Ugglegården 14

Underbart belägen våning i nyskick med havsnära läge vid Brottkärrs hamn med Lilla och Stora Amundön strax intill. Kvadratsmart och välplanerat med två sköna uteplatser, varav en med havsglimt, som erbjuder sol från morgon till kväll. Ett skuldfritt bekvämt boende där parkering, värme, vatten och bredband ingår i den mycket låga månadsavgiften!
Här bor du i en skön maritim miljö med bad- och båtliv, friluftsområden, tennis, golf och kommunikationer strax intill. Butiker, restauranger, skolor och service har du på bekvämt avstånd i expansiva Nya Hovås.

Boarea:
68 kvm
Våning:
1 av 3
Hiss:
Hiss finns.
Byggår: 2014
Interiör:

Via den grönskande och prydligt stensatta trädgården når vi husets entré. Inbjudande entréhall med genomgående dagsljus från två håll. Praktiskt snyggt klinkergolv och infällda spotlights i taket. Plats för ytterkläderna i en välinredd platsbyggd skjutdörrsgarderob.

I anslutning till hallen finns lägenhetens rymliga badrum. Här är det smakfullt helkaklat med klinker på golv och utrustat med duschplats bakom praktiskt svängbara dörrar, handfat i snygg vit kommod och wc. Dessutom tvättmaskin, torktumlare och linneförvaring. Infällda spotlights i taket.

Från hallen når vi det härliga vardagsrummet med kök och matplats i öppen planlösning. Stora fönsterpartier och utgång till en av lägenhetens två uteplatser, med trädgårdsutsikt, en glimt av havet och kvällssol. Här finns det gott om plats för att njuta av sköna sommarkvällar.

Vardagsrum och kök är naturligt avdelat med en dekorativ och praktisk köksö emellan. Köksdelen, med luckor i vitt har generöst tilltagna arbetsytor i blankpolerad granit både på arbetsbänkar och köksö. Köksön erbjuder utmärkta förvaringsmöjligheter och har plats för frukosten eller den uppdukade buffén. Köket är komplett utrustat med inbyggnadsugn (varmluft), häll, fläktkåpa, kyl/frys, vinkyl och diskmaskin. Allt i rostfritt. Infällda spotlights i taket.

Från hallen når vi de två sovrummen om ca 12 respektive ca 8 kvm. Utmärkta förvaringsmöjligheter i ett flertal garderober. Det större sovrummet har utgång till skön uteplats med gott söderläge.

Lägenheten är i nyskick med härlig volym, 2,50 m till tak, ekparketter och klinker på golv och kalkstensbeklädda fönsterbänkar. Skön vattenburen golvvärme i hela lägenheten.

Uteplats:
Två underbara uteplatser med sol från morgon till kväll.
Dessutom gemensam uteplats med grill i den välskötta trädgården.
Bilplats:
1 parkeringsplats, ingår i månadsavgiften.
Internet:
TV, bredband och telefoni ingår i månadsavgiften.
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Byggnad

Byggnadsår:
2014
Ventilation:
Mekanisk frånluft

Förening

Namn:
Brf Brottkärrs Havssida