Norra Ekekullsvägen 9

Med lugnt, privat och insynsskyddat läge i populära Kullavik, Korshamn - Örsviken, kommer denna enplansvilla om drygt 180 m2 att uppföras under år 2020. Bekvämast tänkbara boende på ett plan med loftvåning, fördelat på tre sovrum och generöst tilltagna sällskapsytor. Exklusiva byggnads- och inredningsmaterial med en ljus, öppen planlösning som ger en skön volym med upp till 5,2 meter i takhöjd. Fristående garage om 23 kvm.

En vacker tomt om ca 2 000 m2, som ger möjlighet till härliga lekytor, Attefallshus, poolbygge eller eventuell framtida avstyckningsmöjlighet. De planerade solterrasserna med bästa solläge skapar ett fritt och skönt flöde mellan interiör och exteriör.

Här bor du i en naturskön attraktiv miljö med närhet till bad, båtliv, promenad och cykelvägar. Närhet till populära förskolor och skolor, kommunikationer och service.

Detta är ett perfekt tillfälle för den som vill bygga ett nytt hus men slippa processen med förberedelser, kalkyler, bygglov, administration, projektering och startbesked. Här är jobbet gjort! Dessutom sedvanliga garantier och försäkringar samt befrielse från kommunal fastighetsavgift (fn 8 049:-/år) i 15 år. Den köpare som är tidigt ute kan, om så önskas, välja att delta i detaljutformningen av villans ytskikt. Anslutningsavgift för kommunalt VA och el ingår i köpet. Beräknad inflyttning är april 2020.

Pris:
9 900 000 kr, utgångspris
Boarea:
183 kvm
Tomtarea:
2 000 kvm
Byggår: 2020
Interiör:

Redan i den inbjudande entréhallen möts vi av ett flödande ljus från stora fönsterpartier mot solterrasserna och en härlig rymd, 2,70 m till tak. I anslutning till entréhallen finns gästtoalett med dusch samt platsbyggd skjutdörrsgarderob med utrymme för ytterkläderna. Utgång till terrass från hall.

Till vänster om hallen finns vardagsrum, matsal och kök i öppen planlösning om drygt 56 kvm, övervägande öppet till nock med en skön volym, upp till 5,2 meter i takhöjd. Generöst tilltagna fönsterpartier i alla väderstreck och utgång till terrasser från både kök och vardagsrum. Braskaminen från Contura förgyller mörka höst- och vinterkvällar.

Sobert inrett kök, från HTH, med mörkgrå snickerier och bänkskivor i kvartskomposit/sten, köksö, rostfria och integrerade maskiner från Miele och Fjäråskupan.

Till höger om entréhallen når vi den privata delen av huset som erbjuder tre bra sovrum och på loftet, ett allrum om ca 30 kvm. Badrum samt separat klädvårdsrum med utgång till trädgård.

Utrustning och materialval i sammanfattning:
Kök från HTH (Focus) med arbetsbänkar i granit eller likvärdigt. Den maskinella utrustningen i kök från Miele, med köksfläkt från Fjäråskupan. Blandare från Hansgrohe.

Badrummen är helkaklade med klinker på golv och utrustade med inredning från Vedum och Ifö med blandare från Hansgrohe. Klädvård och groventré har klinker på golv och är utrustat med tvättmaskin och torktumlare från Miele samt bänkskiva med tvättho. Blandare från Hansgrohe. Garderober och förvaring från HTH.

Skön vattenburen golvvärme i hela huset. Klinker vid huvudentrén, samt vitpigmenterad 3-stavs ekparkett i övriga utrymmen.

För ytterligare information kring material, utförande och utrustning, se separat leveransbeskrivning och rumsbeskrivning som tillhandahålles i samband med visning.

Uteplats:
Underbara terrasser med bästa solläge.
Bilplats:
Parkering på uppfart samt garage.
Övriga byggnader:
Friliggande garage ca 23 kvm
Internet:
Förberett för fiberinstallation.
Tomt:

Tomtarea 2 000 m² (friköpt), under avstyckning.

Upplåtelseform:
Äganderätt

Byggnad

Byggnadstyp:
Enplansvilla med loftplan
Byggnadsår:
2020
Grund:
Platta på mark med vattenburen golvvärme
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Trä
Takbeklädnad:
Bandfalsad plåt
Fönster:
Isolerglas med aluminium utvändigt
Ventilation:
Mekanisk frånluft med återvinning
Vatten:
Vatten saknas
Avlopp:
Avlopp saknas
Uppvärmningssystem:
Frånluftsvärmepump. NIBE Fighter 730 (Vattenburen golvvärme)

Allmänt

Fastighetsbeteckning:
Kyvik 4:104
Taxeringskod:
210, Småhusenhet, tomtmark