Till salu

Nya Hovås

Lillgårdens Gränd 1

Lägenhet
Pris:
3 850 000 kr
Boarea:
82 kvm
Rum:
3 rum och kök, varav 2 sovrum.

Gavel 3:a i ett av områdets bästa lägen. Lägenheten ligger mot naturen med insynsskyddat, lugnt och fritt läge. Den öppna planlösningen i kombination med de generösa fönsterpartierna ger mycket ljusinsläpp. 
Modernt och bekvämt boende med hiss och balkong om ca åtta kvm i syd/västerläge. Trevlig innergård och garagehus intill bostaden.
Föreningen…

Södermalm - Toltorpsdalen

Glasbjörksgatan 10

Lägenhet
Boarea:
74 kvm
Rum:
3 rum och kök, varav 2 sovrum.

Ovanför Toltorpsdalen, gränsande till storslagen natur i Änggårdsbergen, med omedelbar närhet till Botaniska Trädgården, Sahlgrenska och Södra Guldheden erbjuds välplanerad, ljus och tilltalande lägenhet med högt fritt läge och skön uteplats. Här bor du med det bästa av två världar. Ett rogivande naturnära lugn med panoramautsikt och…

Askim - Vita Fläcken

Askåkersplan 32

Lägenhet
Boarea:
75.6 kvm
Rum:
3 rum och kök, varav 2 sovrum.

Två trappor upp finner vi denna smakfulla lägenhet med en härlig balkong.  Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning med två rejäla sovrum.
Bekväm närhet till affärer, goda kommunikationer och vackra promenader.

Billdal

Sjöbacken 2

Lägenhet
Boarea:
76 kvm
Rum:
3 rum och kök, varav 2 sovrum.

Välkommen till Brf Sjöbacken i Billdal och ett inbjudande naturnära 55+ boende i lugn trivsam miljö med närhet till kommunikationer, bad och båtliv. Här erbjuds ett bekvämt boende i en välplanerad lägenhet i mycket bra skick, belägen på entréplan. Stort inglasat uterum i soligt sydvästläge med utgång till den gemensamma trädgården. I anslutning…