Lillgårdens Gränd 1

Gavel 3:a i ett av områdets bästa lägen. Lägenheten ligger mot naturen med insynsskyddat, lugnt och fritt läge. Den öppna planlösningen i kombination med de generösa fönsterpartierna ger mycket ljusinsläpp. 
Modernt och bekvämt boende med hiss och balkong om ca åtta kvm i syd/västerläge. Trevlig innergård och garagehus intill bostaden.
Föreningen har god ekonomi och sänkte sina avgifter med femton procent den 1 juli 2019.
Möjlighet att bo i en spännande stadsdel med rikt utbud av affärer, restauranger och caféer samt närheten till havet, golfbanan och bra kommunikationer.

Pris:
3 850 000 kr
Avgift:
4 650 kr/mån
Boarea:
82 kvm
Våning:
1 av 6
Hiss:
Hiss finns.
Byggår: 2017
Interiör:

Välkommen in i hallen med vacker parkett som fortsätter in i hela lägenheten och skapar en skön helhetskänsla. Väggarna är målade i ljusa färger. Ett stort garderobsutrymme med fina skjutdörrar som ger bra förvaringsutrymme. Till höger om entrén finns plats för avhängning av ytterkläder och skor.
Från hallen når vi det ljusa och härliga vardagsrummet med kök i öppen planlösning. Stort fönsterparti med helglasad dörr leder ut till den trevliga terrassen om 8 kvm med ett gott sydvästläge. 
Köksdelen, från Marbodal, med luckor och kakel i vitt. Arbetsbänkar i svart granit blir trevlig kontrast mot det vita köket. Köket är komplett utrustat med inbyggnadsugnar (mikro och varmluft), induktionshäll, fläktskåp, kyl, frys och diskmaskin. Allt i rostfritt och från Siemens.

I anslutning till hallen finns badrum/tvättrum. Badrummet är helkaklat med klinkergolv och utrustat med en duschplats, handfat i snygg vit kommod, handdukstork och toalett. Tvättdelen är utrustad med tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

De två sovrummen ligger i anslutning till hallen, med gavelläge. Utmärkta förvaringsmöjligheter i flera garderober.

Till lägenheten hör ett förråd.

Uteplats:
Balkong i sydvästläge.
Bilplats:
Det finns 58 st garageplatser, till dessa är det separat kö.
TV:
Tv och bredband (Com Hem) ingår i månadsavgiften
Internet:
Com Hem
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Ekonomi

Avgift:
4 650 kr/mån
Driftskostnad:
340 kr/mån
Andelstal:
1.325

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerfamiljhus
Byggnadsår:
2017

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Hovås 451:61

Förening

Namn:
Brf Solgränd