
Betong
Bjälklag:
Betong
Fasad:
Tegel och trä-ommålad 2014
Takbeklädnad:
Gummimatta
Hängrännor:
Koppar
Fönster:
Isolerglas
Ventilation:
Självdrag
Murstock:
Murad skorsten
Larm:
Finns
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Larm:
Verisure / brand-inbrott
Uppvärmningssystem:
Luft/vattenvärmepump och direktverkande på elslingor.

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Askim 91:62
Taxeringskod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten / Kommunalt avlopp
Servitut:

Rättigheter-last: Avtalsservitut Kraftledning
Inskrivning servitut/övriga gravitationer: Avtalsservitut
Gemensamhetsanläggning: Göteborg Askim GA:25, Göteborg Askim GA:7
Planbestämmelser: Byggnadsplan (1968-09-05)

Hovås Jägareväg 8

Mycket fin och välrenoverad villa på totalt 278 kvm, praktisk planlösning för familj med 3-4 barn. Hela villan har renoverats under senare tid både utvändigt och invändigt med hög materialstandard och fina ytskikt. Uteplatser snyggt formade av naturmaterial med både förmiddagssol och kvällssol. Det finns plats för 3 bilar under tak i garage och carport och dessutom flera p-platser på tomten. Närhet till underbar natur, skola, dagis, Hovås bad/hamn och golfbana samt stort utbud av restauranger och butiker i Nya Hovås.

Rum:
278 kvm fördelad på 8 rum, varav 5 sovrum, kök samt två badrum, stor hallentré, tvättstuga, förråd och garage. Boa 141kvm, bia 137 kvm.
Boarea:
278 kvm
Tomtarea:
989 kvm
Byggår: 1971
Interiör:

Huvudentré hall:
Golv av granitkeramik från Marazzi, vattenburen golvvärme, målade väggar, infällda takspotlights, skjutdörrsgarderob.
Vardagsrum:
Ekparkett, stav samt målade väggar och tak med spotlights på skena, braskamin som är glasad på tre sidor och mycket fönster. Övrigt: inbyggda Canton högtalare.
Kök:
SieMatic med Silestone bänkskivor och vitvaror från Miele: varmluftsugn, mikrougn, kyl och frys i fullhöjd, induktionshäll, fläktkåpa och diskmaskin, taket är målat och har infällda samt utanpåliggande spotlights, golvet är granitkeramik från Marazzi och väggar är tapetserade. Stor glasdörr ut till altandäck i nordväst med kvällssol.
Badrum övre plan:
Rymligt och helkaklat badrum med granitkeramik från Marazzi på golvet, klinker på väggar samt målat med infällda spotlights. Vattenburen golvvärme. Gjort 2007 och utrustat med WC, dubbelhandfat + kommod och högskåp (Villeroy & Boch), badkar för 2, dusch, handdukstork(el)
Gäst wc vid entrén har Marazzi granitkeramik som golv med vattenburen golvvärme och kaklade väggar, infällda spotlights i taket och utrustat med wc, tvättställ från 2009/-10.
Sovrum övre plan:
Tre sovrum med heltäckande matta och ett med parkettgolv, målade samt tapetserade väggar. Garderober från Ikea samt platsbyggda bokhyllor.
- Sällskapsrum nedre plan:
Granitkeramik från Marazzi med vattenburen golvvärme, väggar är delvis tegel samt målad puts och taket är målat med infällda spotlights, öppen spis och flera större fönster med bra ljusinsläpp.
Kontor:
Klinkers med vattenburen golvvärme, målade väggar och taket är betong med utanpåliggande spotlights samt garderober från Ikea.
Gästrum nedre plan:
Golvet är klinker med vattenburen golvvärme, målade väggar och tak med infällda spotlights.
Tvättstuga/groventré nedre plan:
Golvet är klinkers med vattenburen golvvärme, tak målad betong, väggar med kakel samt målat, utrustning: tvättho, tvättställ, tvättmaskin Bosch-2016, torktumlare LG från 2010.
Badrum nedre plan:
Klinkers med vattenburengolvvärme, väggar är kaklade och taket målat med infällda spotlights, utrustning: wc, tvättställ + kommod (Ikea), duschkabin, handdukstork (el), allt från 2011.

Uteplats:
Uteplats 1: Altan om ca 100 m², läge nordväst.
Uteplats 2: Uteplats om ca 60 m², läge söder.
Bilplats:
Bilplats 1: Garage med plats för 2 bilar. Bilplats 2: Carport med plats för 1 bil. Bilplats 3: Parkering med plats för 3 bilar.
Övriga byggnader:
Lekstuga.
TV:
Digital
Internet:
Fiber
Tomt:

Insynsskyddad trädgård och naturtomt tomt med äppleträd, lekstuga, gungor, parkering med plats för 4 bilar varav 1 i carport. Stenlaggd uteplats på ca 60 kvm i söderläge, altan på ca 100 kvm i väster/nordväst-läge med kvällsol.

Upplåtelseform:
Äganderätt

Byggnad

Byggnadstyp:
1- plansvilla med sluttningsvåning
Byggnadsår:
1971
Yttervägg:
Bet.hålsten
Grund:
Källare
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Betong/trä
Fasad:
Tegel
Takbeklädnad:
Betongpannor
Hängrännor:
Plåt målad
Fönster:
3-glasfönster och kopplade
Ventilation:
mekanisk från badrum samt köksfläkt
Murstock:
Murad skorsten med insatsrör
Larm:
Finns
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Larm:
Verisure
Övrigt:
Vattenburen golvvärme i kök, hall och hela källarplanet förutom garage. Vattenburna radiatorer i övriga rum.
Uppvärmningssystem:
Bergvärme
Panna:
2011

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Hovås 267:5
Taxeringskod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten / Kommunalt avlopp
Servitut:

Planbestämmelser: Stadsplan (1971-05-10)

Strandkullen 15

En av Onsalas i särklass mest unika fastigheter med vidsträckt havsutsikt och högt, fritt, privat syd/västläge.
I skyddat läge - 75 m från havet ligger denna utsökta villa med två flyglar vända mot havet. Panoramautsikt mot strandängarna och havet.
Fastigheten erbjuder en enastående livskvalitet med en arkitektur som genomgående präglas av lätthet och ljus i sagolikt rofylld miljö vid havet.

Det finns även möjlighet att förvärva Strannegården 2:2 som ligger framför Staragården 2:5. 

Strannegården 2:2 är en fastighet om 49 120 kvm med egen brygga och båthus - se karta nr 2 i presentationen.
Pris på förfrågan - kontakta Margaretha Bjurefalk 0701-962702.

Välkomna att boka visning!

Rum:
11 rum, varav 6-7 sovrum.
Boarea:
377 kvm
Biarea:
65 kvm
Tomtarea:
50 578 kvm
Byggår: 1990
Interiör:

I slutet av en enskild väg där havet öppnar sig, ligger denna strandvilla på ca 377 kvm fördelade på elva rum.
Via vackert stenlagd entré och fina pardörrar når vi den välkomnande entréhallen/allrummet med härlig rymd, öppen spis och dekorativt marmorgolv.
Den öppna spisen ger skön atmosfär och här, liksom i villans övriga rum, är golvmaterialet fin ekparkett.

Allrummet/ hallen ansluter till det fina köket som byggdes om 2013. Golvet är klätt med terrakottaklinker med ek-detaljer. Köksinredningen är av ek och vitlackade luckor. Köksö med vacker granitbänk och bra förvaringsutrymme.
Köksutrustningen består av: hällspis, fläkt, diskmaskin och micro i rostfritt samt kyl och frys med ismaskin. Från köket når vi altanen med vidsträckt utsikt över strandängarna och havet.
Intill köket finns husets stora matsal. De enorma glaspartierna ger ett härligt ljusinsläpp och vidunderlig havsutsikt.
I anslutning till matsalen finner vi vardagsrummet. Även i detta rum finns stora glaspartier åt tre väderstreck. Här finns också utgång till den härliga altanen. Eldstaden, Bullerjan, skapar skön atmosfär.
En glasdörr leder ut till husets stenlagda baksida.
På detta plan finns även ett stort sovrum/arbetsrum, tvättstuga och gäst-wc.
Master bedroom med badrum en suite och walk-in-closet.
Förutom Master bedroom finns ytterligare ett rymligt sov/arbetsrum med bra garderobsutrymmen.

På övre våningsplanet finns ett ljust, luftigt allrum. Här, liksom i övriga rum på detta plan finns vackra parkettgolv.
Stora fönsterpartier vända mot havet erbjuder strålande havsutsikt.

Ett sovrum med charmigt snedtak och utgång till en stor altan med underbar vy över havet. Intill detta rum finns ett badrum med toalett, dubbla handfat, dusch och bastu. 
Här finns ytterligare två sovrum med bra volym, varav ett med walk-in-closet. 

Det finns även möjlighet att förvärva Strannegården 2:2 som ligger framför Staragården 2:5. 

Strannegården 2:2 är en fastighet om 49 120 kvm med egen brygga och båthus - se karta nr 2 i presentationen.
Pris på förfrågan - kontakta Margaretha Bjurefalk 0701-962702.

TIPS - förbered Din finnansering innan visning.

Välkomna att boka visningstid!

Bilplats:
Huset har ett dubbelgarage med elportar i källarplanet.Här finns även värmecentralen. Utanför finns stensatt parkeringsplats för flera bilar.
TV:
Fiber installerad
Övrigt:

Renoveringar:

1990-2009- Ombyggnad
2009 - utbyte av värmesystem till luft/vattenpump
2009-2010-målning av fasaden
2009-2011-utbyte av fönster i matsalen., vardagsrummet, sovrummet samt tillbyggnad
2010-tillbyggnad av vardagsrummet
2010-2013 - nya köksluckor
2010-2013 - renovering av sjöboden
2011-tilläggsisolering av fasaden vid tillbygget, stenläggning av uteplatser
2012-målning av köket, vardagsrummet och matsalen. Inköp av växthuset
2016-ommålning invändigt
2017- ny grind, nya garageportar, ny förrådsdörr, nytt golv i allrummet, sovrummet samt gästrummet
2018- diverse måleriarbeten

Tomt:

Tomtarea totalt 50 578 m² (friköpt). Strandtomt m ed vidsträckt havsutsikt. Fastigheten fördelas på två st fastigheter: Staragården 2:5 där huset är uppförd och Strannegården 2:2 om 49 120 kvm med sjöbotten. Strannegården 2:2 är nolltaxerad.

Upplåtelseform:
Äganderätt

Byggnad

Byggnadstyp:
1 ½ plan
Byggnadsår:
1990
Grund:
Platta på mark och krypgrund
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Stående träpanel
Takbeklädnad:
Betongpannor
Fönster:
3-glasfönster
Ventilation:
Mekanisk frånluft
Larm:
Finns
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Uppvärmningssystem:
Luft/vattenvärmepump

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Staragården 2:5 och Strannegården 2:2
Taxeringskod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten / Kommunalt avlopp
Servitut:

Servitut: Rättigheter-förmån: Officialservitut Väg

Gunviken 24

Havsutsikt, volym och ett fantastiskt ljus erbjuder denna härliga etagevåning med takterrass i väster, underbart belägen i maritim miljö vid Amundö Marina och natursköna Amundön med fina havsbad. Fastigheten är naturnära belägen mot grönområde. Här tar man hissen ända upp till takterrassen. 5 rum och kök på 138,5 kvm + takterrass på 21 kvm i nyskick, samt egen p-plats och med närhet till buss.

Rum:
5 rum och kök, varav 3 sovrum.
Boarea:
138.5 kvm
Våning:
4 av 4
Hiss:
Hiss finns.
Byggår: 2016
Interiör:

Välkommen till en fantastiskt fin etagelägenhet med takterrass och underbar havsutsikt i maritim miljö. Mycket bekvämt boende med hög klass på inredning och ytskikt. Ta hissen ända upp till en egen hall på översta plan direkt in i lägenhetens övre plan.
Njut av utsikten mot havet och hamnen! Vardagsrum och matsal i öppen planlösning tillsammans med kök.
Modernt och stilrent HTH kök, utrustat med vitvaror från Miele.
Badrummen är lyxigt utrustade med handdukstork och glasväggar i dusch, kommod, wc och i det ena badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare från Miele samt tvättho.
Golven i lägenheten är fina ekparkettgolv från Kährs med golvvärme.
I entréplan finns tre sovrum varav ett är inrett som dressingroom. Det stora sovrummet har egen klädkammare och havsutsikt, finns också ett allrum samt ett badrum med tvättmaskin och torktumlare. Det finns gott om garderober i lägenheten.
Det finns en parkering tillhörande lägenheten och ett förråd på ca 5,5 kvm.

Härifrån är det ett stenkast till Amundö Marina och fantastisk natur och bad på Amundön samt buss som tar dig på mindre än 10 minuter till Nya Hovås som har allt man behöver.  Vill man ta cykeln eller promenera längs med havet finns Sverigeleden som tar dig till flera olika bad både söderut och norrut utmed havet eller varför inte cykla in till stan. Närhet till Göteborgs Golfklubb och den fina golfbanan samt Brottkärrs Tennis.

Uteplats:
Takterrass med havsutsikt om ca 21 m², läge sydväst, stor markis med elmotor.
Bilplats:
1 parkeringsplats, ingår i månadsavgiften/hyran. Extra parkering går att hyra för ca:300kr/månad.
TV:
Fiber
Internet:
Fiber
Övriga utrymmen:
Det finns cykelförråd och förråd.
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerfamiljhus
Byggnadsår:
2016

Förening

Namn:
Brf Brottkärr Höjd

Askåkersplan 4

Totalrenoverad 3: a, en trappa upp, med fönster åt två väderstreck. Mycket bra öster- och västerläge mot de lugna och trevliga innergårdarna!

Boarea:
77 kvm
Våning:
2 av 3
Byggår: 1965/66
Interiör:

En totalt och lyxigt renoverad trea bara en trappa upp!

Välkommen in i den möblerbara entréhallen. Utmärkt förvaring i stor platsbyggd och välinredd (Elfa) garderob med skjutdörrar. Ljusa väggar och exklusivt klinkergolv.

Från hallen når vi det nya köket, från Marbodal, med vita snickerier och exklusiva bänkskivor. Mycket bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Här finns också gott om plats för matgruppen.

Köket är utrustat med kyl och frys med inbyggd vatten- och ismaskin. Övriga maskiner; spis, varmluftsugn, diskmaskin från Huskvarna. Fläktkåpa från Termex. Det finns även en inbyggd kaffemaskin.

Från köket når vi det ljusa och luftiga vardagsrummet med härlig volym och stora fönsterpartier. Ljusa väggar och ekparkett.

Lägenhetens mindre sovrum ligger i anslutning till vardagsrummet.

Det större av sovrummen har utgång till balkongen, med skönt ostört västerläge mot den grönskande innergården. I anslutning till detta rum finns också en klädkammare.

Bostadens badrum är smakfullt helkaklat och komplett utrustat med tvättställ, spegelskåp, wc, samt duschplats.

Lägenheten är utrustad med en säkerhetsdörr.

TIPS - förbered Din finnansering innan visning.

Välkomna att boka visning!

Övriga utrymmen:
Det finns cykelförråd, förråd, samlingslokal och tvättstuga.
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerfamiljhus
Byggnadsår:
1965/66
Ventilation:
Mekanisk frånluft

Förening

Namn:
Brf Vita Fläcken

Kappelyckevägen 35

Bekvämast tänkbara boende på ett plan i ljust och smakfullt inredd villa. En liten oas, som sista hus på återvändsgata, med vacker tomt, stor solterrass, pool och egen boulebana.

Rum:
4 rum, varav 3 sovrum.
Boarea:
145 kvm
Biarea:
12 kvm
Tomtarea:
1 708 kvm
Byggår: 1975
Interiör:

Rymlig, välkomnande entréhall med dekorativa pärlspontspaneler och snyggt klinkergolv. Här, liksom i köket, finns vattenburen golvvärme.

Via glasade pardörrar når vi det ljusa och luftiga sällskapsrummet, med stora fönsterpartier, platsbyggd bokhylla och öppen spis.

Vardagsrumsdelen, matsalen och köket är i helt öppen planlösning, vilket ger ytorna en riktigt härlig volym.

Köket, Puustelli, är mycket välutrustat med gott om skåp och arbetsytor. Vitrinskåp, vita snickerier och granitbänkar i en tilltalande mörk färgton.
Köksutrustningen består av spishäll, fläkt, inbyggnadsugnar, integrerad kyl och frys, diskmaskin och vinkyl.
Härifrån kan vi njuta av vyn över den väl tilltagna solterrassen och den inbjudande poolen.
Från köket finns också utgång till terrassen.

Tre sovrum med riktigt bra garderobsutrymmen, från ett av dessa når vi också solterrass och pool.

Tvättstuga med grovingång, det finns gott om förvaringsutrymmen även här.
Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin och torktumlare.

Fräscht och smakfullt inrett badrum, helkaklat med klinkergolv och behaglig golvvärme.
Här finns, förutom duschplats, även en extra “hund-dusch” vid utgången till terrassen.
I anslutning till entréhallen finns ett separat wc-rum.

Uteplats:
Stor solterrass med pool.
Boulebana.
Bilplats:
Garage och parkeringsplatser
Övriga byggnader:
Varmisolerat förråd/gym om c:a 12 kvm..
TV:
Fiber
Internet:
Fiber
Tomt:

Tomtarea 1 708 m² (friköpt). Lättskött trädgårdstomt med gräsytor och vackra bergspartier. Stora solterrasser, pool och boulebana.

Upplåtelseform:
Äganderätt

Byggnad

Byggnadstyp:
Enplansvilla
Byggnadsår:
1975
Grund:
Platta på mark
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Betong och trä
Fasad:
Trä
Takbeklädnad:
Betongpannor
Hängrännor:
Plåtisol
Fönster:
Isolerglasfönster
Ventilation:
Mekanisk frånluft
Larm:
Finns
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Uppvärmningssystem:
Luft/vattenvärmepump, år 2007 och direktv. el

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Bukärr 1:95
Taxeringskod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten / Kommunalt avlopp
Servitut:

Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Bukärr GA:5
Planbestämmelser: Detaljplan (1989-11-02)

Fjordvägen 51 Hovås Kallbadhus Sjöbod D 5

Sjöbod D5 vid Hovås Kallbadhus.
Välkommen till en av jordens vackraste platser, som erbjuder skön avkoppling vid havet. Njut av sandstrand, klippor och badbryggor.
Här finns även boulebana, restaurang och kiosk.

Rum:
1 rum.
Boarea:
7.5 kvm
Tomtarea:
0 kvm
Byggår: 1996
Interiör:

Fräscht renoverad sjöbod vid populära Kallbadhuset!!

Hovås Kallbadhus är en lugn och avkopplande oas. En liten bit av världen som vi menar är en av jordens vackraste platser.
Det spelar ingen roll om solen skiner eller regnet öser ner och vinden piskar.

Vackert och mäktigt är det, eller som en besökare nyligen sa: “Detta är en plats som ger energi”
Hovås Kallbadhus är ett privat område med god service.

Här finns stränder, bryggor, restaurang, kiosk och boulebana.
Ni erbjuds sol och bad i underbar miljö.

Sjöboden är vinterbonad med loft. Den renoverades 2017.

Här finns också tillgång till bastu, relaxavdelning, restaurang samt fri parkering för sjöbodsägare.

Tomt:

(arrenderätt).

Upplåtelseform:
Arrenderätt

Byggnad

Byggnadsår:
1996

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Göteborg Hovås 2:9 D 5

Brottkärrs Tennisväg 8

Med högt läge, havsutsikt och naturen som närmsta granne erbjuds väldisponerad villa uppförd år 2013 i nyskick, med låga driftkostnader. Mycket bra läge i området med bekväm närhet till såväl bad- och båtliv, golf, tennis som skolor, butiker, restauranger och service vid Nya Hovås.
Ett fantastiskt trevligt hus, perfekt för barnfamiljer med behov av stora rum och lättskött tomt.

Välkommen att boka visning!

Rum:
6 rum, varav 4 sovrum.
Boarea:
174 kvm
Biarea:
12 kvm
Tomtarea:
512 kvm
Byggår: 2013
Interiör:

Entréplan:
Via husets stenlagda uppfart når vi entrén, skyddad under skärmtak.
I entréhallen finns praktiskt klinkergolv och plats för ytterkläderna i inbyggda garderober.
Direkt till vänster når vi köket med vita snickerier och klinkergolv samt utgång till atriumgården.
Köket och matplatsen är naturligt avdelade av köksön. Bänkar är klädda med vackra granitskivor.
Köksdelen är komplett utrustad med vinkyl, kyl, frys, inbyggnadsugnar, diskmaskin, spis samt fläktkåpa.
Gott om arbetsytor samt förvaringsutrymmen. Köksinredningen är från Marbodal.
Hela entrévåningen har skön, vattenburen golvvärme under den fina parketten.
Mitt emot ingången till köket finns klädvårdsrum, utrustat med tvättmaskin, torktumlare och tvättho. Här finns också ett pannrum.
Intill tvättstugan finns helkaklad gästtoalett med dusch. Badrumsinredningen i bägge badrummen är från Vedum.
Från hallen når vi det inbjudande vardagsrummet med utgång till den insynsskyddade atriumgården Fint ljusinsläpp och skön trädgårdskontakt via helglasade dörrar och stora fönsterpartier mot trädgården.
På detta plan finns ett stort gästrum/arbetsrum med klädkammare.

Övre plan:
Via den stilrent utformade trappan, når vi det övre våningsplanet.
Förutom tre rejält tilltagna sovrum finns här ett allrum samt ett rymligt helkaklat badrum med duschplats och golvvärme. De tre sovrummen har utmärkta förvaringsutrymmen i platsbyggda garderober. Från ett av sovrummen och från terrassen ser du havet.

Det finns en härlig trädgård med gräsmatta med planteringar på husets västra sida.
Elektriska markiser för både atriumgården samt terrassen. Dessa styrs av ljus- och vindsensor.
Stort isolerat och uppvärmt förråd finns i anslutning till carporten.
Det är förberett för installering av kamin/öppen spis i vardagsrummet.
Vinden erbjuder ytterligare förvaringsmöjligheter.
Bredband med fiberkabel samt uttag dito i alla rum.

TIPS - förbered Din finnansering innan visning.

Välomna att boka visning!

Uteplats:
Terass om 35 kvm i västerläge samt fransk atriumgård om 40 kvm.
Bilplats:
Bilplats 1: Carport. Bilplats 2: stenlagd P-plats om ca 50 m² med plats för 3 bilar.